Dodaj do ulubionych

Second-Hand Stokłosy

10.03.03, 08:43
Kto wie, co się dzieje z tym sklepem. Wczoraj, zgodnie z namową niektórych
forumowiczek (Miriam_73, Fuga) w wątku Tanie ciuchy, wybrałam się na "łowy" i
co zastałam ? Pusty sklep w remoncie (powiewał materiałowy szyld Wyprzedaż
odzieży). Myslę, że dobrze trafiłam - przy kościele na placyku po lewej
stronie na rogu (stojąc przodem do wejścia kościoła).Strasznie byłam
zawiedziona, bo kawałek musiałam dojechać ( z Pisaczna). Kto wie, czy ten
sklep będzie jeszcze funkcjonował i kiedy ?
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: Second-Hand Stokłosy 10.03.03, 12:06
      Niestety jest zamknięty od kilku dni. Też nie wiem dlaczego i czy będzie po
      remoncie ponownie otwarty :((((
      • givenchy Re: Second-Hand Stokłosy 10.03.03, 13:25
        Miriam,
        mam ogromną prośbę. Domyślam się, że gdzieś w pobliżu mieszkasz. Czy mogłabyś
        dać mi znać w związku z tym, jak już otworzą go ponownie (najlepiej, gdybyś
        napisała maila: givenchy@gazeta.pl, lub wrzuciła posta na Urodzie).
        Strasznie się "napaliłam" i jestem trochę rozczarowana takim stanem rzeczy. Jak
        wracałam, wstąpiłam na Kazury 1 (też przy kościele), ale nic tam nie było
        ciekawego: same szmaty w dużych rozmiarach i tłum. Wszystko prawie po 40 zł.
        Będę bardzo wzdzięczna za sygnał.
        Pozdrawiam,
        g.
        • Gość: jana Re: Second-Hand Stokłosy IP: *.stacje.agora.pl 11.03.03, 15:41
          Ja przylaczam sie do prosby - napiszcie kochane mieszkanki Ursynowa kiedy ten sklepik bedzie otwarty.
          Tez mieszkam dosc daleki i tez bardzo mi zalezy. Aha, jeszcze jedno - a moze sklep sie gdzies przeniosl,
          albo ma gdzies filie - tyle ciuchow nie moglo sie przeciez zmarnowac !!!!!!
          Pozdrawiam Was wszystkie J.

givenchy napisała:

> Miriam,
          > mam ogromną prośbę. Domyślam się, że gdzieś w pobliżu mieszkasz. Czy mogłabyś
          > dać mi znać w związku z tym, jak już otworzą go ponownie (najlepiej, gdybyś
          > napisała maila: givenchy@gazeta.pl, lub wrzuciła posta na Urodzie).
          > Strasznie się "napaliłam" i jestem trochę rozczarowana takim stanem rzeczy. Jak
          >
          > wracałam, wstąpiłam na Kazury 1 (też przy kościele), ale nic tam nie było
          > ciekawego: same szmaty w dużych rozmiarach i tłum. Wszystko prawie po 40 zł.
          > Będę bardzo wzdzięczna za sygnał.
          > Pozdrawiam,
          > g.
          • miriam_73 Re: Second-Hand Stokłosy 11.03.03, 16:12
            Już napisałam Givenchy w oddzielnym wątku - jak wczoraj wracałam do domu to na
            drzwiach wisiała kartka, że ponowne otwarcie 11 marca (a zatem dzisiaj) -
            odmalowali wnętrza, trochę przemeblowali i mieli dziś otwierać.
            • krajka Re: Second-Hand Stokłosy 12.03.03, 08:44
              I jak dziewczyny, byłyście tam, jest coś fajnego?
              • miriam_73 Re: Second-Hand Stokłosy 12.03.03, 09:05
                Będę dopiero dziś, wczoraj nie robiłam mojemu majstrowi nalotu, bo sam do mnie
                wcześniej zadzwonił, więc wieczorkiem dam znać co słychać na linii frontu.
                • krajka Re: Second-Hand Stokłosy 12.03.03, 10:08
                  Super- buziaki:))
    • Gość: joska Re: Second-Hand Stokłosy IP: *.net.autocom.pl 12.03.03, 16:30
      Nie mogę znaleźć tego wątku. Podajcie jeszcze raz namiary! Dzięki
      • miriam_73 Re: Second-Hand Stokłosy 12.03.03, 16:42
        Widziałam, że już jest otwarte. Nie zaglądałam do środka bo nie miałam czasu,
        ale na pewno już znowu działa.
        • givenchy Re: Second-Hand Stokłosy 13.03.03, 16:38
          Ja wybieram się dopiero w niedzielę. Czy może już ktoś był ?
          • Gość: Fuga Re: Second-Hand Stokłosy IP: *.acn.pl 13.03.03, 18:10
            Byłam i nic nie kupiłam. Duzo starego.Może w niedziele będzie nowa dostaw?
            • givenchy Re: Second-Hand Stokłosy 17.03.03, 08:31
              Byłam w niedzielę i kupiłam sobie super ciuszki: 3 bluzki i 3 sukienki.
              Wszystko za ok 50 zł. W sobotę natomiast wybrałam się do Wzorcowni i nie
              znalazłam nic ciekawego.
            • miriam_73 Re: Second-Hand Stokłosy 17.03.03, 09:36
              W niedzielę jest zawsze całkowita wymiana towaru, potem pon. - środa dorzucają,
              w czwartek - sobotę są stopniowe przeceny i w niedzielę zabawa od początku.
              • krajka Re: Second-Hand Stokłosy 17.03.03, 09:41
                Brzmi nieźle:-)Givenchy możesz zdradzić co nabyłaś?Interesują mnie szczególnie
                sukienki.
                • givenchy Re: Second-Hand Stokłosy 17.03.03, 13:40
                  krajka napisała:

> Brzmi nieźle:-)Givenchy możesz zdradzić co nabyłaś?Interesują mnie
                  szczególnie
                  > sukienki.

Witaj Krajko,
                  a zatem, jeśli chodzi o sukienki, to jedna z nich jest czarna, do kolan (nadaje
                  się do pracy ) z tyłu suwak, lekko opięta. Druga z nich jest lejąca, letnia,
                  brązowa, z przodu u góry zawiązywany dekolt na tasiemkę, trzecia też letnia
                  jasnoniebieska w białe kwiaty (bardzo dziewczęca, przed kolana).
                  Oprócz tego kupiłam 2 koszulowe bluzki (czarną z wiskozy - zmienię tylko guziki
                  na czarne, bo białe nie pasują), a druga jest bardzo oryginalna - biała w
                  geometryczne granatowe kształty (z poliestru) -pasuje do czarnej szmizjerki,
                  ale także do spódnic. Kupiłam również czerwoną wełnianą bluzeczkę (100%
                  lambwool), piękna, gładka i mięciutka w dotyku.
                  Owszem, wisiało sporo szmatek, ale trzeba mieć cierpliwości, a takie perłki
                  można znaleźć. W przyszłym tyg. zaciągnę tam moją mamę.
                  Pozdrawiam, g.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka