mysia25 05.03.03, 11:34 znacie? lubicie? wypróbowałam wczoraj i wydają mi się milutkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alla Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.a2000.nl 05.03.03, 12:39 Znam, lubie. Zapach inny niz wszystkie. A bardziej niz woda perfumowana czy toaletowa podoba mi sie balsam do ciala Noa. Fantastyczny. Daje zapach lepszy i delikatniejszy niz perfumy. I otula cialo pachnaca mgielka i blyszczy drobinkami perlowymi. Uwielbiam, jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.80-202-238.nextgentel.com 05.03.03, 12:44 bbb lubie ten zapach chociaz ich w sumie nigdy nie mialam :( bb mi sie kojarza z moim bylym chlopakiem, kiedy to chodzac na randki z nim odwiedzalam znajoma w perfumerii, kotra mnie nimi psikala...ech to byly czasy.. teraz jestem z innym mezczyzna i nie osmielilabym sie do ich kupna teraz, nie chcac byc myslami przy bylym ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: perfumy Noa Cacharel IP: 212.182.122.* 05.03.03, 13:47 Znam i BARDZO lubię! Jak mi sie skończą, na pewno kupię nastepną buteleczkę. Pachną super, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mysia25 Re: perfumy Noa Cacharel 05.03.03, 14:35 pamiętasz może ile kosztują? długo się trzymają? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: perfumy Noa Cacharel 05.03.03, 15:17 EDP i EDT różnią się troszkę między sobą, ja wolę wodę perfumowaną (tę w złotym opakowaniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 15:34 mam i czasami uzywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franca3 Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.0.* 05.03.03, 15:49 mam wode toaletowa,mydlo w plynie,balsam (dla mnie te drobinki sa troche za duze,wygladaja jak brokat i troche drapia przy smarowaniu.Najfajniejsza rzecza jaka mam z tej serii jest puder do kapieli,skora po nim jest mieciutka,pachnaca i bardzo ladnie sie swieci(puder ma swiecace drobinki).Ogolnie zapach bardzo ladny,zawsze wprowadza mnie w dobry nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziorek Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.03, 09:01 UWIELBIAM-pierwsza która mi się nie znudziła, ale wolę wodę toaletową od perfumowanej, a już balsam do ciała to zupełna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś