taka_jedna_ona 09.09.06, 15:43 zamieściłam to pytanie juz na jakims forum, ale nie pamietam na którym:/ wiec przepraszam jezeli ktos sie zdenerwuje czytajac tego posta ktorys raz z rzędu;) i wracając do pytania: co o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweety_kitty Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 16:07 Jak komus sie podoba to niech ma, jego sprawa. Osobiscie mi sie to nie podoba, ani kolczyk w brwi ani w brodzie, jak chodzilam do liceum to polowa dziewczyn w mojej klasie poprzeklowala sobie rozne czesci ciala, zeby byc COOL. Moja ciocia powtarza, ze jak dziewczyna nie jest zbyt urodziwa, to sobie przeklowa, zeby na siebie chociaz w ten sposob zwrocic uwage LOL Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_kitty Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 16:08 Kazdy ma wolny wybor, sa np osoby ktore nigdy nie przklowaja uszu bo im to nie odopowiada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 16:24 do niedawna podzielałam Twoje poglądy, ale od jakiegos czasu jestem poprostu "chora" na tym punkcie;) i chyba zrobie sobie takiego kolczyka, chociaż mam świadomość tego, że mogę tego żałowac lub całkiem poprostu bede sie źle czuła z taką "ozdobą"... jednak raz sie zyje;) :* Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_kitty Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 16:30 skoro tak bardzo chcesz to ok, jak Ci nie bedzie odpowiadal to zawsze mozesz wyjac, wkoncu to nie tatuaz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 16:37 No i właśnie takie mam zdanie na temat "kolczykowania"- zawsze możesz to wyciągnąć w odróżnieniu do tatuażu który podobno mozna usunąć jednak zawsze zostaje blizna:) :* Odpowiedz Link Zgłoś
xxx1985 :) 09.09.06, 18:02 a mi sie takie kolczyki podobają:) Jeżeli tak bardzo Ci sie to podoba to zrób sobie taki... najwyżej wyciągniesz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elsbieta Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 18:06 Chyba po kazdym przkluciu pozostaje slad. Nie mam zadnego, bo widzialam naderwane uszy. Boje sie ze mi sie cos zaczepi o kolczyk w uchu albo gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
floridastory Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 18:09 Dziurki po kolczykach noszonych dlugo nie zarastaja sie do konca. Mam dziury w uszach, w ktorych nie nosze kolczykow od 10 lat i wciaz bez problemu moge w nie wlozyc kolczyki.... Na brodzie .... ? O nieeeee Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 18:58 Hmm...mnie sie osobiscie nie podoba, ale to kazdego indywidualna sprawa. Predzej w pepku ... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 19:10 Bo ja wiem... tak z fizjologicznego punktu widzenia, to skóra na brodzie jest gruba, skłonna do przetłuszczeń i wyprysków... Nie zdecydowałabym się. Nie będziesz mogła ładnie rozprowadzić podkładu, nie zastosujesz kuracji kwasami ani porządnego pilingu. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 19:13 Nie podoba mi się zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 21:05 nie używam podkładów:) ************ "Przed chwilą śniłem, że na jakimś dworcu wszystko zostawiłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 19:23 Właśnie jedna z moich uczennic przebiła sobie brodę - kiedy siedzi daleko mam uparte wrażenie że ma resztkę jedzenia w ty miejscu ;)Mówi że bolało koszmarnie i do teraz jej się paprze:( Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 19:39 Bólu akurat sie nie boję (mam wyjątkowo wysoki próg bólu) i widziałm na własne oczy jak wygląda przekłuwanie brody... Jednak nie ukrywam, że obawiam się troche tego, że już po przekłuciu cos może mi sie dziać z tą ranką... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 23:12 wygląda to okropnie, jak wielki pryszcz. jesli chcesz - rób, twoja sprawa. ja bym się tak nie oszpecała. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 23:35 hihi no wlasnie, zwykla kulka wyglada z pewnej odleglosci jak duzy pypec i raczej nie dodaje urody... jakas blyskotka w pepku - ostatecznie rozumiem, mozna sie ubrac i zaslonic, nie bije po oczach, jak nie musi, ale twarzy bym sobie za nic tak nie oszpecila, bo po tym zostaje ohydna dziura i watpie, zeby znikala bez sladu... a nawet jesli, to za wieeeele lat! Odpowiedz Link Zgłoś
dzemcia Re: kolczyk w brodzie- opinie 10.09.06, 00:09 nie wygląda to najlepiej. kolczyk porusza się, gdy ruszasz językiem. fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kolczyk w brodzie- opinie 10.09.06, 10:23 hmmmmmmmm ************ "Przed chwilą śniłem, że na jakimś dworcu wszystko zostawiłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: kolczyk w brodzie- opinie 10.09.06, 11:04 w większości miejsc na ciele kolczyki mi nie przeszkadzają,w niektórych mi sie podobają,ale akurat w brodzie mnie obrzydzają Odpowiedz Link Zgłoś
kassi_23 Miałam w brodzie 10.09.06, 11:41 sama sobie zrobiłam, mam tez w nosie ,pepku ale wyjelam z brody. Dla otoczenia z mojej małej miejscowosci byłam osoba prymitywną, nie wiem tylko czemu. No tak jak sie jakas idiodtka na biało rozjasni i nosi kiecke za dupe to jej nie ocenią. Wyjelam jak zaszlam w ciąze, z nosa tez ale dlatego ze podobno sie puchnie i moze byc nie przyjemnie, potem wsadziłam tylko w nos i tak zostało do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: Miałam w brodzie 10.09.06, 11:54 kassi_23 napisała: > sama sobie zrobiłam, mam tez w nosie ,pepku ale wyjelam z brody. Dla otoczenia z mojej małej miejscowosci byłam osoba prymitywną, nie wiem tylko czemu. No tak jak sie jakas idiodtka na biało rozjasni i nosi kiecke za dupe to jej nie ocenią. > Wyjelam jak zaszlam w ciąze, z nosa tez ale dlatego ze podobno sie puchnie i > moze byc nie przyjemnie, potem wsadziłam tylko w nos i tak zostało do dzisiaj. Ja tez mieszkam w niezbyt dużej miejscowości ale akurat to "co sobie ludzie pomyślą" mnie specjalnie nie obchodzi i masz rację ktoś z kolczykiem uważany jest za wykolejeńca a jakaś "różowa panienka" za osobę która ma "swój styl" chociaz niewiem jak to można tak nazwac skoro pół wsi wygląda tak samo... cóż: oto Polska właśnie... Pozdrawiam:* ************ "Przed chwilą śniłem, że na jakimś dworcu wszystko zostawiłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka21 Re: kolczyk w brodzie- opinie 10.09.06, 15:36 Podoba mi się coś takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx1985 Re: kolczyk w brodzie- opinie 10.09.06, 20:09 zrób sobie zrób;) *** Złotą klatkę sprawię Ci- będę karmić owocami...*** Odpowiedz Link Zgłoś