Dodaj do ulubionych

Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polecenie!

IP: *.crowley.pl 31.03.03, 09:57
proszę o polecenie dobrego fotografa!!!
potrzebuję zrobić zdjecia kolorowe do dowodu osobistego.
problem polega na tym, ze mam trochę przebarwień po trądzku, które chciałabym
aby nie wyszły na zdjęciu (żeby zdjecia były retuszowane), no i rzecz jasna
aby fotograf był fachowcem.
bardzo proszę o pomoc,
z góry dziękuję :-)
Obserwuj wątek
    • an_ni Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polec 31.03.03, 10:12
      w al. Solidarnosci tuz przy skrzyzowaniu z Marszalkowska (na Placu Bankowym)
      przy urzedzie miasta (wydzial paszportowy) jest fotograf gdzie robia kolorowe
      zdjecia paszportowe apartem cyfrowym, na ekranie telewizora mozna zobaczyc
      efekt po czym zdjecie jest drukowane. wszystko trwa 10 minut, nie wiem czy
      retuszuja zdjecia, moze za doplata ?.
      • maja822 Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polec 31.03.03, 10:52
        Ja sobie zrobiłam bardzo dobre zdjęcia do dowodu na Krakowskim Przedmieściu,
        koło sklepu z ciuchami indyjskimi Sari, tuż przy Pl. Zamkowym. Nie wiem jak z
        retuszeem, pewnie musiałabyć o tym porozmawiać, ale ja ze swoich zdjęć byłam
        bardzo zadowolona.
    • anula78 Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polec 31.03.03, 11:04
      A ja moge z czystym sumieniem polecic fotografa na Kruczej (nr nie pamietam,
      taki maly zakladzik, po lewej stronie jak sie idzie od al. Jerozolimskich w
      przeciwna strone niz SMYK). Zakladzik jest malenki, a babka robiaca zdjecia
      REWELACYJNA. Robilam tam juz kilka zdjec do dyplomu i legitymacji, za kazdym
      razem dlugo mnie "usadzala", potem robila kilka zdjec cyfrowka; jak wybralam
      najfajniejsze zdrecie, na ktorym jeszcze poprawila moje sterczace wlosy,
      usunela widoczne krostki itp. Ceny za bardzo nie pamietam, ale byly takie jak
      wszedzie. Wydruk zdjecia trwal 20 min, ktore milo spedzilam w SMYKu. A
      najfajniejsze jest to, ze gdy przyszlam tam z moim kolega 4 miesiace pozniej,
      ta babeczka nadal pamietala moje imie :-))
      • Gość: Alka Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polec IP: 195.245.213.* 31.03.03, 13:09
        Brzmi zachecająco! Czy byłabys tak dobra i napisała jeszcze, w jakich godzinach
        ma otwarte? Oczywiscie jeśli pamietasz. Chciałabym zdjecia zrobic rano, kiedy
        jeszcze jestem podobna do ludzi... :))
        Dzieki z góry, pozdrawiam
        • anula78 Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polec 31.03.03, 13:21
          Wiesz, nie znam godzin w jakich mozna sie fotografowac, ale znalazlam nr do tej
          babki : 621 67 52 (adres to Krucza 46)
          Pozdrawiam
          • Gość: Alka Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polec IP: 195.245.213.* 31.03.03, 14:05
            Super! Wielkie dzieki
            • Gość: kiki7 Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polec IP: *.crowley.pl 01.04.03, 09:34
              Ja też bardzo dziękuję za pomnoc i serdecznie pozdrawiam :-)
              • Gość: Ulla Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 15:06
                Zaklad BALLADYNA na rogu Zelaznej i Siennej
                Robie tam fotki od jakichs 3 lat, do wszystkich dokumentow.Robia tam
                makijaz "filmowy" ale na szczescie nie maske:)) i w razie potrzeb retusz. Pani
                fotograf zawsze dlugo "usadza", poprawia, no rewelacja, profesjonalizm na maxa:)
                Zdjecia z negatywem bodajze 30 zl.
                Pzdr i POLECAM
    • ap77 Re: Fotograf - zdjęcie do dowodu - prośba o polec 24.04.03, 20:17
      Dziewczyny!

Od lat nie robiłam sobie zdjęć foto. (leciałam na licealnym:), ale teraz muszę -
      mgr!
      Tez szukam dobrego fotografa. Trochę juz szukałam i dowiaduję się nowości.
      Rzadko juz robią z negatywem, a coraz częściej cyfrowe. Czy cyfrowe lepiej
      wygląda? Ten retusz itp.? Dają do tego dyskietkę "w cenie"?
      Anka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka