09.11.06, 20:38
slyszalam o czyms takim jak "baza 3d" ktora podobno matowi skore, jesli ktos wie o co chodzi to prosze podac mi firme jaka probdukuje ten specyfik :)
Obserwuj wątek
    • lutea Re: baza 3D 09.11.06, 23:53
      to jest baza pod makijaż dax cosmetic . Ja ją wczoraj zakupila po przeczytaniu
      wielu pozytywnych opini na wizażu i po tym jak usłyszalam opinie Ilony
      Felicjańskiej. Mi chyba też odpowiada.
      • justynah82 Re: baza 3D 10.11.06, 06:27
        hahahahahha ja tez ogladalam ten wywiad i dlatego tez chce kupic :)))))
        • oliwka_24 baza 3D 10.11.06, 08:05
          Felicjańska nie podała firmy, czy to na pewno o tą bazę jej chodziło? a może
          ktoś zna jeszcze jakąś inną o nazwie 3 d?
        • lutea Re: baza 3D 10.11.06, 10:57
          to sie nazywa sila telewizji :)
    • bajlandia1 Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Secret 10.11.06, 08:05
      www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/93
      • oliwka_24 Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 08:15
        a czy ten dax jest w dwóch wersjach opakowań , bo na wizażu jest takie :
        www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=9767 pewnie to na
        stronce daxa jest nowsze?
        Pozdrówka :-)
        • brawurka75 Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 12:06
          ja mam wrażenie, że Pani Ilona to robiła po prostu reklamę bazie jak bazie a
          tabletkom na urodę to juz totalną, zresztą jej twarz jest w reklamie tych
          tabletek
          • gisselea Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 12:45
            > ja mam wrażenie, że Pani Ilona to robiła po prostu reklamę bazie jak bazie a
            > tabletkom na urodę to juz totalną, zresztą jej twarz jest w reklamie tych
            > tabletek

otóż to..dziwnie wyciągneła niby spontanicznie te tabletki z torebki. Listek nienaruszony, wszystko pięknie ładnie. Reklama aż po oczach bije...
            Baza jest oceniona na wizażu, ja wolę maseczkę bankietową Dermiki.Pozdrawiam
            • ewuchaklucha Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 16:43
              dziewczyny, nie ma co sie oburzac na felicjanska, bo od razu bylo wiadomo, ze to
              reklama evelline, czy jak tam temu. w koncu ta firma jest sponsorem programu:)
              • wino_porzeczkowe Re: Baza wygładzająca Dax Cosmetic Cashmere Sec 10.11.06, 17:54
                wuchaklucha napisała:

> dziewczyny, nie ma co sie oburzac na felicjanska, bo od razu bylo wiadomo, ze
                to reklama evelline, czy jak tam temu. w koncu ta firma jest sponsorem programu:)

A, to dlatego Bosacka się tak krzywo w czasie rozmowy patrzyła na Felicjańską ;)
                Przez tę kryptoreklamę...
                • ewelline . 10.11.06, 18:03
                  Przecież ta baza ma beznadziejne opinie na Wizażu, 2 gwiazdki tylko. A tej
                  Felicjańskiej to po prostu nie znoszę, reklamuje jakieś tabletki a to zwykłe
                  witaminy, po za tym wcale nie wygląda po nich dobrze, w ogóle ona mi się nie
                  podoba i nie umie mówić.
                  • lutea Re: . 10.11.06, 18:07
                    ja baze mam i uważam że jest calkiem fajna. Tyle opini ile osob.
                    ps. na kafeterii większośc opinni pozytywnych
                    • leeloo15 Re: . 11.11.06, 14:40
                      i ja doszłam do tego ze felicjańska mówi o tej bazie. Kupiłam, ale żebym
                      oniemiała z wrażenia nie powiem. Może dla kogoś kto ma tłustą cerę ładnie mu
                      zmatowi, ja mam suchą i myslałam ze jakoś ją ożywi..jak 3 d to 3d, jednak z nią
                      czybez niej wyglądam tak samo ;)
                      • justynah82 Re: . 12.11.06, 08:56
                        Ja tez juz ja mam ale powiem ze wcale nie jestem zadowolona. nalozylam ja i pod podklad i na podklad a i tak sie swiecilam po kilkunastu minutach,a cery wcalebardzo tlustej nie mam,raczej mieszana.
                        • helga22 Astor 12.11.06, 12:27
                          astor to produkuje też kosztuje 29 pln
                          • dzikiosiolek Re: Astor 12.11.06, 20:04
                            mam daxa i jestem bardzo zadowolona - czasami nawet nakladam tylko na krem
                            nawilzajacy z filtrami zeby byl satynowy efekt :) daxa kupilam za 32 zl wiec w
                            porownaniu do astora nie wychodzi tak korzystnie ale astora jeszcze nie
                            probowalam moze kiedys :)
                            • iskierka4 Re: inglot 13.11.06, 07:56
                              hej. tez widzialm te reklame ;) i przypomnialo mi sie ze mam probki tej bazy.
                              Zuzylam 2 probki przy czym 1 starcza mi na jakies 2-3 uzycia i sczerze mowiac
                              zadna rewelacja. Mam cere mieszana i swiecilam sie tak samo. Kiedys kupilam
                              baze inglota za ok 10 zl i dawala ten sam efekt. Tez skora w dotyku byla super
                              gladka ale jakiegos matowienia nie zauwazylam. Szkoda tylko pieniedzy. Nawet
                              nie ma sensu nakladac jej na tzw. wielkie wyjscie bo uwazam ze nic nie robi.
                              • helga22 Re: inglot 13.11.06, 23:20
                                Użyłam bazu astora i też się świeciłam tak samo jak bez bazy - wcale nie matuje
    • zawsze_do_przodu matujące produkty 13.11.06, 15:14
      Wiecie co..ja już troszkę mam dosyć...poszukuję ostatnio jakiegoś kremu,
      podkładu - czegoś - co chociaż na kilka godzin zmatowi mi cerę...już nie
      mogę...robię maseczki z zielonej glinki, mam podkład matujący ten pure mejbelin
      (że tak napisze, bo nie wiem jak :)), serię kremów Skin Mood Eris - kurcze 60
      pln sztuka - niby takie matujące a nic...już nie wiem co zrobić!!!! Idę na
      mikrodermabrazję w weekend, byłam na peelingu kawitacyjnym...używam biodermy do
      mycia twarzy i peelingu enzymatycznego dermiki i już nic mi nie pomaga - świecę
      się jak żarówka
      • tonieja77 Re: matujące produkty 13.11.06, 15:47
        polecam clinique pore minimizer,ma lekki kolor i dobrze matowi(mam cere
        mieszaną).
      • aniasia Re: matujące produkty 13.11.06, 16:31
        mnie na świecącą cerę pomógł IDEALIST Estee Lauder, buzia mi się zdecydowanie
        poprawiła, nie mam już przebarwień ani się nie świecę,a skóra jest w dotyku po
        prostu satynowa. FAKT, ŻE mało nie kosztuje ale wystarcza na bardzo długo - ja
        miałam ten krem 30 ml przez 3,5 miesiąca. I oczywiście kupiłam sobie następny ;-
        )
        • yuk-ka Re: matujące produkty 14.11.06, 14:14
          A może Biodermine?
          www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=5327
    • asia23bb Re: baza 3D 14.11.06, 20:30
      To juz lepiej kup baze Lumene. Uwazam, ze cera sie po nim o wiele mniej swieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka