Dodaj do ulubionych

Ból stóp, a łyżworolki

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 23:21
kupiłam sobie łyżworolki ale strasznie bola mnie stopy. (mięsnie) po zdjeciu
mam spuchniete troche i b boli. sprzet jest dobrej firmy, wygodny, wiec co
sie dzieje? czy to minie? mialyscie taki problem??
Obserwuj wątek
    • ryba18 Re: Ból stóp, a łyżworolki 03.04.03, 12:31
      A może miałaś za mocno zapięte???? Jeżdziłaś wcześniej, moze muszą nogi sie
      przyzwyczaic.

Może znacie dziewczyny jakieś sklepy z rolkami w wawie? Byłam na Pieknej i
      Filtrowej ale maja bardzo mały wybór. Pomóżcie?????

pzdr
      AGA
    • ryba18 Re: Ból stóp, a łyżworolki 03.04.03, 12:33
      A może miałaś za mocno zapięte???? Jeżdziłaś wcześniej, moze muszą nogi sie
      przyzwyczaic.

Może znacie dziewczyny jakieś sklepy z rolkami w wawie? Byłam na Pieknej i
      Filtrowej ale maja bardzo mały wybór. Pomóżcie?????

pzdr
      AGA
      • deptaczek Re: Ból stóp, a łyżworolki 05.04.03, 22:32
        na Jana Pawła w pawilonach jest sklep z rolkami - roll-sport. prawde mowiac
        trudno mi ocenic czy wybor jest duzy, ale ze to obsluga fachowa. warto zajrzec.
        ja kupilam tam rolki dla siebie i rok pozniej dla meza i obie pary sa naprawde
        ok
    • Gość: lukaszka Re: Ból stóp, a łyżworolki IP: 213.76.146.* 03.04.03, 12:58
      Miałam to samo na początku, ale po kilku dniach jazdy przeszło.
      Powinnaś dobrać sobie odpowiedni poziom wiązania (nie wiem jaki masz "wiązanie
      w rolkach) nie może być zbyt luźne i zbyt ciasne.
      powodzenia.
      • Gość: eve Re: Ból stóp, a łyżworolki IP: *.acn.pl 04.04.03, 21:49
        hej
        wiem, jak ciężko dostać rolki... moda minęła, ale ja w zeszłym roku na wiosnę
        kupiłam :) - rossignole czarno-pomarańczowe, świetne!
        widziałam dość duży wybór właśnie w rossignolu w sadyba best mall parę dni
        temu, sama kupiłam w geant na ursynowie. Myślę że jak sie zacznie sezon (maj,
        czerwiec) to bedzie też spory wybór np w go sport, w giacomelli, i w innych
        tego typu sklepach.
        A jeśli chodzi o ból nóg- to w którym miejscu dokładnie Cię boli? łydki, czy
        stopy? Niemniejjednak, co by nie bolało, to zawsze trzeba zrobić rozgrzewkę
        przez wyjazdem na rolkach- pochodzić na palcach, poskakać, porozciągać
        delikatnie ścięgna.
        miłego wymiatania :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka