josiee 02.09.06, 12:17 Czy któraś z Was go używała? I jakie były efekty? Podobno poprawia koloryt i kondycje skóry, ale jak to jest naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josiee Re: Olejek marchewkowy 02.09.06, 12:23 O i juz mam informacje :) Zle wpisalam w wyszukiwarke a tu jednak byly takie watki. Dziekuje jezeli ktos jednak zdecyduje sie cos napisac na ten temat. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Olejek marchewkowy 02.09.06, 16:07 A co to za olejek???Gdzie to kupujesz i ile kosztuje??? Może zechcesz wkleić linka o tym:):):) ? Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: Olejek marchewkowy 02.09.06, 16:26 z tego co wiem w aptece,kosztuje ok.CHYBA 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Olejek marchewkowy 02.09.06, 16:43 Ja mam, używam i bardzo sobie chwalę:) Nazywa się Diaderma i kosztuje ok. 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
goncia11 Re: Olejek marchewkowy 02.09.06, 21:22 Napiszcie coś więcej o tym olejku, czy jest do twarzy czy do całego ciała, działa na zasadzie samoopalacza? Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Olejek marchewkowy 03.09.06, 09:31 To jest olejek do twarzy - smaruje się go na wilgotną twarz. Przepięknie pachnie. Zostawia pomarańczową warstwę, dlatego smaruję się nim jak nie wychodzę. Posiada bogactwo witamin i tysiąc razy bardziej wolę ten olejek niż Hauschki. dakpol.com.pl/?id=9 Odpowiedz Link Zgłoś
goncia11 Re: Olejek marchewkowy 03.09.06, 11:36 kiku.san napisała: > To jest olejek do twarzy - smaruje się go na wilgotną twarz. Przepięknie > pachnie. Zostawia pomarańczową warstwę, dlatego smaruję się nim jak nie > wychodzę. Posiada bogactwo witamin i tysiąc razy bardziej wolę ten olejek niż > Hauschki. To po posmarowaniu twarzy nie można wyjść z domu, trzeba odczekać? A czy nim smarujesz się często, jak długo się utrzymuje na skórze? Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Olejek marchewkowy 03.09.06, 14:55 Ja się smaruję wieczorem, a właściwie smarowałam, bo teraz testuję słynnego Matisa:) Olejek bardzo ładnie się wchłania. Nie wiem, może tylko mnie przeszkadza ta lekko pomarańczowa warstwa... Odpowiedz Link Zgłoś