blackforever 10.10.06, 21:18 czy rzeczywiście trzymają się tylko do pierwszego umycia, a potem można je zmyć? czy nie zniszczą włosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga.m Re: wella one night mousse 10.10.06, 21:54 absolutnie nie niszczą włosów, kolory wychodzą ładne, zmywaja się za pierwszym (ale dokładnym) myciu. mowie z wlasnego doswiadczenia, jestem szatynka, mialam pianke golden fizz (zeby zobaczyc jak bede w blond wersji wygladac) wyszlo ladnie. tam na ulotce jest napisane ze na wlosach rozjasnianych moze trzymac sie dluzej czy wyjsc troche inny kolor, sama juz nie pamietam;) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: wella one night mousse 11.10.06, 10:00 Trzyma się dobrze, choć przy dotknięciu farbuje (uwaga na ubrania, tapicerkę mebli itp. - najlepiej umyć włosy od razu po imprezie). Nie niszczą włosów, tym bardziej, że używa się tego rzadko i krótko. Zmyć łatwo, choć nie zawsze łatwo potem umyć wannę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziel_lona Re: wella one night mousse 11.10.06, 10:30 hmm... mam pytanko w takim razie jestem brunetka (naturalny b. ciemny braz) plus lekkie pasemka w tonacji jasniejszego brazu (u fryzjera robione) zawsze mialam ochote zobaczyc jak bede wygladala w blondzie (lub baaardzo jasnym brazie) da rade tak na raz z ta pianka ? czy jednak na ciemnych wlosach efekt bedzie zaden?:( Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: wella one night mousse 11.10.06, 11:20 Wątpię, czy zrobi blond. W każdym razie nie taki prawdziwy. Efekt będzie bardziej jak malowanie plakatówką, ale ponieważ faba nie jest droga i łatwo się zmywa, możesz sobie bez obaw spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś