Dodaj do ulubionych

nowość na biust

24.10.06, 09:25
Dziewczyny, nie wiem, czy się złościć i pukać w czoło, czy (naiwnie?)
uwierzyć. Znalazłam specyfik w tabletkach na ujędrnienie/ powiększenie piersi
( w zależności od tego, jak długo się stosuje): Farmona Nivelazione woman-
kuracja pomagająca uzyskać doskonały wygląd piersi ( do sprawdzenia m. in. na
stronie www.mojekosmetyki.pl pod kremami do biustu). Korci, korci, choć głowa
podpowiada, że to bzdura. Nie chcę się niczym truć... Boję się, że
powiększenie piersi będzie tylko efektem ich spuchnięcia. Co Wy o tym
myślicie? Może któaś już stosuje? A może wypowie się jakiś lekarz? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mroofka2 Re: nowość na biust 24.10.06, 11:35
      sceptyczna jestem baaardzo, więc poczekam jeszcze na opinie
      kobietek, które zaczeły uzywać, a więc jeszcze jakieś pół roku,
      bo po takim czasie powinno byc widac rezulataty, a specyfik to nowy:)
      • moroszka_75 Re: nowość na biust 24.10.06, 11:45
        Najwyraźniej chodzi o taki efekt powiększenia jak po pigułkach anty, brzmi
        interesująco. Ciekawi mnie tylko czy te całe fitohormony nie wywołają też
        niepożądanych skutków ubocznych czyli cellulitu, nie znalazłam nigdzie na
        stronie farmony informacji na ten temat.
    • margol28 Re: nowość na biust 13.11.06, 21:13
      Witam. Ja zaczęłam używać. Zależy mi na ujędrnieniu i poprawie sprężystości
      skóry biustu. Używam ok. 1 miesiąca i chyba widzę rezultaty. Jutro kupuję
      drugie opakowanie:)Jeżeli jesteście zainteresowane będę informowała na bieżąco.
      Pozdrawiam
      • mroofka2 Re: nowość na biust 13.11.06, 21:15
        Cena przerażająca:/
        • syriana Re: nowość na biust 13.11.06, 21:18
          żerowanie na naiwnych
          ot i cała nowość

na biust najlepsze i najtańsze są ćwiczenia
          zwłaszcza pompki tzw. damskie (na kolanach)
          • margol28 Re: nowość na biust 13.11.06, 21:20
            Przy rozmiarze D, po urodzeniu dziecka, przytyciu i gwałtownych schudnięciu do
            rozmiaru 36 pompki nie pomogą. Ot co.
        • margol28 Re: nowość na biust 13.11.06, 21:18
          50 kilka złotych za 80 tabletek to jeszcze nie tak dużo. Więcej kosztują dobre
          kremy, których działanie to wielka niewiadoma (testowałam juz nawet YSL za 220
          zł - bujda).
          • syriana Re: nowość na biust 13.11.06, 21:36
            a działanie tych tabletek to wiadomo co, przepraszam bardzo..?
            i dokąd niby ma się efekt utrzymać..?
            do końca życia zamierzacie to jeść..?

pewnych rzeczy się nie da przeskoczyć
            mozna wyćwiczyć mięśnie klatki i poprawić tym samym ułożenie piersi

jeśli biust jest w złym stanie po karmieniu, to zostaje chirurgia

trudno, całe życie nie można być pięknym
            • margol28 Re: nowość na biust 13.11.06, 21:45
              Trudno, jak trzeba to i do końca życia, jak witaminy. Dla podtrzymania efektu
              tu juz tylko 1 tabletka dziennie. Zawsze to lepsze niż szwy po operacji.
              • syriana Re: nowość na biust 14.11.06, 09:19
                >Zawsze to lepsze niż szwy po operacji.

taa..
                szwy też nosi się do końca życia

naprawdę, współczuję naiwności
                • margol28 Re: nowość na biust 14.11.06, 09:43
                  No, trudno porównywać szwy na biuście do brania jednej pigułki dziennie
                  jakiegos ziołowego specyfiku, ale można i tak. Nie myślisz chyba, ze kupuję
                  wszystko na poprawę urody co reklamują w gazetach. Przeczytałam kilka
                  pozytywnych opinii i dlatego sie zdecydowałam. To nie jest dla mnie jakiś duży
                  wydatek, nie uważam tez ze może zaszkodzić. Wiec daruj sobie swoje współczucie.
                  Dla Twojej wiadomości, ćwiczę w domu, i pompki, i ciężarki, i trenażer. Jeżeli
                  wczytasz się głębiej w to forum to zauważysz, że zmiany na ciele kobiety, jakie
                  czasami powstają po ciąży to naprawde dramat dla kobiety i będziemy się
                  chwytały różnych możliwych sposobów, żeby to naprawić. Skoro trudno zapobiegać.
                  Pozdrawiam
                  • mcherub Re: nowość na biust 14.11.06, 10:52
                    Ja zaczęłam już 4 opakowanie i naprawdę widzę efekty pierwszy raz w życiu mam
                    jakąś nadzieję
                    • pphuadma Re: nowość na biust 14.11.06, 13:06
                      a ile te tabletki kosztuja i ile sie bierze dziennie, a gdzie je mozna kupic?
                      ostatnio czytalam w cosmo o jeszcze inneych, zapomnialam w tej chwili nazwy ale
                      tam jest 199 za 120 tabletek
                      doskonale was dziewczyny rozumiem, ja urodzilam dwojke dzieci, obie karmilam
                      piersia, ta druga przez 2 lata i 4 miesiace.teraz sa efekty;-(nigdy nie mialam
                      duzych piersi ale po tych karmieniach sa jeszcze mniejsze, troche przytylam to
                      i one sie powiekszyly ale wrocilam do swojej wagi i znowu to samo.
                      • margol28 Re: nowość na biust 14.11.06, 15:19
                        Mozesz je kupic na stronie producenta www.farmona.pl. Tam jest też dokładny
                        opis jak się je stosuje. Kosztują trochę ponad 50 pln za 80 szt. Teoretycznie
                        powinny też być w aptekach, ale trudno je dostać. Ja ostatnio zamówiłam w
                        aptece, znaleźli w jakiejs hurtowni, ściągają je i będą kosztowały 57 zł.
                    • muszkaowocowka Re: nowość na biust 16.11.06, 08:11
                      mcherub, proszę, sprecyzuj jakie są te efekty. I czy nie czujesz żadnych skutków
                      ubocznych? Pozdrawiam!
                      • anja.krata Re: nowość na biust 16.11.06, 15:51
                        Jak można karmić dzieciaka w wieku 2 lat i 4 miesięcy !!!!!!
                        Nie wyobrażam sobie....
                        • pphuadma Re: nowość na biust 23.11.06, 00:40
                          mozna mozna ;-)
                          oczywiscie corcia jadla wszystko a piers ssala przewaznie tylko wieczorem dla
                          zasniecia, mialam caly czas pokarm
          • mroofka2 Re: nowość na biust 16.11.06, 23:12
            kosztuje więcej bo trzeba to brać m.in. przez pół
            roku:/
            • margol28 Re: nowość na biust 17.11.06, 09:55
              Ale wszystkie kobietki, które zaczeły używać twierdzą, ze widzą efekty, wiec
              chyba warto. A to i tak dużo mniej niż tabletki Vichy albo jakies inne, np.
              zwalczające cellulit.
              • ewelline Re: nowość na biust 17.11.06, 21:37
                Wszystkie??? W tym wątku? Coś źle przeczytałam czy tylko tak ty sobie wmawiasz?
                • margol28 Re: nowość na biust 17.11.06, 23:09
                  Nie no, oczywiscie ze nie tu:) Zanim zaczelam uzywac, zrobilam glębszy
                  research. To nie jest tak, ze ja tu kogos namawiam. Uwazam po prostu, ze to
                  lepsze niz kremy, chyba lepiej dzialac "od srodka". Kremu do biustu tez uzywam -
                  a dokładnie ATW, tez na bazie naturalnych składników, jest nawet niezły.
                  • mcherub Re: nowość na biust 22.11.06, 18:32
                    skutków ubocznych nie mam żadnych najbardziej bałam sie przytycia ale narazie
                    jest ok, piersi są pełniejsze i to dużo (ja miałam problem po karmieniu kiedyś
                    miałam duże ale po karmieniu zrobiły sie puste i obwisłe) w tej chwili w
                    biustonoszu nie są mi już potrzebne poduszeczki.
                    • muszkaowocowka Re: nowość na biust 23.11.06, 22:37
                      mcherub, jeszcze jedno pytanie- kiedy zaobserwowalas pierwsze zmiany? Ojoj, Twoj
                      przyklad daje mi do myslenia a propos tych tabletek... Moze sie skusze...
                      Pozdrawiam!
                      • mcherub Re: nowość na biust 24.11.06, 08:02
                        pierwsze zmiany zauwałyłam tak po dwóch miesiącach brania przed okresem
                        znacznie się powiększyły myślałam ze to może chwilowe ale tak już pozostało. Ja
                        się cieszę z jakiejkolwiek poprawy od urodzenia dzieci to juz zapomniałam jak
                        wygląda jędrniejszy biust
    • colins3 Hormony 22.11.06, 21:08
      A jesli kobieta stosuje tabletki antykoncepcyjne, to czy ta kuracja nie zaburzy
      gospodarki hormonalnej organizmu?
      Tak z ciekawosci pytam, bo z tego co czytalam na stronie Farmony, to te
      tabletki jakis wplyw na hormony maja.
      Pozdrawiam
      • muszkaowocowka Re: Hormony 22.11.06, 21:22
        Trzeba ginekologa zapytac... Sama jestem ciekawa.
    • muszkaowocowka Re: nowość na biust 25.11.06, 15:51
      up, up
      Może ktoś jeszcze?
      • komyszka Re: nowość na biust 25.11.06, 16:53
        zatem i ja polecę - balsam Eveline do biustu. jak dla mnie i mojego biustu efekt
        powalająco pozytywny.piersi lepsze niz przed ciążą:). jędrniutkie, spręzyste,
        gładziutkie;P. dodam jednak ze nigdy nie były jakos szczególnie zaniedbane i do
        duzych raczej nie należą. nie mniej jednak widze ogromną poprawę w ich wyglądzie:)
    • paulinaa Re: nowość na biust 25.11.06, 18:15
      zdecydowanie pukac w czoło
      • komyszka Re: nowość na biust 25.11.06, 18:59
        poważnie- pomaga polepszyć kondycje biustu?????
        • muszkaowocowka Re: nowość na biust 25.11.06, 19:29
          Poczytajcie wypowiedzi mcherub. coś w tym jest... I nie jest ona jedyną osobą,
          które chwalą sobie ten specyfik. Ja nadal się waham.
      • margol28 Re: nowość na biust 26.11.06, 15:21
        Niby dlaczego mam się pukac w czoło? Przeczytaj informacje na stronie i dopiero
        pozniej wyrazaj opinie w tym stylu. To nie jest jakis "cudowny" specyfik o
        tajemniczym składzie chemicznym, z odległego zakątka kuli ziemskiej, za
        kilkaset złotych. Bardzo sceptycznie podchodzę do takich wynalazków, jednak w
        tym przypadku nie miałam obaw, ze mogą zaszkodzic. Zaczelam dopiero drugie
        opakowanie wiec trudno mowic o super efektach, ale minimalną poprawę jędrości
        juz widać.
        • pphuadma Re: nowość na biust 27.11.06, 12:26
          a czy mozesz sie zaglebic troche w ulotke i sprawdzic czy kobieta ktora bierze
          tabletki antykoncepcyjne moze te tabletki przyjmowac, czy nie ma zadnych
          przeciwskazan
    • muszkaowocowka Re: nowość na biust 26.11.06, 15:57
      Pytanie do dziewczyn już biorących: podobno efekty widoczne są tak długo, jak
      długo bierze się te tabletki, potem wszystko wraca do "normy". Planujecie brać
      te tabletki przez kilka lat? (oczywiście zakładając, że będą działać) Farmona
      może przestać produkować toto. Nie piszę tego złośliwie, sama rozważam
      spróbowanie, tylko zniechęca mnie ta "odwracalność"... Pozdrawiam!
      • pretty01 Re: nowość na biust 26.11.06, 16:09
        Jeden pan profesor na wykładzie w Akademii Medycznej zrobił bardzo mądrą uwagę.
        Rzecz dotyczyła wprawdzie matek faszerujących dzieci różnymi specyfikami, ale
        pozwolę sobie przytoczyć. Otóż po dyskusji dotyczącej zażywania różnych
        podejrzanych preparatów i leczenia się "cudownymi metodami" - m.in. moczem,
        zapytał- wlalibyście to do telewizora? Nie, bo by się zepsuł, szkoda. To
        dlaczego chcecie wlewać w siebie?
        • margol28 Re: nowość na biust 26.11.06, 17:04
          sorry, ale to porównanie to akurat jest bez sensu.
        • triskell Re: nowość na biust 26.11.06, 22:05
          pretty01 napisała:
          > zapytał- wlalibyście to do telewizora? Nie, bo by się zepsuł, szkoda. To
          > dlaczego chcecie wlewać w siebie?

Z tego wynika, że picie wody jest szkodliwe. Do telewizora nie wlałabym. ;-)

A tak zupełnie poważnie, to polecam masaże biustu opisane na tej stronce:
          www.seichim.prv.pl/ - trzeba po prawej stronie kliknąć w "bonusy", a
          potem zjechać w dół strony i kliknąć w "Masaż ujędrniania i powiększania
          piersi". Sprawdzone na mnie - w ubiegłym roku zrzuciłam 26 kg i oczywiście biust
          nie wyglądał po tym najciekawiej. Nie bardzo wierzyłam w skuteczność takich
          masaży, ale niczym nie ryzykowałam, a mężowi pomysł bycia wykonawcą masażu
          bardzo się spodobał ;-). Pomaga, naprawdę pomaga. Warunkiem jest oczywiście
          systematyczność, ale już po miesiącu widziałam poprawę.
          • pretty01 Re: nowość na biust 27.11.06, 13:48
            triskell napisała:

> Z tego wynika, że picie wody jest szkodliwe. Do telewizora nie wlałabym. ;-)
            >
            Nie, nie wynika. To tylko przykład, porównanie, paralela - szkoda, że nie rozumiesz.
      • margol28 Re: nowość na biust 26.11.06, 17:02
        Decydując sie na kurację musisz sie liczyć z tym, ze prawdopodobnie w celu
        podtrzymania efektów pozniej trzeba będzie przyjmowac jedną tabletkę dziennie.
        NIe wiem jak dlugo. Moze sie zdarzyc ze okolicznosci sie zmienią, moge przytyc,
        moge znowu zajsc w ciąze (brr), moge zacząc jezdzic na basen (hihi:) A moze po
        prostu zdecyduje sie na operacje plastyczną, jak wiele innych kobiet i byc moze
        problem przestanie istniec.
        • pretty01 Re: nowość na biust 26.11.06, 17:13
          Nie jest bez sensu, bo ludzie bardziej dbają o dobra materialne, niż o swoje
          własne zdrowie. Nikt nie zdecyduje się, kiedy nie ma o tym bladego pojęcia na
          majstrowanie przy drogim sprzęcie DVD, ale z jaką łatwością majstrujemy przy
          własnym ciele. Ludzie aplikują sobie podejrzane specyfiki, tabletki i inne takie
          czekając, co z tego wyniknie. A może zamiast mega biustu zafundujecie sobie mega
          szkodę dla organizmu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka