justynah82 09.11.06, 20:38 slyszalam o czyms takim jak "baza 3d" ktora podobno matowi skore, jesli ktos wie o co chodzi to prosze podac mi firme jaka probdukuje ten specyfik :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutea Re: baza 3D 09.11.06, 23:53 to jest baza pod makijaż dax cosmetic . Ja ją wczoraj zakupila po przeczytaniu wielu pozytywnych opini na wizażu i po tym jak usłyszalam opinie Ilony Felicjańskiej. Mi chyba też odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
justynah82 Re: baza 3D 10.11.06, 06:27 hahahahahha ja tez ogladalam ten wywiad i dlatego tez chce kupic :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_24 baza 3D 10.11.06, 08:05 Felicjańska nie podała firmy, czy to na pewno o tą bazę jej chodziło? a może ktoś zna jeszcze jakąś inną o nazwie 3 d? Odpowiedz Link Zgłoś
bajlandia1 Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Secret 10.11.06, 08:05 www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/93 Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_24 Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 08:15 a czy ten dax jest w dwóch wersjach opakowań , bo na wizażu jest takie : www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=9767 pewnie to na stronce daxa jest nowsze? Pozdrówka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 12:06 ja mam wrażenie, że Pani Ilona to robiła po prostu reklamę bazie jak bazie a tabletkom na urodę to juz totalną, zresztą jej twarz jest w reklamie tych tabletek Odpowiedz Link Zgłoś
gisselea Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 12:45 > ja mam wrażenie, że Pani Ilona to robiła po prostu reklamę bazie jak bazie a > tabletkom na urodę to juz totalną, zresztą jej twarz jest w reklamie tych > tabletek otóż to..dziwnie wyciągneła niby spontanicznie te tabletki z torebki. Listek nienaruszony, wszystko pięknie ładnie. Reklama aż po oczach bije... Baza jest oceniona na wizażu, ja wolę maseczkę bankietową Dermiki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewuchaklucha Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 16:43 dziewczyny, nie ma co sie oburzac na felicjanska, bo od razu bylo wiadomo, ze to reklama evelline, czy jak tam temu. w koncu ta firma jest sponsorem programu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 17:54 wuchaklucha napisała: > dziewczyny, nie ma co sie oburzac na felicjanska, bo od razu bylo wiadomo, ze to reklama evelline, czy jak tam temu. w koncu ta firma jest sponsorem programu:) A, to dlatego Bosacka się tak krzywo w czasie rozmowy patrzyła na Felicjańską ;) Przez tę kryptoreklamę... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline . 10.11.06, 18:03 Przecież ta baza ma beznadziejne opinie na Wizażu, 2 gwiazdki tylko. A tej Felicjańskiej to po prostu nie znoszę, reklamuje jakieś tabletki a to zwykłe witaminy, po za tym wcale nie wygląda po nich dobrze, w ogóle ona mi się nie podoba i nie umie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: . 10.11.06, 18:07 ja baze mam i uważam że jest calkiem fajna. Tyle opini ile osob. ps. na kafeterii większośc opinni pozytywnych Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo15 Re: . 11.11.06, 14:40 i ja doszłam do tego ze felicjańska mówi o tej bazie. Kupiłam, ale żebym oniemiała z wrażenia nie powiem. Może dla kogoś kto ma tłustą cerę ładnie mu zmatowi, ja mam suchą i myslałam ze jakoś ją ożywi..jak 3 d to 3d, jednak z nią czybez niej wyglądam tak samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynah82 Re: . 12.11.06, 08:56 Ja tez juz ja mam ale powiem ze wcale nie jestem zadowolona. nalozylam ja i pod podklad i na podklad a i tak sie swiecilam po kilkunastu minutach,a cery wcalebardzo tlustej nie mam,raczej mieszana. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikiosiolek Re: Astor 12.11.06, 20:04 mam daxa i jestem bardzo zadowolona - czasami nawet nakladam tylko na krem nawilzajacy z filtrami zeby byl satynowy efekt :) daxa kupilam za 32 zl wiec w porownaniu do astora nie wychodzi tak korzystnie ale astora jeszcze nie probowalam moze kiedys :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: inglot 13.11.06, 07:56 hej. tez widzialm te reklame ;) i przypomnialo mi sie ze mam probki tej bazy. Zuzylam 2 probki przy czym 1 starcza mi na jakies 2-3 uzycia i sczerze mowiac zadna rewelacja. Mam cere mieszana i swiecilam sie tak samo. Kiedys kupilam baze inglota za ok 10 zl i dawala ten sam efekt. Tez skora w dotyku byla super gladka ale jakiegos matowienia nie zauwazylam. Szkoda tylko pieniedzy. Nawet nie ma sensu nakladac jej na tzw. wielkie wyjscie bo uwazam ze nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: inglot 13.11.06, 23:20 Użyłam bazu astora i też się świeciłam tak samo jak bez bazy - wcale nie matuje Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_do_przodu matujące produkty 13.11.06, 15:14 Wiecie co..ja już troszkę mam dosyć...poszukuję ostatnio jakiegoś kremu, podkładu - czegoś - co chociaż na kilka godzin zmatowi mi cerę...już nie mogę...robię maseczki z zielonej glinki, mam podkład matujący ten pure mejbelin (że tak napisze, bo nie wiem jak :)), serię kremów Skin Mood Eris - kurcze 60 pln sztuka - niby takie matujące a nic...już nie wiem co zrobić!!!! Idę na mikrodermabrazję w weekend, byłam na peelingu kawitacyjnym...używam biodermy do mycia twarzy i peelingu enzymatycznego dermiki i już nic mi nie pomaga - świecę się jak żarówka Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: matujące produkty 13.11.06, 15:47 polecam clinique pore minimizer,ma lekki kolor i dobrze matowi(mam cere mieszaną). Odpowiedz Link Zgłoś
aniasia Re: matujące produkty 13.11.06, 16:31 mnie na świecącą cerę pomógł IDEALIST Estee Lauder, buzia mi się zdecydowanie poprawiła, nie mam już przebarwień ani się nie świecę,a skóra jest w dotyku po prostu satynowa. FAKT, ŻE mało nie kosztuje ale wystarcza na bardzo długo - ja miałam ten krem 30 ml przez 3,5 miesiąca. I oczywiście kupiłam sobie następny ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
yuk-ka Re: matujące produkty 14.11.06, 14:14 A może Biodermine? www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=5327 Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: baza 3D 14.11.06, 20:30 To juz lepiej kup baze Lumene. Uwazam, ze cera sie po nim o wiele mniej swieci. Odpowiedz Link Zgłoś