Dodaj do ulubionych

Podkład DP Chanel - warto ?

IP: 157.25.119.* 25.03.03, 12:06
Chciałabym zmienić swój dotychczasowy podkład i zastanawiam sie nad zakupem
tak wychwalanego na forum DP Chanel. Jakie on ma właściwości ???
Proszę o odpowiedź,
Graceful

Obserwuj wątek
    • elve Re: Podkład DP Chanel - warto ? 25.03.03, 13:53
      Warto! jesli masz dobrze nawilzona skore bez niespodzianek i przebarwien, zrobi
      ci z twarza cos wspanialego - bedzie gladka, swieza, matowa, ale promienista.
      ale strzez sie go, jesli masz skore przesuszona, jakies wystajace skorki -
      wszystko podkresli! kryje dosc srednio (ale uniewidocznia pory), jest gladki,
      aksamitny, stapai sie ze skora i w ogole go nie widac. dla mnie swietny.
    • Gość: maroussia Re: Podkład DP Chanel - warto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 14:20
      Bardzo wysuszył moją skórę. Po dwóch tygodniach stosowania skóra na buzi
      zaczęła się łuszczyć i zszarzała. Podkład oddałam dwudziestoletniej siostrze z
      buzią bez skazy. Niestety jej też nie służył i w efekcie wylądował na
      śmietniku. Koleżanka z którą pracuję kupiła go sobie w tym samym czasie co ja.
      I dokładnie w tym samym czasie się go pozbyła. Efekt dokładnie taki sam.
      Wysuszona, łuszcząca się buzia. Jeżeli masz skórę z tendencją do
      przetłuszczania może efekt będzie lepszy.
      • moni_citroni Re: Podkład DP Chanel - warto ? 25.03.03, 21:15
        Kupilam go kilka miesiecy temu i najpierw nie bylam zbyt zadowolona - myslalam,
        ze bedzie lepiej kryl.
        Teraz bardzo go lubie - swietnie sie rozprowadza, wtapia sie w skore, zostawia
        delikatna, aksamitna "kolderke" na buzi. Skora jest gladka i rozswietlona -
        efekt matujacy nie trwa zbyt dlugo, ale nawet gdy skora sie blyszczy, to w
        taki "szlachetny" sposob.
        Jesli masz problemy z wysuszona cera, to lepiej go nie kupuj - podkresli
        luszczaca sie skore.
        To bardzo dobry podklad, latwo tez dobrac sobie odcien.
        • kotmanka Re: Podkład DP Chanel - warto ? 25.03.03, 21:33
          Jezeli masz przesuszona cere, sprobuj moze zamiast tego do znudzenia zachwalany
          przeze mnie Chanel Universal - efekt (lekko) matujaco-satynowy - i bardzo fajne
          kolory
          • Gość: martaa2 Re: Podkład DP Chanel - warto ? IP: *.acn.pl 25.03.03, 21:48
            A ja właśnie zupełnie odwrotnie niż Moni Citroni.Na początku byłam nim
            zachwycona,a teraz wcale i na pewno go sobie nie kupię drugi raz.W ogóle nie
            krył, ściągał mi buzię no i przede wszystkim bardzo wysuszył mi skórę. a
            ostatnio to i nawet rozprowadzał się źle-porobiły mi się jakieś plamy i
            zacieki.Jeżeli masz super idealną cerę-to może będzie dobry( a swoją drogą kto
            taką posiada), ale dla zwykłej cery, gdzie trzeba co nieco ukryć,zatuszować i
            zmatowić jest niedobry.
            • madllen Re: Podkład DP Chanel - warto ? 26.03.03, 10:17
              Bardzo bardzo warto; zgadzam się jednak z Przedmówczyniami, iż skóra wymaga
              porządnej, nieustającej dawki nawilżania bo inaczej łatwo o przesuszenie i
              dyskomfort:)
              A moja zdecydowana sugestia, to przetestuj nim zadecydujesz o zakupie-najlepiej
              kilka razy.

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka