gohs 13.12.06, 21:49 Zauważyłam ze kosmetyki lumene znikają ze sklepów, co sie dzieje? Czyzby wycofywali sie z rynku?? Zal bo to dobra marka, zawsze ją lubiłam, a korektory mieli idealne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_blondyneczka Re: LUMENE 13.12.06, 22:31 No owszem Lumene wycofało sie z rynku polskiego. Raczej juz nie znajdziesz tych kosmetyków a jeżeli juz to uważaj na daty ważności gdyż od dawna ich nie importowano i są tylko starsze zapasy do wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: LUMENE 13.12.06, 23:03 O nie! Też lubiłam ich korektory, no i jedyny pasujący mi na rynku odcień szminki, która nie malowała zębów. Ostatni raz odczuwałam taki żal, gdy z Polski uciekł Burger King :( i Taco Bell. Teraz Lumene :((( Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: LUMENE 14.12.06, 12:03 W zeszłym tygodniu kupowałam bazę pod cienie Lumene w Galerii Centrum. Pani powiedziała, że nic nie wie o wycofywaniu się Lumene zwłaszcza, że dopiero co dostali świeżą dostawę kosmetyków. Ponoć to importer miał jakieś problemy. Owszem w Drogerii Natura już nie ma Lumene, ale to dlatego, że rozwiązali umowę z importerem. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: LUMENE 16.12.06, 21:27 Potwierdzam, ze w Galerii Centrum (przynajmniej w Wawie na Marszalkowskiej i w Wola Parku, bo w Gal. Mokotow nigdy Lumene nie bylo) firma ma sie dobrze. Kupilam dzis 2 mazidla, daty waznosci do 2008r. i w ogole pelen asortyment :) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: LUMENE 17.12.06, 01:03 To byłby cios w serce- uwielbiam szminki, bo kolorystyka idealnie pasuje do mojej cery i sądzę do urody wielu Polek a jakościa nie ustępują tym z górnej półki. Mam też konturówkę, którą kupuję od ośmiu chyba lat i pasuje mi niemal do wszystkich szminek i błyszczyków. Gdzie oprócz GC jest jeszcze Lumene? Bo u mnie jest tylko Natura, ale skoro się z niej wycofali.. Można kupić gdzieś w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: LUMENE 17.12.06, 01:06 mojekosmetyki.pl/index.php?producent=11 Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: LUMENE 17.12.06, 01:53 A co polecacie jeszcze firmy Lumene? Jakiś krem pod oczy? Kredkę do oczu? Tusz do rzęs? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: LUMENE 17.12.06, 15:27 Puder w kompakcie, fluid matujacy- to moje ulubione ich kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: LUMENE 21.12.06, 21:46 Jaka super ta strona. Kupujecie w tym sklepie? Jakie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: LUMENE 21.12.06, 22:08 Ja kupuję, parę razy coś zamawiałam. Doświadczenia wyłącznie pozytywne, dlatego podałam link. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Do setorika 21.12.06, 21:27 Mam też konturówkę, którą kupuję od ośmiu chyba lat i pasuje mi niemal do > wszystkich szminek i błyszczyków Możesz mi napisać jaki numer ma ta konturówka? od dłuższego czasu szukam kredki w neutralnym kolorze, pasującej do każdej szminki. Proszę powiedz jaki numer!! Odpowiedz Link Zgłoś
geati Re: LUMENE 17.12.06, 10:44 No właśnie, też myślałam że wycofane z rynku, ale wczoraj zostałam uświadomiona przez panią w drogerii, że to wszystko z winy dysrybutora. Mianowicie życzył sobie zamówień na zbyt wysoką kwotę - a wiadomo, że się uzupełnia, zamawia BRAKUJĄCE rzeczy, a nie kupuje cały zestaw przy każdym zamówieniu. Stąd wiele sklepów nie może sobie po prostu pozwolić na współpracę za takim partnerem handlowym... A tymczasem bezskutecznie poszukuję pudru od którego jestem od lat uzależniona... ;)) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: LUMENE 21.12.06, 15:19 a wie ktoś może,czy i gdzie można kupić kosmetyki Lumene w Katowicach? chodzi mi szczególnie o tą bazę pod cienie z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
morwa23 Re: LUMENE 21.12.06, 21:03 ja polecam : baze pod cienie-na oczy i baze pod makijaż m Odpowiedz Link Zgłoś