lidka2603 02.11.06, 18:42 Czy ktoś ma jsakies doświadzczenie z tą maseczką warto czy nie warto nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia2101 Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 02.11.06, 19:49 Na mnie też nie zrobiła piorunującego wrażenia, Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
papunia Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 02.11.06, 20:47 maseczka błotna do twarzy jest taka sobie ale warto brać detoksykującą z minerałami z Morza Martwego jest super, ze spa polecam tez krem do ciała z oliwką i żel do twarzy z białą herbatą, a nie polecam bo podrażnia serii Gorące piaski Arizony Odpowiedz Link Zgłoś
kosmetyczka101 Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 02.11.06, 23:09 Z całym szacunkiem, ale obawiam się że ta maseczka ma niewiele wspólnego z prawdziwym błotem z morza martwego. Poszukaj w internecie kosmetyków firmy Apis, Ahava, Mineral Care, Natural Sea Beauty - są to firmy które specjalizuja się w produkcji kosmetyków bogatych w naturalne minerały z morza martwego. Może nie są tak tanie jak Avon - ale to chuyba o czymś świadczy :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 03.11.06, 10:12 Z całym szacunkiem, ale cena to o niczym nie świadczy napewno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 03.11.06, 10:10 rewelacyjna, szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 03.11.06, 10:14 Ja nie byłam zadowolona z tej maseczki. Natomiast krem do stóp z tej serii jest bardzo dobry chociaż nieco śmierdzi. Lubię za to serię z oliwą z oliwek i scrub do ciała z brązowym cukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkaszka Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 03.11.06, 10:57 Mi nie odpowiada. Bardzo przeciętna maseczka. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 03.11.06, 11:04 Polecam warto, nadaje się do kazdego rodzaju cery, ja mam mieszaną i świetnie działa zarówno na te partie przetłuszczające się jak i przesuszone. Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 03.11.06, 12:11 na poczatku byłam bardzo zadowolona, ale teraz widze ze bardzo przesusza mi skóre. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie999 Re: Maseczka błotna Planeta Spa Avon 04.11.06, 22:34 Nie polecam tej maseczki, nie robi ze skórą kompletnie nic, a przy tym zapach ma okropny.. inne meseczki z glinką łanie zwężają pory, tego oczkiwałam też od avonu, ale niestety... za to dostałam niedawno maseczkę z Jordanii z minerałami z Morza Martwego i jest super:) firma nazywa się dead see treasures, widziałam ich kosmetyki w internecie. a avon wyląduje w koszu.. Odpowiedz Link Zgłoś