farelkaa 19.11.06, 13:56 Dziewczyny mogłybyście mi polecić jakieś fajne studio tatuażu w Katowicach? I przy okazji powiedzieć ile kosztowałby tatuaż średniej wielkośći (tak ok 6x6 cm)? Z góry dzięki za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_z_tatuazem Re: tatuaż w Katowicach 20.11.06, 08:43 6x6 to dost maly tattoo. W zaleznosci od tego co ma byc na tej powierzchni roznie zaplacisz. W dobrym studio na pewno powyzej 150 zeta (niech Cie cena nie odstrasza od dobrych studiow tatuazu, za ta kase masz pewnosc ze nie skonczy sie zakazeniem, bliznami czy obrzydliwym potworkiem zamiast ladnego wzoru). W Katowicach zadnego studia nie znam, polecam google.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: tatuaż w Katowicach 22.11.06, 21:39 Liczę się z wydatkiem około 200 zł i już coś znalazłam :) mogłabyś mi powiedzieć ile takie coś się goi? i jakie ogólnie są z tym problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
cleo80 Re: tatuaż w Katowicach 22.11.06, 21:44 Ja robiłam tatuaż w Dragonie na ul.Ligonia. Mój ma jakieś 12/5 cm i płaciłam za niego 150zł prawie 6 lat temu. Jeśli chodzi o gojenie się rany to dokładnie już nie pamiętam ile to trwało , wiem ,że smarowałam to maścią Alantan plus. Gdy tatuaż się zagoił byłam drugi raz i poprawiano mi go. Czyli jakby jeszcze raz mi go robiono. No i znowu trzeba było czekać aż się zagoi. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: tatuaż w Katowicach 23.11.06, 15:54 Pół roku temu robiłam w Tabu w Sosnowcu. Za tatuaż wielkości dłoni zapłaciłam 180 zł. Gość, który go robił jest bardzo delikatny, mam porównanie, bo to mój drugi tatuaż ;-) Oba goiły się około tygodnia, regularnie smarowałam bepanthenem. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo80 Re: tatuaż w Katowicach 23.11.06, 19:42 O Rany , mój goił się chyba z miesiąc :S Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: tatuaż w Katowicach 23.11.06, 21:35 Podobno to też zależy od tego jak głęboko był nakłuwany, ale fakt - mam to szczęście, że "goję się" szybko :-) Odpowiedz Link Zgłoś