Dodaj do ulubionych

perfumy Noa Cacharel

05.03.03, 11:34
znacie? lubicie?
wypróbowałam wczoraj i wydają mi się milutkie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alla Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.a2000.nl 05.03.03, 12:39
      Znam, lubie. Zapach inny niz wszystkie. A bardziej niz woda perfumowana czy
      toaletowa podoba mi sie balsam do ciala Noa. Fantastyczny. Daje zapach lepszy i
      delikatniejszy niz perfumy. I otula cialo pachnaca mgielka i blyszczy
      drobinkami perlowymi. Uwielbiam, jest super.
      • Gość: Maja Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.80-202-238.nextgentel.com 05.03.03, 12:44
        bbb lubie ten zapach chociaz ich w sumie nigdy nie mialam :(
        bb mi sie kojarza z moim bylym chlopakiem, kiedy to chodzac na randki z nim
        odwiedzalam znajoma w perfumerii, kotra mnie nimi psikala...ech to byly czasy..

teraz jestem z innym mezczyzna i nie osmielilabym sie do ich kupna teraz, nie
        chcac byc myslami przy bylym ...;)
    • Gość: Madzik Re: perfumy Noa Cacharel IP: 212.182.122.* 05.03.03, 13:47
      Znam i BARDZO lubię! Jak mi sie skończą, na pewno kupię nastepną buteleczkę.
      Pachną super, polecam!
    • mysia25 Re: perfumy Noa Cacharel 05.03.03, 14:35
      pamiętasz może ile kosztują? długo się trzymają?
    • miriam_73 Re: perfumy Noa Cacharel 05.03.03, 15:17
      EDP i EDT różnią się troszkę między sobą, ja wolę wodę perfumowaną (tę w złotym
      opakowaniu).
      • iks_laska Re: perfumy Noa Cacharel 06.03.03, 08:20
        co oznaczają te skróty?
    • Gość: lilla Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 15:34
      mam
      i czasami uzywam
    • Gość: franca3 Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.0.* 05.03.03, 15:49
      mam wode toaletowa,mydlo w plynie,balsam (dla mnie te drobinki sa troche za
      duze,wygladaja jak brokat i troche drapia przy smarowaniu.Najfajniejsza rzecza
      jaka mam z tej serii jest puder do kapieli,skora po nim jest mieciutka,pachnaca
      i bardzo ladnie sie swieci(puder ma swiecace drobinki).Ogolnie zapach bardzo
      ladny,zawsze wprowadza mnie w dobry nastroj
    • Gość: madziorek Re: perfumy Noa Cacharel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.03, 09:01
      UWIELBIAM-pierwsza która mi się nie znudziła, ale wolę wodę toaletową od
      perfumowanej, a już balsam do ciała to zupełna rewelacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka