ciocco 19.11.06, 14:22 Szukam fryzjera w Katowicach w centrum najlepiej w rozsądnej cenia tzn. do 50 zł obcięcie. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacossta Re: Dobry fryzjer w centrum Katowic 19.11.06, 15:24 ja jutro sie wybieram do fryzjera:) tez jestem z katowic :) na ulicy staromiejskiej w bramie kolo rossmana jest fryzjer- damskie obciecie 19zł jak nie mniej juz nie pamietam. Dobry jest tez na ulicy pocztowej. Ale oczywiscie nie ma to jak lovely look- 29zl czy matrix w chempionie za 23zł. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciocco Re: Dobry fryzjer w centrum Katowic 21.11.06, 19:35 Bardzo dziękuje. Czy ktos ma jeszcze jakies typy? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Dobry fryzjer w centrum Katowic 22.11.06, 08:34 Miom typem jest wyszukiwarka. Zanjdziesz w niej wiele wątków na ten temat (akurat fryzjerzy w Katowicach są tu bardzo często omawiani). Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Dobry fryzjer w centrum Katowic 22.11.06, 09:15 No akurat z tych wymienionych tutaj, to nie polecam żadnego, już napewno nie te dziewczynki na Staromienjskiej! One nawet wiedzy teoretycznej niemają, niestety, anie mówiąc już o doświadczeniu. Umiejętności też raczej poniżej średniej. Ja nie polecam! Lepiej jednek trochę dopacić i wyglądać ładnie. No, chyba, że chcesz tylko końcówki podciąć, tego raczej nie da się spieprzyć... Odpowiedz Link Zgłoś