vega76 24.10.06, 13:26 Poczytalam sobie te wasze fora o kosmetykach i kupilam TT,co powiecie na solarium w trakcie stosowania TT? Jakie dal wam widoczne efekty? Stosuje dopiero 3 dni, ale ta gladkosc skory twarzy i szyi jest... OSZALAMIAJACA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julieet Re: TT clinique-pytanie 24.10.06, 22:52 chodzilam sporadycznie w trakcie stosowania TT na solarium i nic sie nie dzialo strasznego. chociaz po dluzszym czasie dostalam uczulenia, ale nie wiem czy jedno z drugim mialo jakis zwiazek:) Odpowiedz Link Zgłoś
vega76 Re: TT clinique-pytanie 07.11.06, 17:41 dzieki, tez juz sprobowalam, co o tym kremie sadzisz? stosuje go jakies trzy tyg i stwierdzam ze po pierwszym efekty byly a teraz??? niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: TT clinique-pytanie 07.11.06, 18:21 Przez trzy tygodnie stosowania dwa razy dziennie oczyscil cere z zaskornikow lepiej niz znacznie dluzsza kuracja kwasem salicylowym Neutrogeny. Moim zdaniem skuteczny specyfik, choc drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: TT clinique-pytanie 08.11.06, 14:22 Czy mówicie o tym kremie???www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=114 Jak często należy go używać?Czy jest dobry na tę porę roku?Napiszczie coś więcej.Dziękuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: TT clinique-pytanie 08.11.06, 21:31 O tym www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13593. Mozna go stosować codziennie, ja przez pewien czas używałam go rano i wieczorem. Działa bardzo delikatnie, ale skutecznie. Mam tu na myśli brak łuszczących się skórek, przy jednoczesnym efekcie oczyszczonych porów. Odpowiedz Link Zgłoś