india222 11.09.06, 17:40 czy ktoras z Was probowała? zapisałam sie na zajecia .od dzis zaczynam .jest to dla mnie cos egzotycznego...jestem ciekawa czy faktycznie jestem w stanie schudnac z moich fałdek:)jak było u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: taniec brzucha!!! 11.09.06, 19:31 ja chodze, fajna zabawa, ale schudnac to sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: taniec brzucha!!! 11.09.06, 21:32 ostanio ogladalam program o tancu brzucha i instruktorka mowila ze schudnac sie nie da na brzuchu. zreszta to podobno niepozadane :) bo idealna tancerka jest kragla :D Odpowiedz Link Zgłoś
odessa6 Re: taniec brzucha!!! 12.09.06, 14:52 Ja chodzilam przez pol roku, fajna zabawa-ladnie sie nauczysz ruszac bioderkami- osemeczki, koleczka itd. Nie schudlam nic, moze troche mi sie miesnie uwydatnily na brzuchu. Ale klimat jest, te chusty z dzwoneczkami na biodrach, muzyczka, specyficzne ruchy nadgarstka-fajna zabawa, polecam chodz po polrocznym kursie nie bylam jeszcze w stanie zatanczyc ani jednego tanca samodzielnie bez instruktorki:( Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: taniec brzucha!!! 12.09.06, 14:57 wczoraj byłam na pierwszych zajeciach.swietna zabawa...dzis mam lekkie zakwasy mm brzucha.bardzo zmysłowy taniec.nawet jak nic nie zgubie :)to sie ciesze ,ze bede chodziła na te zajecia... Odpowiedz Link Zgłoś
prncesa Re: taniec brzucha!!! 12.09.06, 16:46 A gdzie sa takie zajęcia? Jak często się odbywają? MOgłabyś podać jakieś namiary? Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_nights Re: taniec brzucha!!! 12.09.06, 23:02 Taniec brzucha to moje hobby.Kocham to.Chodze juz drugi rok na zajecia tanca brzucha czyli lepiej mowiac tanca orientalnego.Zaden taniec nie jest tak kobiecy,zmyslowy i jesli chcemy erotyczny jak taniec brzucha.Dla mnie jak i dla moich kolezanek to niezwykla magia tego tanca dziala na umysl,cialo i dusze. Odrywa od rzeczywistosci,taniec brzucha przenosi w basn 1001 arabskiej nocy,zmienia kobiete w ksiezniczke.Niesamowite doznania i wibracje. Ale ten taniec trzeba umiec pokochac,tanczyc z pasja. Jesli sie duzo cwiczy,tanczy to oczywiscie mozna schudnac.Ale w tym tancu im wiecej ciala tym lepiej,nawet jest to wskazane(oczywiscie bez przesady) Odpowiedz Link Zgłoś
katka123 Re: taniec brzucha!!! 13.09.06, 01:26 Nawet jeśli na brzuszku nie schudniecie to będzie on ładnie wymodelowany, mięśnie się wzmocnią i brzuszek uwydatni seksownie swoje zaokrąglenia, dokładnie tam gdzie powienien, żeby przyciągać wzrok onieśmielonych panów :) Odpowiedz Link Zgłoś
india222 prncesa... 13.09.06, 10:21 jakie miasto Cie interesuje?ja jestem z poznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
prncesa Re: prncesa... 13.09.06, 11:15 Warszawa... miałam nadzieję ży Ty też.... Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day w warszawie szkola tanca Riviera na Warynskiego 14.09.06, 12:26 sama chodze :) i b.mi sie podoba ten taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
maat7 Re: prncesa... 13.09.06, 11:29 A gdzie w Poznaniu organizowane są kursy tańca brzucha ?!?!?! Chętnie bym sobie na jesienny smutek zafundowała taką frajdę, tylko zastanawiam się czy dam radę bo z rytmem to u mnie nie najlepiej mówiąc baaaaaaaaaardzo łagodnie :) Ale od czegoś trzeba zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
india222 re:maat7 13.09.06, 11:48 ul.sciegiennego 50 "klub raszyn " (nad zabka:)).zajecia odbywaja sie 3 razy w tygodniu w pon., wt., czw.zawsze o godz 19.00.trwaja godzine zegarowa.jedne zajecia kosztuja 17 zł ale jest tez mozliwosc zakupu jakis karnetow i wtedy to taniej wychodzi.ja tez mam problemy z rytmem ale damy rade:)wystarczy chciec:) duzo kobiet po 40-stce wiec zajecia na luzie .jest wesoło:)podam telefon do prowadzacej Katerina 508 634 185 Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: taniec brzucha!!! 13.09.06, 12:02 nie wiem czy czytałyście - ciekawy artykuł o tańcu brzucha: www.wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=8&dest=1054 Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_poludnia Re: taniec brzucha!!! 13.09.06, 12:15 Przecież tancerki brzucha mają fałdki jak by mialy tam mięśnie to gdzie ten taniec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elwinga Re: taniec brzucha!!! 13.09.06, 15:04 polecam forum o tańcu brzucha: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29390 Odpowiedz Link Zgłoś