Dodaj do ulubionych

Katowice - Centra Handlowe -które?

IP: *.markom.krakow.pl 02.03.03, 12:40
no właśnie- które? będę w najblizszym czasie w Katowicach - chodzi mi o
damskie ciuchy, najchetniej takie, jakich nie ma w Krakowie. Zdaje sie ze
jest np Promod w King Crossie 3 stawy?
doradzcie cos prosze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Eilen Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: router:* / 10.2.17.* 02.03.03, 12:52
      ostatnio dosc czesto bywam w katowicach. rzeczywiscie w 3 stawach jest sporo
      ciekawych butikow: promod, benetton, cubus, bodajze reserved, orsay i pewnie
      kilka innych. polecam tez spacer po ul. 3-go maja (mi.in. morgan, new yorker,
      pimkie). z drugiej strony nie ma tam niczego unikatowego, czego nie byloby w
      innych polskich miastach. pozdrawiam i zycze milego pobytu na slasku :)
      • Gość: triss Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.markom.krakow.pl 02.03.03, 13:10
        dzięki za odzew :) rzeczywiście większość tych sklepów jest w Krakowie, ale np
        Promod'u właśnie nie ma.
        [Podobnie jak np Kapp Ahl, C&A , Mango i wielu innych.]
        • Gość: Eilen Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: router:* / 10.2.17.* 02.03.03, 14:32
          z tego, co wiem, kappahl jest tylko w wawie, a mango bodajze w poznaniu. jestem
          prawie na 100% pewna, ze wymienionych przez ciebie sklepow nie ma na slasku.
          glowy nie dam, wiec moze sprawdz w internecie?
          co do promodu, to wg mnie tam wlasnie sa najlepsze ciuchy :)
          • nieszenka Re: Katowice - Centra Handlowe -które? 03.03.03, 08:01
            Gość portalu: Eilen napisał(a):

> z tego, co wiem, kappahl jest tylko w wawie, a mango bodajze w poznaniu.
            jestem
            >
            > prawie na 100% pewna, ze wymienionych przez ciebie sklepow nie ma na slasku.
            > glowy nie dam, wiec moze sprawdz w internecie?

Kappahl jest na 100% w Bytomiu w Plejadzie.

> co do promodu, to wg mnie tam wlasnie sa najlepsze ciuchy :)
            • Gość: Eilen Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: router:* / 10.2.17.* 03.03.03, 13:15

> Kappahl jest na 100% w Bytomiu w Plejadzie.

Ooo, to miłe zaskoczenie :) Dzięki za info!
          • Gość: hans Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.starnet.katowice.pl / 172.16.33.* 03.03.03, 17:13
            Gość portalu: Eilen napisał(a):

> z tego, co wiem, kappahl jest tylko w wawie, a mango bodajze w poznaniu.
            jestem
            >
            > prawie na 100% pewna, ze wymienionych przez ciebie sklepow nie ma na slasku.
            > glowy nie dam, wiec moze sprawdz w internecie?
            > co do promodu, to wg mnie tam wlasnie sa najlepsze ciuchy :)
            kapphal jest na pewno we Wrocku w gal.Domonikańskiej i w Rudzie Sląskiej w
            Plejadzie.
    • Gość: ala Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.sarinet.pl 02.03.03, 13:45
      ja tez polecam 3 stawy:)
      • Gość: marcela Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.03, 15:56
        3 stawy są ok! znajdziesz tam parę naprawdę fajnych butików.. ale jeśli masz
        czas i możliwość, polecam plejadę w bytomiu- znajdziesz tam to, czego szukasz
        (Kappahl, cubus, promod i wiele innych).
        • Gość: triss Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.markom.krakow.pl 02.03.03, 18:16
          a jaka jest odległość z katowic do Plejady? łatwo dojechać?
          bo będę samochodem, jestem "niedzielnym" kierowcą wiec juz mam zawał serca ;-)
          czy do 3 stawów trafie :)
          • Gość: milka Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 10:36
            Do 3 stawow trafisz na pewno. Natomiast do Plejady z centrum Katowic to jest
            kawal drogi. Do plejady warto sie wybrac - Beneton, Promod,Kaphal... A w
            katowicach - na przeciwko Ikei jest jeszcze centrum handlowe Dabrowka, ale tam
            baczej butiki mlodziezowe i fajna bielizna.
          • wojtusia Re: Katowice - Centra Handlowe -które? 03.03.03, 12:44
            King Cross jest przy drodze do Krakowa, musisz tylko pilnować zjazdu ( jest
            przy stacji benzynowej ) bo łatwo przestrzelić , a później już są zasieki nie
            do przebycia i nawet nawrócić nie ma jak.
            osobiście polecam Plejadę.
    • Gość: sh Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: 62.233.242.* 03.03.03, 12:57
      Ja również polecam 3 Stawy, ale jednak chętniej jeżdżę do Plejady w Bytomiu.
      Kilka słów o dojeździe:
      3Stawy są przy autostradzie Kraków - Wrocław, można dojechać niezależnie z
      której strony się jedzie, jadąc od strony Krakowa trzeba zacząć uważać gdy
      autostrada "z lasu" wjeżdża w miasto (tak to optycznie wygląda, neony itp)
      koniecznie na prawy pas i skręcić w prawo oczywiście (pomiędzy praktikerem a
      stacją aral) i potem znowu w prawo, taj jakby dookoła marketu. Jadąc od strony
      Wrocławia, jest to na odcinku gdzie obowiązuje ograniczenie 100km/h i należy
      zjechać w prawo tak jak do mcdonalda.
      Co co Plejady w Bytomiu. Bardzo łatwo trafić! Czy to z jednej, czy z drugiej
      strony jedzie się A4 i Plejada jest tuż przy tej trasie, zjazd na parking
      bardzo dobrze oznaczony i naprawdę trudno przegapić!
      Z innych sklepów w okolicy polecam CH Sfera w Bielsku - jest kilka ciekawych
      sklepików!!
      • Gość: triss Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.markom.krakow.pl 03.03.03, 13:13
        jejq, dziękuję bardzo za te wszelkie opisy!! :)
        teraz juz chyba nie moge nie trafić :)
        a, jeszcze jedno pytanie- to ile jest +/- km z Katowic do Plejady?
        pozdrawiam!!
        t.
        • Gość: hans Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.starnet.katowice.pl / 172.16.33.* 03.03.03, 17:19
          Plejada jest na granicy Bytomia i Rudy Sląskiej,najlepiej dojechać Drogową
          Trasą Srednicową,ok.10 km.
    • Gość: Ulcia Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 17:02
      Polecam Ci trasę po butikach na ul.Wolności w Chorzowie, można tam upatrzyć
      ciekawe rzeczy zwłaszcza butki.
    • Gość: triss Re: Katowice - Centra Handlowe -które? IP: *.markom.krakow.pl 08.03.03, 09:28
      ha! byłam, zwiedziłam i wróciłam.
      z nie-małymi przygodami wprawdzie, ale w końcu udało się :)
      do 3 stawów dotarłam bez problemu, ale później pan taksówkarz tak mi
      wytłumaczył jak dojechac do plejady, a na końcu dodał, że na pewno nie trafie,
      że... chyba był jasnowidzem, bo krążyłam ok.1,20 godz po wszystkich możliwych
      śląskich miastach, aż w końcu jeden pan tak mi wszystko objaśnił, że trafiłam-
      tyle że do Plazy zamiast do plejady!! ;-)))
      w końcu jednak wylądowałam i w Plejadzie, droga rzeczywiscie prosta, tyle że
      jak się przejedzie jeden mały skręt to później dla osoby spoza Sląska-
      katastrofa :)
      w każdym razie jeszcze raz dzięki za wszystko! :)
      pozdrawiam
      t.
      p.s.aaa, jeszcze jedna "wtopa" to to, że w kapp ahlu nadal wyprzedaż-już prawie
      półek - i ani jednej sztuki z nowej kolekcji, ale co tam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka