nitka204 30.08.06, 22:45 Czy używacie go rano i wieczorem? I czy rano po użyciu stosujecie na twarz podkład? Wogole jak wrazenia po tym kremie? Pomógł Wam coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grochalska Re: do używających acne derm 31.08.06, 11:58 Ja zużyłam jedną tubkę. Efektów, prawdę powiedziawszy, nie widziałam. Stosowałam tylko na noc, ze względu na to, że krem strasznie wysuszał miskórkę, która następnie potwornie piekła(ale to podobno normalne). Teraz przerzuciłam się na Benzacne. Nic lepszego dla moich pleców i dekoltu do tej pory nie znalazłam. Nie wiedzieć jednak czemu, na problemy twarzy nie działa jednakowo rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tini83 Re: do używających acne derm 31.08.06, 14:32 jak dla mnie benzacne to bylo wyrzucenie pieniezy. zapach i konsystencja kleju a nie dzialal. ja smaruje si dosc grubo acne derm n noc i rano tez ale cieniutko na to robie normalny makijaz. u mnie normalne jest to ze twarz swedzi jak mi sie twarz spoci ale zmoknie. nie wysusza mi tak bardzo skory a naprawde dziala. mam juz 4. opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: do używających acne derm 31.08.06, 14:30 używam raz dziennie- tylko wieczorem, ale to i tak , na pryszczyki , lub, gdy po peelingu , chce "doczyscic" buzie. Uważam , że jest całkiem niezły, ale łatwo doprowadzic do przesuszenie.. , kiedy używałam codziennie, zmywałam go po godzinie/lub półgodzinie i nakładałam krem nawilżający. Odpowiedz Link Zgłoś