Gość: Karolina. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.07, 17:56 We wrześniu wybieram się tam. Proszę o opinie na temat hotelu oraz tego, jak sprawuje się Itaka w Tunezji. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornelinka Re: Riadh Palm z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 20:49 Rok temu bylam w tym hotelu ale z biurem exim tours. Hotel Super,mielismy pokoj z widokiem na basen i morze. Bylo pieknie. Pokoje w miare. Jedzenie dobre po tygodniu moze sie znudzic. Bylismy z 10-miesieczną coreczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Riadh Palm z Itaką IP: *.serv-net.pl 16.08.07, 21:00 też tam jade ale z exim.i mam pewne obawy co do hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelinka Re: Riadh Palm z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 23:01 hotel jest super. Fajny basen, bar przy plazy, plaza strzezona. Basen i plaze łaczy bar. W ciagu dnia dania z grila, pyszne nalesniki, pizza, lody, owoce i wiele innych potraw. W hotelu jest przede wszytkim czystko. Niektore kokoje wymagają remontu w nowszej czesci gdzie są pokoje wyremontowane jest super. Wieksze pokoje, wanna z jakuzzy. Radze dac do paszportu podczas rejestracji w hotelu pare euro czy dolarow. POMAGA. Panowie z recepcji nam duzo pomogli. Dali nam super pokoj w nowszej czesci. Niestety nie dzialala klima poniewaz to byla godzina ok 24 przyniesli nam do pokoju wiatrak a na drugi dzien dali kokoj zpieknym widokiem na morze gdzie z innych biur trzeba bylo doplacac za pokoj z widokiem. W hotelu są animacje dla dzieci i dla doroslych. W tym hotelu mozna spedzic wakacje za nieduze pieniadze. Za pare dni lece na majorke na duzo drozszą wycieczke. Nie wiem co mnie tam czeka ale tam to juz bede oczekiwac samych "luksusow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pchła Szachrajka Re: Riadh Palm z Itaką IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.07, 16:03 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RON Re: Riadh Palm z Itaką IP: *.net148.okay.pl 17.08.07, 20:07 Hotel super z pięknym basenem dobrym jedzeniem i fajna obsługą. Byłem w tym roku więc to świeże informacje a prawdopodobnie pod koniec września też tam będę .Jednym słowem Polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś