eiza.rrasay 25.09.06, 23:21 czy to normalne, ctzn cze on wyciaga na wierzch wszystkie nieczystosci? czy tez jest to dzialanie nieporzadane i powinna go odstawic? dodam, ze uzywam go dopiero od niecalego tygodnia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: wysypalo mnie po effaclarze k 26.09.06, 09:01 Tez tak mialam, ustapilo po jakims czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: wysypalo mnie po effaclarze k 26.09.06, 09:11 a mozecie mi powiedziec, jaki sklad ma effeclar? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot czy po Cleanance, Avene dzieje się podobnie?? 26.09.06, 09:12 zastanawiam się nad którymś z tych preparatów, ale nie wiem na kóry się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: czy po Cleanance, Avene dzieje się podobnie?? 26.09.06, 09:15 wg mnie moze byc to przejsciowa reakcja na kwasy- jednych piecze, szczypie, innych "wysypuje";) ja bym nie przerywala kuracji, ewentualnie stosowala rzadziej jesli do tego wystepuje jakies podraznienie, a jesli nie- przeczekalabym Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: wysypalo mnie po effaclarze k 26.09.06, 09:21 skład Effaclaru K: wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=220 Odpowiedz Link Zgłoś
eiza.rrasay Re: wysypalo mnie po effaclarze k 26.09.06, 09:44 justa, ale... sklad mi nic nie mowi - nie znam sie na tym :/ jaki moze byc wniosek z tego skladu? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: wysypalo mnie po effaclarze k 26.09.06, 10:31 to było do o.lunia, która pytała o skład. Tobie dziewczyny już odpowiedziały, że wysyp po kwasach jest dosyć częsty i charakterystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
goncia11 Acne derm 05.10.06, 21:01 A czy któraś z was stosowała ten krem ACNE DERM i czy daje jakieś efekty,np. zmniejszenie porów, przebarwień itp? Odpowiedz Link Zgłoś