Dodaj do ulubionych

DP Chanel sprzedam

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 14:50
Przywiozłam sobie z Niemiec ten podkład, ale mi jakoś nie pasuje...tak więc
chcę go sprzedać, kolor nr 40 beige, zapłaciłam za niego 30 EURO, raz się nim
posmarowałam. W oryginlanym opakowaniu, mój e-mail: mamson@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: dusia Re: DP Chanel sprzedam IP: 62.148.81.* 01.04.03, 14:57
      napisz coś więcej o kolorze i do jakiej cery
      i jak się cenisz
      • Gość: mamsonka Re: DP Chanel sprzedam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 15:32
        On jest do cery mieszanej, matujący, kolor jest jaśniutki, tzn. nie bardzo
        jasny, ale raczej naturalny. Ja mam cerę bladą i kolor idealnie się stapia z
        moją cerą. Tyle, że moja cera jest jednak sucha i dlatego myślę, że nie nadaje
        się dla mojej cery. W sklepach kosztuje on 160 zł, tak jak pisałam wcześniej
        płaciłam za niego 30 EURO * 4,4 = 132 zł. Nie zależy mi na zarobku, ale na
        kupnie innego fluidu dla cery suchej.
    • Gość: mamsonka Re: DP Chanel sprzedam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 15:41
      www.chanel.com/fb/html/de/newframeset.cfm?zone=EUR&lang=DE
      to jest link do tego podkładu...cenę możemy jeszcze negocjować
      • martaa2 Re: DP Chanel sprzedam 01.04.03, 16:49
        Ja mam ten kolrek, on raczej nie jest jasny, raczej wprost przeciwnie.Mam
        karnację brzoskwiniową, ale on jest dla mnie za ciemny,że musiałam go oddać
        mamie.Do bladej cery na pewno się nie nadaje.
        • Gość: mamsonka Re: DP Chanel sprzedam/ do Dusi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 10:48
          Ten kolorek wcale nie jest ciemny, tak jak to sugeruje Marta. Jest taki jak na
          podanym przeze mnie linku. Faktem jest, że ta sama firma wypuszcza w różnych
          krajach różne kolory. Ja kupiłam ten fluid w Niemczech, w Polsce zaopatrywałam
          się w numer 30, którego w NIemczech brak. Ciemny napewno on nie jest. Sprzedam
          go za 100 zł. Zawsze byłam z niego bardzo zadowolona, niestety ostatnio
          przesadziłam z effeclarem i mam wysuszoną buźkę, a on nie nadaje się do suchej
          cery. Jest do cery mieszanej, lekko kryjący, bardzo leciutki i taki jedwabisty.
          Zresztą można poczytać o nim a wizażu. Pozdrawiam Cię...a może jesteś z
          Poznania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka