kaja646 14.11.06, 17:42 macie jakieśsprawdzone domowe sposoby............piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laher Re: piękny biały uśmiech 14.11.06, 18:58 Ja mam. Juz za miesiac wybielam i zakladam aparat aby doprowadzic je do perfekcji. Moje rady to myc dokladnie conajmniej 2 razy dzinnie, nie pic kolorowych napojow, kawy i mocnej herbaty, i odwiedziac dentyste czesto. Piekne zeby daja tak duzo, warto pomeczyc sie w aparacie pare misiecy i szczotkowac czesto! Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: soda oczyszczona 14.11.06, 19:18 mycie zebów (po muciu ich pastą:p) sodą wybiela zeby: to taki babciny sposób, bardzo skuteczny ale nie wolno go stosowac zbyt czesto, bo niszczy szkliwo. a inne sposoby to zgadzam sie z laher + pasta wybielajaca, ewentualnie paski blendamed Odpowiedz Link Zgłoś
olga68 Re: soda oczyszczona 17.11.06, 15:42 moim zdaniem lepiej pooszczędzać i wybrać się do dentysty na profesjonalne wybielanie. Naprawdęefekty są super, mówię to z własnego doświadczenia. Przez 14 dni na noc zakładałąm takie specjalne nakłdki na zęby do których aplikowałam specjaly płyn ze strzykawki. Koszt 600 zł.Mnie wystarczyły 2 strzykawki.Dodatkowym plusem jest to,że popewnym czasie wystarczy dokupić strzykawkę,bo nakładki już mamy koszt ok 100 zł żeby powtórzyć wybielanie. Naprawdę polecam!!!:)Teraz częsciej się uśmiecham:) Odpowiedz Link Zgłoś