Dodaj do ulubionych

Do użytkowniczek Meteorytów

12.10.06, 09:16
Czy któraś z Was słyszała o meteorytach jednokolorowych(tzn. kulki nie są w
różnych kolorach, a w jednym, np. liliowym lub łososiowym)? A może ktoś je
miał i używał?Jestem ciekawa, czy dają jakiś kolor(i jaki) czy tylko
rozświetlenie? Czym różnią się w efekcie(po nałożeniu) od kulek kolorowych?
Z góry dziękuję za pomoc:-)
Obserwuj wątek
    • barbie26 Re: Do użytkowniczek Meteorytów 12.10.06, 09:38
      mam meteoryty wielokolorowe, oryginalne kupione w perfumerii i jest to mój
      największy kosmetyczny " niewypał". Nie widzę efektu na twarzy , a opakowanie
      jest tandetne. Nie wiem jak taka szanująca się firma mogła wypuścić taki kiepski
      kosmetyk. Szczerze odradzam kupno meteorytów.
      • leigh4 Re: Do użytkowniczek Meteorytów 12.10.06, 10:46
        Oj, to mnie zmartwiłaś:-( Myślałam, że skoro takie osławione, to rzeczywiście
        dają jakieś spektakularne efekty...Ale mam pytanie: jaki w ogóle jest efekt po
        nich? Takie lekkie rozświetlenie jak po zwykłym pudrze rozświetlającym(takim z
        drobinkami) czy rzeczywiście odbijają tu gdzie trzeba i załamują światło? jak
        to w końcu jest?
        A opakowanie rzeczywiście szkaradne:-( Ale łudziłam się, że zawartość taka
        rewelacyjna, że rekompensuje wygląd pudełka...
        • barbie26 Re: Do użytkowniczek Meteorytów 12.10.06, 11:11
          troszeczke widac rozświetlających drobinek na twarzy ale naprawde bardzo
          niewiele. Mam sypki rozświetlający puder gosh i jest o wiele lepszy. I o niebo
          tańszy.O meteorytach prawie zapomniałam bo nie widzę specjalnie efektu .
          Naprawdę to niepotzrebnie wydane pieniądze. Raz jedna kolezanka z pracy
          zachwycał się słynnymi meteorytami,że chce je kupić.Więc powiedziąłm,żeby
          poczekała ja przyniosę moje i zobaczy cy ma sens kupować je. Wypróbowała
          najpierw bardzo ostrożnie, potem jak ją zachęciłam,żeby nabrała na pędzel
          maksymalnie dużo, bo ja i tak ich nie używam i mi nie szkoda tego kosmetyku i
          wyprobowała na swojej twarzy to również była zdziwiona. Właściwie nie widać
          różnicy. A cerę mam dobrą bez żadnych problemów, gdyby ktoś miał jakies pajączki
          , sińce to już w ogóle nic by mu te kulki nie dały.
          Szczerze polecam najpierw udac się do drogerii, wypróbować ten kosmetyk, wrócić
          do domu i zobaczyćc w swoim wasnym lustrze ,że właściwie te kulki to nic
          takiego. Mają jedną zaletę, ładnie pachną. Ale i tak uwążam,że taka ekskluzywna
          firma powinna wstydzić się wypuszczać swoj kosmetyk w takim gów....ym pudełku.
          Fajnym kosmetykiem są za to pomadki diviniora guerlain i baza -ona rzeczywiście
          rozświetla -meteorites tejże firmy.
    • malinoweciacho Re: Do użytkowniczek Meteorytów 13.10.06, 00:21
      Są dostępne monochromy w kolorze jasnofioletowym, przyciągającym światło.
      Dostępne choćby na Truskawie i w korzystnej cenie 109 zł za 29 g.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka