Gość: wercia IP: *.telenor.pl 05.03.03, 11:47 Jakie kosmetyki tej firmy możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: Flos Lek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 12:18 Mam tylko żel na sińce i opuchliznę, 50 ml. Stosuję go pod oczy, żel trzymam zawsze w lodówce. Jest bardzo wydajny, dobrze niweluje cienie i opuchliznę, nawilża, no i jest tani. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Flos Lek IP: *.chello.pl 05.03.03, 15:00 Ja miałam żel do ciała ze złotymi drobinkami. Na lato był super, bo nie dawał brokatowego lśnienia, tylko dyskretne refleksy. Miał b. lekka konsystencję, ładnie sie rozprowadzał i przyjemnie pachniał. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Flos Lek 06.03.03, 20:54 Ja bardzo lubie ich balsam z drobinkami, tluste kremy i pomadki ochronne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Flos Lek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 21:35 własnie dzisiaj kupiłam żel z nagietkiem. jak na razie wydaje się że ładnie nawilża i wygładza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Flos Lek IP: *.gabo.pl 06.03.03, 21:58 a gdzie mozna je dostac..w zwyklych skleach kosm czy w aptekach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Flos Lek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 23:10 w aptekach i "zielarniach" Odpowiedz Link Zgłoś