Dodaj do ulubionych

ERIS - kosmetyka kolorowa????

IP: *.waw.cdp.pl 08.11.01, 10:05
Mile Panie,
wkrotce pojawia sie na rynku kosmetyki kolorowe Erisu. Sadzac po innych
polskich firmach robiacych kolorowke, nie zapowiada sie jakikolwiek sukces, ale
ciekawa jestem ogromnie. Generalnie ciezko jest sie przebic na rynku z duza
nowoscia albo z nowa firma i podobno Sza Grazyny Szapolowskiej grozi zejscie z
rynku, mimo mega kampanii i przecudownych opakowan. Dlatego z tym wiekszym
zainteresowaniem czekam na to, co pokaze Eris.
Ciekawa jestem co na ten temat sadzicie. Aha nie pracuje w Erisie i nie pytam
po to zeby Was wysondowac :-)))))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Xena Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 23:21
      Mam dość duże zaufanie do kosmetyków pielęgnacyjnych Eris, więc pewnie - znając
      siebie i swoje umiłowanie do eksperymentowania z kosmetycznymi nowościami -
      skuszę się na coś z "kolorowej" oferty. Podejrzewam, że relacja jakość-cena
      będzie bardzo zadawalająca. Natomista zastanawia mnie co innego. Wydawało mi
      się, że w pewnym sensie Eris już produkuje kolorowe kosmetyki, tylko pod inną
      nazwą handlową - mianowicie Vipera. Nie wiem, czy Vipera to gałąź Eris, czy
      tylko spowinowacona firma, niewątpliwie jednak istnieje wyraźne powiązanie
      między nimi - wskazywałaby na to choćby wspólna sieć sklepów firmowych czy też
      po sąsiedzku stojące fabryki w Piasecznie. Czy w takim razie Vipera ma zostać
      wycofana z rynku?
      • Gość: Helena Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.waw.cdp.pl 23.11.01, 14:45
        Wybacz, ze dopiero teraz odpowiadam, ale lepiej pozno niz wcale. Podobno Eris
        nie jest spowinowacony z Vipera formalnie, zeznawano mi po kolezensku, ze to sa
        jakies przyjaznie na szczeblu zarzadu. Nieglupio to sobie w sumie wymyslili,
        uwspolniajac pare spraw jak np. dystrybucja, magazyny i cos tam jeszcze. Ale
        Eris wypuszcza zupelnie niezaleznie ta serie kolorowa, tyle, ze nie wiem kiedy
        to trafi na rynek. Sama jestem dosc ciekawa, a poniewaz jestem estetka, to
        czekam z niecierplwoscia na design opakowan. A troche z innej beczki, nie wiem
        czy widzalas opakowania Sza o ktorych pisalam... OSZOLAMIAJACE, luksusowe,
        iscie krolewskie, a calosciowo klapa totalna.
        Pozdrawiam
        • iga Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? 23.11.01, 15:14
          kosmetyki kolorowe Eris juz sie pojawily - seria nazywa sie PRIVI, w ostatnim
          Twoim Stylu jest probka podkladu
          • Gość: Anka Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:22
            Czekam z niecierpliwością na kolorówkę, bo ufam Eris w zupełności. Stosuję ich
            kosmetyki pielęgnacyjne, i efekt jest lepszy, niż po Hydra Zen Lancome! (Raz
            dałam się nabrać i nigdy więcej).

A co do Kosmetyków SZA - kto w polskich realiach zapłaci 180 zł za krem, który
            jak na razie nie jest markowy? Opakowania przepiękne, ale kasy byłoby mi szkoda.
            • Gość: Helena Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.waw.cdp.pl 23.11.01, 15:26
              Ja chcialam kupic serie Sza do ciala dla samego opakowania, ale przyjaciolka,
              ktora jest moim sumieniem finansowym, mnie powstrzymala. Co do Erisu,
              pielenacjnego - nigdy nie moglam sie przekonac a z Hydra Zen bylam zadowolona
              ogromnie. Czy probowalas serii Norma-mat??? Ciekawa jestem czy kremy faktycznie
              uczciwie matuja.
              Pozdrawiam
              • Gość: Anka Re: Anka do Heleny IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:38
                Nie miałam Norma Mat, ale do cery mieszanej mogę uczciwie polecić serię BIO
                BALANS firmy Ziaja. Są okropnie tanie (po 7 zł), a bardzo skuteczne w
                działaniu. Zużyłam już po jednym opakowaniu: tonik, piling, żel do mycia, krem
                normalizujący, i chyba kupię ponownie.

Problem w tym,że nawet najlepsze kosmetyki szybko mi się nudzą, i szukam nowych.

Anka
                • Gość: Kim Re: Anka do Heleny IP: 213.77.91.* 23.11.01, 16:14
                  Z Normamat szczerze polecam maseczkę oczyszczająco-regenerującą. Suuper, nawet
                  do wrażliwej skóry>
              • Gość: Xena Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 16:28
                Kiedyś używałam Norma-Mat, ale akurat ta linia nieszczególnie mi odpowiadała,
                przede wszystkim drażnił mnie zbyt "duszny" i ciężki jak na kosmetyki
                pielęgnacyjne zapach. Raczej wolę te parafarmaceutyczne preparaty Erisu.

"Sza" nie próbowałam, bo to trochę nie mój przedział wiekowy, natomiast z
                balsamów używam tylko tego z linii zapachowej "Cool Water", a na co dzień
                oliwki dla niemowląt - tak więc jestem zupełnie niewrażliwa na jakiekolwiek
                cudeńka z tego asortymentu.

I jeszcze mam pytanie do Igi - jak oceniasz nowy podkład Erisu? Jestem bardzo
                ciekawa, bo dotychczasowe nie były jakieś piorunujące (wszystkie wydawały mi
                się dość ciężkie, nawet ten transparentny).

Pozdrawiam
                • Gość: Apia Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 18:32
                  Wyprobowalam te probke z "Twojego Stylu" i jestem zachwycona. Podklad bardzo
                  dobrze sie rozprowadza i kryje wszelkie "usterki". Wiem co mowie, bo mam na
                  twarzy niezbyt estetyczne pajaczki. Poza tym fluid ten jest bardzo lekki, nie
                  wysusza cery(ja mam tzw. sucha cere)i przede wszystkim utrzymuje sie prawie
                  przez caly dzien w niezmienionym stanie. To chyba moj podklad idealny. Musze
                  jeszcze zaznajomic sie z gama kolorystyczna bo probke mialam w odcieniu 3-
                  naturalnym. Byc moze inne odcienie beda dla mnie jeszcze lepsze. Ciekawa jestem
                  ceny tego kosmetyku (pisze z zagranicy, wiec sama nie moge dowiedziec). Jezeli
                  ktos ja zna to niech sie odezwie.
                  • Gość: Anka NOWY PODKŁAD ERISU IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 08:29
                    Dziewczyny, ten nowy podkład Erisu, którego próbka była w TS, jest super!
                    Mogę go porównać do Double Agent, jest taki rewelacyjny! Tylko odcień
                    musiałabym zmienić. Byłam od razu w perfumerii, ale jeszcze nie mają! I nie
                    wiedzą, kiedy ukarze się ta seria. Ale poczekam, bo warto!
                    • Gość: Helena Re: NOWY PODKŁAD ERISU - Notka Prasowa IP: *.waw.cdp.pl 26.11.01, 12:29
                      Dr Irena Eris wprowadza na polski rynek nowa marke kosmetykow Privi

W sprzedazy pojawila sie nowa marka kosmetykow kolorowych Privi, ktorej
                      wprowadzeniem na rynek, wsparciem marketingowym i dystrybucja zajmuje sie
                      laboratorium kosmetyczne Dr Irena Eris. Marka Privi pozycjonowana jest w
                      segmencie kosmetykow masowych, ale tych ze sredniej polki cenowej. Bezposrednia
                      jej konkurencje stanowia kosmetyki firmy Astor. Marka Privi adresowana jest do
                      kobiet w wieku 30-35 lat, mieszkanek miast, ze srednim i wyzszym
                      wyksztalceniem, majacych ustabilizowana pozycje zyciowa. Wprowadzeniu linii
                      Privi na rynek towarzyszy kampania reklamowa, ktora przygotowala agencja PZL.
                      Jej budzet nie zostal ujawniony. Wiadomo jedynie, ze reklamy pojawia sie w
                      kilku tytulach prasy kobiecej. Towarzysza jej specjalne pokazy makijazu
                      prowadzone przez konsultantki-wizazystki marki Privi w calej Polsce. Kosmetyki
                      beda dostepne w drogeriach o podwyzszonym standardzie. Docelowo maja sie
                      znalezc w 1,2 tys. punktow sprzedazy na terenie calej Polski. Asortyment Privi
                      sklada sie z 12 grup produktowych, m.in. szminek, fluidow, pudrow, rozow,
                      konturowek, lakierow do paznokci. Kosmetyki Privi to marka miedzynarodowa,
                      oprocz polskiego rynku bedzie dostepna takze w innych europejskich krajach. Nie
                      ujawniono wielkosci inwestycji zwiazanych z wprowadzeniem Privi na polski
                      rynek, nie podano takze, jak szybko firma Dr Irena Eris spodziewa sie odzyskac
                      wydane w ten sposob pieniadze.
                      • Gość: Apia Re: NOWY PODKŁAD ERISU - Notka Prasowa IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 14:03
                        Gość portalu: Helena napisał(a):

> Dr Irena Eris wprowadza na polski rynek nowa marke kosmetykow Privi
                        >
                        > W sprzedazy pojawila sie nowa marka kosmetykow kolorowych Privi, ktorej
                        > wprowadzeniem na rynek, wsparciem marketingowym i dystrybucja zajmuje sie
                        > laboratorium kosmetyczne Dr Irena Eris.
                        Czy mam przez to rozumiec, ze Eris nie produkuje tych kosmetykow? A moze
                        produkuje w oparciu o licencje PRIVI? Na opakowaniu probki z Twojego Stylu stoi
                        jak byk: "Wyprodukowano przez Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris SA itd...
                        Nic z tego nie rozumiem ? Wiec znowu nie bedziemy mialy przyzwoitych POLSKICH
                        kosmetykow kolorowych tylko jakies licencjonowane ?
                        • Gość: Helena Re: NOWY PODKŁAD ERISU - Notka Prasowa IP: *.waw.cdp.pl 26.11.01, 15:20
                          Trudno jest powiedziec, jak to wyglada w rzeczywistosci, ale obstawiam raczej,
                          ze Eris tez to produkuje, tylko cholera wie jak ta produkcja naprawde wyglada i
                          z jakich nosnikow i pol-prodkutow beda korzystali. Tak czy inaczej raczej
                          watpie, zeby chcieli sobie popsuc marke kiepska kolorowka, wiec trzeba zalozyc,
                          ze produkty beda przyzwoitej jakosci.
                          Pozdrawiam

PS. Dla zainteresowanych slyszalam z dobrego zrodla, ze np. Bourjois i Chanel,
                          to niemalze ta sama kolorowka, z drobnymi modyfikacjami i w innym opakowaniu.
                          • Gość: Basia Re: NOWY PODKŁAD ERISU - Notka Prasowa IP: *.rasserver.net 26.11.01, 21:05
                            Helena ja też potwierdzam, że Bourjois i Chanel mają ze soba bardzo duzo
                            wspólnego:)
                        • Gość: okęciak Re: NOWY PODKŁAD ERISU - Notka Prasowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 15:47
                          Gość portalu: Apia napisał(a):

> Gość portalu: Helena napisał(a):
                          >
                          > > Dr Irena Eris wprowadza na polski rynek nowa marke kosmetykow Privi
                          > >
                          > > W sprzedazy pojawila sie nowa marka kosmetykow kolorowych Privi, ktorej
                          > > wprowadzeniem na rynek, wsparciem marketingowym i dystrybucja zajmuje sie
                          > > laboratorium kosmetyczne Dr Irena Eris.
                          > Czy mam przez to rozumiec, ze Eris nie produkuje tych kosmetykow? A moze
                          > produkuje w oparciu o licencje PRIVI? Na opakowaniu probki z Twojego Stylu stoi
                          >
                          > jak byk: "Wyprodukowano przez Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris SA itd...
                          > Nic z tego nie rozumiem ? Wiec znowu nie bedziemy mialy przyzwoitych POLSKICH
                          > kosmetykow kolorowych tylko jakies licencjonowane ?

Fluidy sa produkowane przez Eris w Piasecznie a reszte robia Niemcy
                  • Gość: MauaM Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.MAN.atcom.net.pl 27.11.01, 15:49
                    Ja również znalazłam próbkę PRIVI w TS. Wypróbowałam ją dziś. Moim zdaniem
                    podkład jest do d... To co wycisnęłam z opakowania było lekko zważone, a na
                    mojej twarzy nie dało się równomiernie rozprowadzić i zaczęło się wałkować.
                    Na pewno tego nie kupię.
                    Potwierdza to zresztą moją negatywną opinię na temat firmy Eris.
                    • Gość: Apia Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.turboline.skynet.be 28.11.01, 10:46
                      Gość portalu: MauaM napisał(a):

> Ja również znalazłam próbkę PRIVI w TS. Wypróbowałam ją dziś. Moim zdaniem
                      > podkład jest do d... To co wycisnęłam z opakowania było lekko zważone, a na
                      > mojej twarzy nie dało się równomiernie rozprowadzić i zaczęło się wałkować.
                      > Na pewno tego nie kupię.
                      > Potwierdza to zresztą moją negatywną opinię na temat firmy Eris.
                      Bardzo sie zdziwilam czytajac Twoj post. Moja probka byla doskonala. Podklad mial
                      bardzo lekka, kremowa konsystencje i swietnie sie rozprowadzal. Na dodatek tak
                      mala ilosc, jaka byla w probce starczyla mi na kilka dni. I tylko jak bede w
                      Polsce napewno go sobie kupie. Ale coz,gusta sa rozne.
                      Poza tym od wielu juz lat uzywam kosmetykow Erisa i uwazam,ze sa bardzo
                      dobre.

• Gość: Anka Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 11:30
                        Ja uważam podkład za idealny, ponoć ma być dostępny na dniach w cenie około 35
                        zł. Czekam z niecierpliwością!
                  • Gość: K2 Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.stacje.agora.pl 05.12.01, 17:17
                    rzeczywiscie fajny ten PRIVI. Próbka była dosć okazała, więc zostawiłam sobie na drugi dzień. I tu
                    niespodzianka - rozwarstwił się. Na początku wypłynął z niej ojejek. Ale z tego co widziałam to w
                    oryginale ma być z pompką więc może takich niespodzianek nie byłoby
              • Gość: silie Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: 217.97.161.* 25.01.02, 23:09
                Uff, pierwszy raz na Forumm...:)))
                Pisze w sprawie Norma-matu.Używałam kremu na dzień i na noc oraz toniku.
                Matuje na kilka godzin, ale pięknie,pięknie pachnie, nie daje uczucia
                ściągnięcia ( jak np. po Synergie matującym; seria z niebieskimi wykończeniami
                opakowań), DOSKONALE nawilza, generalnie sama przyjemność używania.Za taki
                komplet cena ok.90 zl.Szczerze polecam!!!
            • Gość: K2 Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.stacje.agora.pl 05.12.01, 17:13
              każdy mówi że to takie piękne opakowania. Chyba na obrazku. Widziałam w Empiku takie które już
              tam stały jakis czas. To zwykły plastik, z którego zeszła farba (jakies złotko). Wówczas już wiedziałam
              że ta firma to półtandeta. Niestety ta cena nie gwarantowała wejscia na rynek. Bo rzeczywiscie - kto
              zapłaci tyle za bajkę pani Sza o tajemnicy przekazanej jej przez jakąs panią.
    • Gość: Monia Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 09:46
      Napiszcie coś więcej o tych kosmetykach.Czy mają też podkłady kompaktowe?Próbka
      podkładu w TS jest nawet fajna.Ostatnio kupiłam podkład kompaktwy Avene i teraz
      żałuję.Jest to formuła oli-free,a ja czuję go ciągle na twarzy i cała się
      świecę.Zastanawiałam się nad Vichy,ale czytałam tu różne opinie na jego temat
      więc boję się ryzykować.Mam wrażliwą cerę i to też muszę brać pod uwagę w
      doborze podkładu. Może te Eris-kolorowe okażą się dobre.
      Jeśli ktoś wypróbuje niech podzieli się "wrażeniami"
    • Gość: Monia Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 09:46
      Napiszcie coś więcej o tych kosmetykach.Czy mają też podkłady kompaktowe?Próbka
      podkładu w TS jest nawet fajna.Ostatnio kupiłam podkład kompaktwy Avene i teraz
      żałuję.Jest to formuła oli-free,a ja czuję go ciągle na twarzy i cała się
      świecę.Zastanawiałam się nad Vichy,ale czytałam tu różne opinie na jego temat
      więc boję się ryzykować.Mam wrażliwą cerę i to też muszę brać pod uwagę w
      doborze podkładu. Może te Eris-kolorowe okażą się dobre.
      Jeśli ktoś wypróbuje niech podzieli się "wrażeniami"
      • Gość: kropa Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.unizeto.pl 29.11.01, 14:40
        Wypróbowałam ten podkład. Uważam, że jest b.dobry (mam cerę mieszaną). Gdy
        tylko pojawi się w sklepach, z całą pewnością go kupię.
        • Gość: Anka Re: ERIS - kosmetyka kolorowa - JUŻ JEST! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 15:08
          w sklepach, sama się wybieram po podkład. Ponoć mają w ofercie kilkanaście
          produktów, więc będzie w czym wybierać;))))
          • Gość: kropa Re: ERIS - kosmetyka kolorowa - JUŻ JEST! IP: *.unizeto.pl 29.11.01, 15:19
            Dzięki za informację! Tak szczerze mówiąc, ostatnio w ogóle nie chodzę po
            sklepach, bo nie mam czasu, ale po ten podkład PRIVI na pewno się wybiorę. Po
            długich poszukiwaniach dobrego podkładu, ten mi bardzo odpowiada. Pozdrówka!
            • Gość: Anka Anka do Kropy IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 15:25
              Nie ma sprawy; a jaki podkład wypróbowałaś? (bo ja nawilżający, ten z Twojego
              Stylu), a wiem,że jest też matujący. Byłby lepszy do naszej mieszanej cery,
              prawda? Choć ten nawilżający jest boski.
          • Gość: Monia Re: ERIS - kosmetyka kolorowa - JUŻ JEST! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 15:23
            Ja na wszelki wypadek zaczęłam od szminki.Jest naprawdę fajna.są różne
            rodzaje.Ta któą mam jest trwała.Dotąd używałam Max Factora,ale chyba przejdę na
            Eristzn Privi.Mam też książeczkę o tych kosmetykach.Co do podkładu muszę
            dokończyć Avene,bo nie będę przecież wyrzucać(kosztował 69 zł).Jak wypróbujecie
            coś nowego z tych kosmetyków napiszcie o tym.
            • Gość: kropa Re: ERIS - do Anki IP: *.unizeto.pl 29.11.01, 16:12
              Odpowiadam. Wydaje mi się, że to był podkład nawilżający. Ale jak na
              nawilżający, to nawet dobrze służył. Być może podkład matujący jeszcze bardziej
              by nam odpowiadał.

Teraz pytanie do Monii. Moniu, w jakich cenach kształtowały się kosmetyki
              PRIVI? Czy pamiętasz cenę, np. podkładu?
              • Gość: Ptasia GDZIE W W-WIE? IP: 212.76.35.* 29.11.01, 16:15
                Gdzie te cuda można nabyć w W-wie, no i w jakiej cenie?
              • Gość: Monia Re: ERIS - do Anki IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 17:32
                Szminka,którą kupiłam kosztowała 29zł.A podkłady? Nie jestem pewna ,ale chyba w
                granicach 35,40zł.Cienie do powiek ok 23,25zł.
                W moim mieście tylko jeden sklep ma te kosmetyki.Narazie.
                • Gość: Apia Re: ERIS ,kosmetyka kolorowa IP: *.turboline.skynet.be 30.11.01, 15:38
                  Wiemy juz,ze kosmetyki kolorowe Erisa sa juz na rynku(w niektorych miastach).
                  Ja jednak poszukuje wiecej informacji o tych kosmetykach. Na stronie Erisa nic
                  jeszcze nie ma. Moze ktos wie gdzie mozna sie wiecej dowiedziec. Bede wdzieczna!
                  • Gość: Monia Re: ERIS ,kosmetyka kolorowa IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 16:31
                    Wygląda na to,że Eris jest tylko dystrybutorem,bo w firma nazywa się
                    Privi.Trochę tego nie rozumiem.
                    Kosmetyki są dobre,ceny umiarkowane.Narazie oprócz reklamy podkładu w
                    T.S.nigdzie o nich nie pisze.
                    • Gość: Apia Re: ERIS ,kosmetyka kolorowa IP: *.turboline.skynet.be 30.11.01, 16:49
                      Dzieki Monia; jesli jednak ktos czegos sie dowie o tych kosmetykach, to prosze
                      o odzew.
                      • Gość: Anka Anka do Apii IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 08:07
                        Witam,

proponuję albo zadzwonić na infolinię Eris, lub wysłać im maila. Mi
                        odpowiedzieli, podając, gdzie w moim mieście mogę kupić te produkty, i co mają
                        w ofercie ( w zasadzie wszystko do makijażu).
                        Poza tym widziałam reklamę pomadki w jednej z gazet, ale czekam z
                        niecierpliwością na aktualizację strony www.
    • Gość: Ptasia Re: ERIS - wiem gdzie w W-wie! IP: 212.76.35.* 03.12.01, 10:47
      na Senatorskiej 28 i Mokotowskiej 26, a także w sklepie Erisu na Puławskiej.
      Tak przynamniej powiedział mi pan w info. Dzisaj pójdę i sprawdzę!
    • Gość: Ptasia Re: veni, vidi IP: 212.76.35.* 03.12.01, 16:22
      na Senatorskiej i chciałam nabyc cienie (21 zł), ale koloru jakoś nie mogłam
      dobrać. B. ładne opakowania i puder prasowany (39 zł) wyglądał O.K. Szminki są
      po ok. 27-29 zł. Eris to rzeczywiście dystrybuuje i nie wiem, czy to przypadek,
      ale stojak Privi sąsiaduje z Viperą...
      • Gość: okęciak Re: veni, vidi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 15:44
        Gość portalu: Ptasia napisał(a):

> na Senatorskiej i chciałam nabyc cienie (21 zł), ale koloru jakoś nie mogłam
        > dobrać. B. ładne opakowania i puder prasowany (39 zł) wyglądał O.K. Szminki są
        > po ok. 27-29 zł. Eris to rzeczywiście dystrybuuje i nie wiem, czy to przypadek,
        >
        > ale stojak Privi sąsiaduje z Viperą...

To nie przypadek to dobry handlowiec
    • Gość: Xena Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.acn.waw.pl 03.12.01, 19:45
      Dobra wiadomość dla Ursynowianek - Privi można dostać w drogeriach przy Pasażu
      Ursynowskim (metro Natolin). Seria wygląda bardzo ekskluzywnie i mam nadzieje,
      że zawartość będzie równie oszałamiająca co opakowania. Ulotka glosi, że Privi
      to międzynarodowa marka (przyznam, że w internecie nie znalazłam nic na jej
      temat), ale na opakowaniach kosmetyków napisano, że wyprodukowane zostały przez
      Laboratorium dr I.Eris - więc do końca nie wiem, kto jest producentem (choć
      odcienie podkładów wydają mi się klasycznie erisowe, zapach takoż). Zastanawiam
      się, dlaczego Eris tak niechętnie przyznaje się do tej kolorówki. Może dlatego,
      że nazwa Eris kojarzy się z marką wprawdzie dobrą i solidną, ale jednak dość
      przaśną i na pewno nie luksusową?

• ania1001 Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? 06.12.01, 09:03
        Wczoraj miałam okazję skorzystać w perfumerii z porady wizażystki promującej
        kosmetyki Privi. Poprosiłam o dobranie szminki. Kolory mają ciekawe i ładnie
        się rozprowadzają . Niestety po nałożeniu na usta po paru minutach poczułam
        dziwny, gorzki smak. Zrezygnowałam z zakupu.
        Ciekawa jastem Waszych opinii na temat innych produktów tej firmy.
        Pozdrawiam
        • agus7 Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? 04.02.02, 15:12
          Kupiłam fluid rozświetlająco-nawilżający w kolorze naturalnym 03 PRIVI, bo
          pomyślałam że warto spróbować, zawsze uważałam że Eris "nie szkodzi", wprawdzie
          nie zawsze działa, ale nigdy nie szkodzi... no i rozczarowałam się! Pluje sobie
          w brodę, że ni kupiłam Max Factora, bo ten Privi kosztował 40 zł (czyli wcale
          nie tak mało), więc trochę szkoda wyrzucić... :-) wydaje mi się że od tego
          fluidu zrobiło mi się uczulenie pod oczami, bo wyeliminowałam pozostałe
          możliwości źródeł odczynu alergicznego, ale stosując ten fluid nie mogę go
          całkiem wyleczyć. Poza tym fluid prawie wcale nie kryje, chociaz w użyciu jest
          całkiem przyjemny, ale tylko w momencie nakładania, bo jest nietrwały. I nie
          zauważyłam żeby rozświetlał mi buzię. Dodatkowo, występuje tylko w 4 odcieniach
          i osoby z ciemna karnacją mogą mieć problemy z doborem odcienia. Podsumowując -
          nie kupię już nic z PRIVI.
          • Gość: Xena Re: ERIS - kosmetyka kolorowa???? IP: *.acn.waw.pl 04.02.02, 16:48
            Mam bardzo podobne wrażenia po zastosowaniu Privi. Też mnie początkowo uczulił,
            też nie daje żadnych ciekawych efektów - ani nie matuje, ani nie rozświetla -
            to juz zwykły krem tonujący Nivea ładniej ożywia cerę. Jest słowem kompletnym
            niewypałem. 40 zł w błoto.
      • staua strona 25.01.02, 23:30
        www.privi.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka