magdziula4 29.08.06, 17:43 czy ktoś zna jakiś dobry krem pod oczy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bw.com Re: sińce pod oczmi? 29.08.06, 22:03 Kremu niestety na sińce dobrego nie znam, za to polecam taki dwukolorowy korektor z avonu żółto-jakiśtam, dokładnie nie pamiętam, jest w takim pudełeczku jak róż lub puder kompaktowy. Po nałożeniu tego korektora, wystarczy nałożyć podkład lub fluid i cieni nie ma... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: sińce pod oczmi? 06.09.06, 00:47 Ja mam ten korektor i jest.. do niczego. oO Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: sińce pod oczmi? 06.09.06, 11:07 ...ile ludzi tzle opinii... dla mnie jest bardzo dobry, tylko trzeba go dobrze nalozyc... nie wcierac tylko wklepywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikate Re: sińce pod oczmi? 06.09.06, 16:09 korektor tak, ale pytałaś o krem-ja mam taki malutki z oriflame w zielonym słoiczku.. Polecam rówiez różne serie chyba ziaji-takie malutkie słoiczki sprzedają za grosze w drogeriach, aptekach i skklepach zielarskich-na pewno znajdziesz cos dla siebie,a koszt-około 4-5zł. Odpowiedz Link Zgłoś