angelika206 03.01.07, 11:36 Witam dziewczynki.Bardzo bym was prosila o jakies skuteczne srodki na celulitis (pojawil mi sie on na pupie i udach :( ), podajdzie nazwe i cene . Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.jun Re: celulitis 03.01.07, 16:30 kobieto obudziłaś się? na górze jest wyszukiwarka i 423948958304583 wątków na ten temat, po co sie powtarzać? Odpowiedz Link Zgłoś
cudak_bozy Re: celulitis 03.01.07, 16:48 po to kwoko, ze moze pojawila sie jakas nowosc i ktos doradzi dziewczynie cos co ostatnio sie pojawilo na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
fortuitous_girl Re: celulitis 03.01.07, 18:14 A Ty jestes cudakiem wyhodowanym w kurniku, ze pozwalasz sobie na takie impertynencje? Jesli cudaku uruchomisz wyszukiwarke, to sam dowiesz sie jak sie maja wszelkie nowosci do cellulitu, a co najwazniejsze znajdziesz jeden najlepszy srodek na jego zwalczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika206 Re: celulitis 03.01.07, 20:01 to ja w takim razie mam cos z wyszukiwarka nie tak , bo mnie nie wynajduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: celulitis 04.01.07, 10:00 koszt-trochę dobrych chęci, cwiczenia, odpowiednie odżywianie dużo,wody niegazowanej środek niezawodny i dla mnie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: celulitis 04.01.07, 16:03 Aż się odechciewa, jak się niektóre odpowiedzi czyta. Ja zaczęłam walke miesiąc temu: - kup rekawicę (ja mam taką gumową) i masuj ciało przy użyciu oliwki na cellulit Ziaji - z takiej pomarańczowej serii (-ja masuję się po kąpieli, na mokre ciało). Około 13zł za butelkę 500ml. - po tym wycieram ciało i smaruję miejsca z celulitem kremem na ceelulit Ziaji - z tej samej serii. Około 9zł za 150ml. - pij dużo wody - step/aerobic czyni cuda!!! - ja u siebie efekty widziałam juz po 2 tygodniach (chodzę 2-3 razy w tygodniu) Z tej samej serii Ziaji jest jeszcze peeling, ale go nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: celulitis 04.01.07, 16:10 Slyszalam ze dobry jest krem Clarinsa wyszczuplajacy ale jest drogi chyba 250zl kosztuje. Za te pieniadze kup sobie sportowe buty i zacznij biegac kilka razy w tygodniu. Do tego zdrowo sie odzywiaj i masuj pupe i uda albo szorstka rekawica albo jakims specjalnym przyzadem. z doswiadczenia moge ci powiedziec ze szkoda kasy na kremy.One napinaja skore ale cellulit zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś