ala_ben 26.03.03, 23:32 doradzcie co kupic! bo mi stary wysechl:) a w portfelu mam absolutne pustki! prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Tani! wydluzajacy tusz do rzes! IP: 212.244.76.* 27.03.03, 08:14 polecam tusze z Miss Sporty. Sa niedrogie (ok, 10zł) a naprawdeę dobre. ala_ben napisała: > doradzcie co kupic! > bo mi stary wysechl:) > a w portfelu mam absolutne pustki! > prosze Odpowiedz Link Zgłoś
sakkara Re: Tani! wydluzajacy tusz do rzes! 29.03.03, 10:24 Kupiłam wydłużający. Odradzam, mnie strasznie uczulił. O dziwo, pogrubiający moje oczy znoszą dobrze.I jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia2000 Re: Tani! wydluzajacy tusz do rzes! IP: *.icpnet.pl 30.03.03, 00:46 ja tez odradzam Miss Sporty - myslalam ze umre tak mnie pieklo - polecam Avon teraz w promocji za 15 zl - podkrecajacy albo wydluzajacy ( ten wydluzajacy jest fajny ale nic nie pogrubia za to ten podkrecajacy jedno i drugie) w ostatecznosci -Biellenda 8 zl lub Pierre Rene. Ale absolutnie nie Miss Sporty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitka Kup Pierre Rene IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 18:00 Polecam, nie rozmazuje się, a cena jest ok - nie więcej niż 15 zł. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka nie kupuj Pierre Rene IP: *.jeremi.pl 30.03.03, 18:05 A ja wlasnie odradzam tusz Pierre Rene. Nigdy nie mialam tak beznadziejnego tuszu jak wlasnie tej firmy. Niemilosiernie sklejal rzesy, wiec szybko go wyrzucilam. Juz predzej polecam wspomniany w poprzednich watkach Miss Sporty. Mam taki pogrubiajacy, co prawda tego pogrubienia za bardzo nie dostrzegam, ale ogolnie jest ok, jak na taka cene. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Inglot IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 09:40 Kupiłam wydłużający Inglota i jestem zadowolona (cena 17 zł.) - wcześniej miałam Piere rene z pierwszego byłam zadowolona - drugi kupiony tusz - szybko wysechł Odpowiedz Link Zgłoś