jade.fox 14.12.06, 20:52 Mam dla was wiadomość: Jutro, w sobote i niedziele będzie zniżka 20% we wszystkich Galeriach Centrum. Dobra okazja na tańsze świąteczne zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arieska Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 14.12.06, 21:08 Super, cos ostatnio czesciej im sie zdarza robic te promocje. Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 14.12.06, 21:34 tia...pewnie teraz personel w pocie czoła nakleja cenówki z podniesionymi deczko cenami,żeby było z czego obcinać te 20%.Kilka razy się nabrałam, a po zakupach w domu pod naklejką z wyższą ceną odkrywałam drugą cenę-niższą Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 14.12.06, 21:47 No, masz rację, też zauważyłam że przed megaweekendem ceny są niższe niż w dzień wyprzedaży, np. błyszczyk Loreala w poniedziałek widziałam za 31zł a w piatek już kosztował 33zł, dlatego zawsze wsześniej sprawdzam ceny w GC i innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 16.12.06, 21:54 jade.fox napisała: > No, masz rację, też zauważyłam że przed megaweekendem ceny są niższe niż w > dzień wyprzedaży, np. błyszczyk Loreala w poniedziałek widziałam za 31zł a w > piatek już kosztował 33zł, dlatego zawsze wsześniej sprawdzam ceny w GC i > innych sklepach. no popatrz.... a ja zauwazymlam, ze ceny kosmetykow w sephorach i douglasach sa wyzsze niz na stoiskach kosmetycznych w marketach - np panstick w sephorze 29, a douglasie 27 a w leclercu 20.... faktycznie, zero roznicy, prawda? wiec co, jednym sie oby oplacalo a drugim nie? dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 14.12.06, 22:34 melba7 napisała: > tia...pewnie teraz personel w pocie czoła nakleja cenówki z podniesionymi deczk > o > cenami,żeby było z czego obcinać te 20%.Kilka razy się nabrałam, a po zakupach > w > domu pod naklejką z wyższą ceną odkrywałam drugą cenę-niższą A mnie sie to nigdy nie zdarzylo. Zawsze mam upatrzone kosmetyki do kupienia w megaweekend i ich ceny na co dzien niczym sie nie roznia od tych, ktora sa naklejone w dniach promocji, wiec chetnie z tego korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 14.12.06, 22:37 Mnie też taki przekręt się nie zdarzył, sama sprawdzałam. Idę w weekend do GC. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 14.12.06, 22:43 ewelline napisała: > Mnie też taki przekręt się nie zdarzył, sama sprawdzałam. Idę w weekend do GC. Moze takie numery robia z najbardziej chodliwymi produktami? Ja tez zawsze sprawdzam ile co kosztuje w normalny dzien i jak wspomnialam nigdy nic podwyzszone pozniej nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
agni31 Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 15.12.06, 00:46 Fajnie :):):) Mam upatrzoną sukienkę, ale zastanawiałam się nad ceną. 30 zł mniej rozwiało wątpliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutencja1 Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 15.12.06, 09:00 Obniżone eny dotyczą tylko kosmetyków popularnych czy ekskluzywnych też? Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 15.12.06, 11:38 nutencja1 napisała: > Obniżone eny dotyczą tylko kosmetyków popularnych czy ekskluzywnych też? Niestety selektywne nigdy sie na obnizki nie zalapuja, a szkoda. Tak wiec tylko popularne i oczywiscie wszystko inne-ciuchy, dodatki (choc zwykle np. bielizna Triumph tez jest wylaczona, nie wiem dlaczego). Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 15.12.06, 12:46 dlatego, ze nie zgadza sie na to dostawca... czy ktos tam inny Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 15.12.06, 12:45 buehuehue... dawno sie tak nie usmialam.... a nie przyszlo ci do tej biednej glowki, ze ten blyszczyk o ktorym mowisz mogl pochodzic z innej dostawy, ktora bylo faktycznie po nizszej cenie? a nastepna przyszla po wyzszej? a jak sama odbrze wiesz, jeden towar to jeden kod kreskowy i trzeba bylo cene wyrownac? Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 16.12.06, 01:04 an_anya_ya napisała: > buehuehue... dawno sie tak nie usmialam.... a nie przyszlo ci do tej biednej > glowki, ze ten blyszczyk o ktorym mowisz mogl pochodzic z innej dostawy, ktora > bylo faktycznie po nizszej cenie? a nastepna przyszla po wyzszej? a jak sama > odbrze wiesz, jeden towar to jeden kod kreskowy i trzeba bylo cene wyrownac? No nie żartuj, nigdy bym na to nie wpadła gdybyś mi nie powiedziała!!!!!!!! dzięki że mnie oświeciłaś! błyszczyk nie był z nowej dostawy, bo wtedy przed megaweekendem nie było nowej dostawy, bo były braki w odcieniach, pamiętam że szukałam danego numeru i ani w poniedziałek ani piątek go nie przywieźli, było to po prostu chamskie podwyższenie cen żeby sklep przypadkiem za dużo nie stracił. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 16.12.06, 14:16 Rzeczywiście, masz się z czego tak głupkowato rechotać. Po za tym uważam, że wiele z was wierzy w jakąś teorie sposkową GC, że niby podwyższają ceny. To po co tam wszystkie latacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 15.12.06, 10:05 Ja skorzystałam ostatnio w GC z promocji "-30zł". Tyle, że trzeba było zrobić zakupy na minimum 150 zł. No ale i tak się w sumie opłaciło :) Za sukienkę na Sylwestra (naprawdę śliczną) oraz rajstopy i skarpetki;) zapłaciłam w sumie 124zł. (Suknia normalnie kosztowała 139zł) Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 15.12.06, 10:17 Fajnie, tylko ze warto zwrocic uwage, bo w GC czesto ceny po obnizce sa i tak wyzsze niz w innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
pasadenkaa Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 16.12.06, 17:14 Dziś kupiłam błyszczyk Max Factor Silk Gloss Tube za 21,54 Normalna cena - 26,60 więc raczej nie była "nagle" zawyżona. Oprocz tego kupiłam mydełka i mgielke do ciala dla bratanicy za ok 40 zł (po obniżce) więc bylo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 18.12.06, 10:42 a ja byłam i nic nie kupiłam, myslałam że ludzie mnie staranują , kolejka do kasy na godz stania, zrezygnowałam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 18.12.06, 14:53 Ja też byłam ale kupowałam tylko bieliznę i nie było takiej kolejki jak przy kosmetykach. Myślałam, że mnie te baby też staranują. Stoję sobie przy stoisku Isa Dora, ale najpierw musiałam poczekać aż się tam dostanę, kiedy się już dostałam staje za mną jakaś panna i po chamsku zza mojego ramienia wyciąga rękę więc ja jej mówię "a dlaczego się tak pchasz"? Boże, ja nie wiem skąd się biorą tacy ludzie bez kultury i to na każdym kroku takich się spotyka. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 18.12.06, 21:28 Ostatnio megaweekendy są zawsze wtedy kiedy gdzieś wyjeżdzam - tym razem już na święta i znowu się na obniżkę nie załapię. Dawno w GC nie byłam, wiec może coś bym znalazła, ewentualnie kupiłabym jakieś kolorowe skarpetki na pocieszenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Jutro zaczyna się MegaWeekend w GC ! 18.12.06, 21:53 Ja wybrałam się po raz pierwszy do GC w czasie Megaweekendu i w sumie jestem zadowolona:) Byłam w sobotę, pogapiłam się na pewną sukienkę, przespałam z tematem i ... pojechałam wczoraj pod wieczór ją nabyć - skoro mi nie przeszła ochota przez dobę to coś musiało w niej być:) A przy cenie chyba 250 zł takie 20% to już jest coś (zwłaszcza, że i tak pewnie dziś czy jutro bym pognała bo podobała mi się i już). Odpowiedz Link Zgłoś