fr-edza 17.10.06, 11:59 Czy ktoś ma zdanie na temat tego oto kremu ? Myślałam o jego zakupie , ale jakos ta firma kosmetyków mnie nie przekonuje...A moze sie mylę i jest naprawde dobry... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utalia Re: Bielenda - botoks w kremie. 17.10.06, 22:47 sama nie uzywalam kremow tej firmy ale slyuszalam o niej wiele pozytywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: Bielenda - botoks w kremie. 18.10.06, 08:36 Jeśli to ten w stojącej tubie, to ja wyczyściłam do sucha opakowanie i kompletnie nie zauważyłam nawet najmniejszych efektów. A ponieważ jestem po 30- tce, to jestem "szczęśliwą" posiadaczką poziomej krechy na czole oraz pogłębiających się bruzd nosowych :( Łudziłam się, że ten botoks pomoże, ponieważ kiedyś używałam jakiegoś kremo-żelu wygłądającego zmarszczki (chyba z InterFragranse...czy jakoś tak) i efekt był rewelacyjny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.25 Re: Bielenda - botoks w kremie. 19.10.06, 22:36 te seria botoks efekt to niesamowicie przyjemne nawilżacze, na dzialanie przeciwzmarszczkowe bym nie liczyla, ale prewencyjnie mozna jak najbardziej uzywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Bielenda - botoks w kremie. 20.10.06, 07:59 Moja znajoma piała z zachwytu nad kremem z tej serii, ale pod oczy. Podobno jej ładnie wygładził skórę pod oczami i znikły cienie. Jeszcze nie próbowałam, ale ta seria jest chyba godna uwagi. Nazwa 'botoks' w tych kremach, to oczywiście 'żart' producenta, skierowany bardziej na zwrócenie uwagi na kremy :) Kremy należy traktować bardziej pielęgnacyjnie, a mnie p.zmarszczkowo. Odpowiedz Link Zgłoś