oliwka_33 06.09.06, 12:34 Hej Podobno mając pomalowane paznokcie lakierem UV (top coat) nie można korzystać z solarium, czemu ? Czy dlatego że lakier (french) zżółknie ? I czy na pewno się tak zawsze dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuella Re: Lakier UV a solarium 07.09.06, 14:01 Ja jak zrobiłam sobie akrylowe paznokcie z francuskim manicure to kosmetyczka powiedziała,że od solarium zżółkną. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak01 Re: Lakier UV a solarium 07.09.06, 14:58 jak nosiłam jeszcze tipsy i miałam malowany french, a na to lakier UV, to manikiurzystka mówiła mi żeby lepiej na solarium nie chodzić, bo zżółknie. chyba nie zawsze, zależy od lakieru, ale po inglocie napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
herkuleska Re: Lakier UV a solarium 07.09.06, 16:17 oliwka_33 napisała: > Hej > > Podobno mając pomalowane paznokcie lakierem UV (top coat) nie można korzystać > z solarium, czemu ? Czy dlatego że lakier (french) zżółknie ? I czy na pewno > się tak zawsze dzieje ? wlasnie ze ten lakier przeznaczony jest dla Pan ktore korzystaja z solarium. bez tego lakieru slabej jakosci zel do utwardzanie zolknie podczas opalania. Odpowiedz Link Zgłoś