Dodaj do ulubionych

Tani! wydluzajacy tusz do rzes!

26.03.03, 23:32
doradzcie co kupic!
bo mi stary wysechl:)
a w portfelu mam absolutne pustki!
prosze
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Tani! wydluzajacy tusz do rzes! IP: 212.244.76.* 27.03.03, 08:14

polecam tusze z Miss Sporty. Sa niedrogie (ok, 10zł) a naprawdeę dobre.

ala_ben napisała:

> doradzcie co kupic!
      > bo mi stary wysechl:)
      > a w portfelu mam absolutne pustki!
      > prosze
      • sakkara Re: Tani! wydluzajacy tusz do rzes! 29.03.03, 10:24
        Kupiłam wydłużający. Odradzam, mnie strasznie uczulił. O dziwo, pogrubiający
        moje oczy znoszą dobrze.I jest super!
        • Gość: mysia2000 Re: Tani! wydluzajacy tusz do rzes! IP: *.icpnet.pl 30.03.03, 00:46
          ja tez odradzam Miss Sporty - myslalam ze umre tak mnie pieklo - polecam Avon
          teraz w promocji za 15 zl - podkrecajacy albo wydluzajacy ( ten wydluzajacy
          jest fajny ale nic nie pogrubia za to ten podkrecajacy jedno i drugie) w
          ostatecznosci -Biellenda 8 zl lub Pierre Rene. Ale absolutnie nie Miss Sporty!
    • Gość: Kitka Kup Pierre Rene IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 18:00
      Polecam, nie rozmazuje się, a cena jest ok - nie więcej niż 15 zł. Warto.
      • Gość: calineczka nie kupuj Pierre Rene IP: *.jeremi.pl 30.03.03, 18:05
        A ja wlasnie odradzam tusz Pierre Rene. Nigdy nie mialam tak beznadziejnego
        tuszu jak wlasnie tej firmy. Niemilosiernie sklejal rzesy, wiec szybko go
        wyrzucilam. Juz predzej polecam wspomniany w poprzednich watkach Miss Sporty.
        Mam taki pogrubiajacy, co prawda tego pogrubienia za bardzo nie dostrzegam, ale
        ogolnie jest ok, jak na taka cene.
        Pozdrawiam.
        • Gość: mk Inglot IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 09:40
          Kupiłam wydłużający Inglota i jestem zadowolona (cena 17 zł.) - wcześniej
          miałam Piere rene z pierwszego byłam zadowolona - drugi kupiony tusz - szybko
          wysechł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka