Gość: olga IP: *.acn.waw.pl 11.03.03, 21:35 jesli tak to prosze sie podzielic 'wrazeniami' dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: revlon Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 29.03.03, 23:22 Ja stosuję od trzech tygodni... :) I o dziwo w końcu coś zaczęło działać na moje urocze dołki. Na udach jest widoczny już tylko po naciśnięciu ręką, a na pośladkach nadal nawet jak stoję. Trochę zmieniłam jadłospis i trochę mam luźniejsze spodnie :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia76 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:56 Mam pytanie do Revlon. Jak czesto je bierzesz? Na opakowaniu napisane jest zeby brac 1-3 tabletek dziennie. Bierzesz 3? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revlon Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 30.03.03, 10:28 Owszem biorę trzy razy dziennie w trakcie posiłku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.magma-net.pl 30.03.03, 11:29 z ciekawości pytam: ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia76 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:45 Okolo 60 zl. Troszke duuuzo!! Ale wedlug mnie warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pryszcz Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.tpl.toronto.on.ca 01.04.03, 00:15 Ja smarowalem moje jaderka.Pomoglo, ale na chwile.A tobie tez pomoglo po posmarowaniu jaderek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.dial.pl 01.04.03, 14:45 Nie warto wydawać pieniędzy, to kolejny pomysł firm farmaceutycznych na wydrenowanie naszych kieszeni, idź do apteki poczytaj sobie skład a sama zrozumiesz dlaczego tak piszę.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
moni81 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? 01.04.03, 14:59 ja osobiscie jeszcze nie probowalam Cealin ale polecam bio C.L.A. jest to srodek pomagajacy zwalczyc celulitis i rzeczywiscie jest rewelacyjny! juz po pierwszym opakowaniu bylo widac efekty a na dodatek waga spadla o 4kg (przy jednoczesnych cwiczeniach). w tej chwili nie mam ani grama tego okropnego celulitisu i czuje sie swietnie (wlasnie zakupilam drugie opakowanie :))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisl Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: 157.25.119.* 01.04.03, 15:16 Główny składnik Cealinu i BIO CLA jest kwas linowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.rasserver.net 01.04.03, 17:07 nie ma kwasu linowego jest tylko linolowy i linolenowy a w tych preparatach jest to sprzężony kwas linolenowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia76 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 17:23 A ile kosztuje BIO CLA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verbena Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 21:48 Podłączam się do pytania. Ile kosztuje Bio- CLA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 10:20 Cealon 67zl., BIO CLa 36 za 30tabletek, podaje stronke z cennikiem www.prosper.pl/oferta/ Odpowiedz Link Zgłoś
anula78 Re: CEALIN-czy ktos stosowal? 02.04.03, 11:23 Gość portalu: ada napisał(a): > Cealon 67zl., BIO CLa 36 za 30tabletek, podaje stronke z cennikiem > <a href="http://www.prosper.pl/oferta/"target="_blank">www.prosper.pl/oferta/</ > a> Nie wydaje sie Wam, ze czasem ludzie po prostu reklamuja "swoje" niekoniecznie sprawdzone produkty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CEALIN-czy ktos stosowal? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 12:01 Przytoczyłaś mój tekst, więc Ci odpowiem, że nigdy nie miałam do czynienia z tymi lekami a stronka jest świetna bo można sobie najpierw sprawdzić cenę szukanego specyfiku, więc nie rozumię skąd ta złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia76 Re: CEALIN-czy ktos stosowal?/Ada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 14:32 Wielkie dzieki Ado! Stronka jesr rzeczywiście bardzo bardzo fajna. Przynajmniej idąc do apteki wiem jakigo rzędu kwoty mogę się spodziewać:) Dzięki jeszcze raz, ściskam Cię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CEALIN-czy ktos stosowal?/Ada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 15:31 Oooo jak fajnie, pozdr. również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: CEALIN-czy ktos stosowal?/Ada IP: *.chello.pl 02.04.03, 20:14 A czy można łączyć stosowanie tego preparatu z antykoncepcją? I to naprawdę działa? Podobno, jak czytałam już gdzieś na którymś forum, kalafior jest wieczny... Jak długo trzeba go przyjmować, żeby były jakieś efekty? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: CEALIN-czy ktos stosowal?/Ada IP: *.chello.pl 02.04.03, 20:14 A czy można łączyć stosowanie tego preparatu z antykoncepcją? I to naprawdę działa? Podobno, jak czytałam już gdzieś na którymś forum, kalafior jest wieczny... Jak długo trzeba go przyjmować, żeby były jakieś efekty? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique CLA a GLA IP: 217.98.105.* 03.04.03, 15:48 Czy ktos moglby wytlumaczyc mi roznice? To drugie to kwas gamma-linolenowy. Czy to ma takie samo dzialanie? Bo jest znacznie tansze niz CEALIN itp. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś