Dodaj do ulubionych

kolczyk w nosie...

15.11.06, 13:55
od dawna chce sobie zrobić ale.... boli? może któraś z was mi powie jak to
jest?
Obserwuj wątek
    • fr-edza Re: kolczyk w nosie... 15.11.06, 15:13
      Zostaniesz w miejscu nakłucia posmarowana środkiem znieczulającym , co prawda i
      tak będzie trodzke bolało , ale to lekki ukłucie i nie ma co panikować...
    • wiktoryna25 Re: kolczyk w nosie... 15.11.06, 21:21
      mnie troche bolało,ale przez chwile,w momencie samego przekłucia łzy staneły mi
      w oczch...ale kolczyk robilam dawno i zadnego znieczulenia nie mialam. malutki
      kolczyk nosiłam ok 4 lat,juz dawno wyjełam, ale slad pozostał do tej pory.
    • audrey_horne Re: kolczyk w nosie... 16.11.06, 00:11
      Sam moment przeklucia troche boli (ja nie mialam zadnego znieczulenia), ale
      jakis intensywny bol odczuwalam tylko przez chwilke. Samo gojenie sie tez jest
      raczej bezproblemowe (nos nie puchnie, nic sie nie babrze ani nie ropieje, nie
      szczypie), ale przygotuj sie na to, ze przez pare tygodni moze troche pobolewac
      przy dotykaniu, zwlaszcza przy myciu twarzy. Ale mimo wszystko polecam:)
    • eunika Re: kolczyk w nosie... 16.11.06, 01:07
      nie ma wielkiego bolu, ja mialam bez znieczulenia, lzy ci pojda nie tyle z bolu
      tylko jak zawsze przy uderzeniu w nos. pozniej nos jest troszke
      obolaly/opuchniety i w sumie to jedyny dyskomfort jaki pamietam. polecam goraco
      to naprawde dodaje uroku(jesli tylko kolka sobie w nos nie wlozysz)nie wiem jak
      u innych ale u mnie momentalnie dziurka zarosla po tygodniu nie noszenia
      kolczyka, wiec mialam kluty nos w sumie juz dwa razy.
      • audrey_horne Re: kolczyk w nosie... 16.11.06, 14:01
        Mi w salonie powiedzieli "nigdy absolutnie nie wyjmuj, bo natychmiast zarasta".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka