misiober 11.01.07, 15:22 Niestety mam po jednym odcisku zwanym modzelem na każdej stopie. Coraz bardziej mi dokuczają i utrudniają normalne chodzenie. Porsze o pomoc co z tym najlepiej zrobic Dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna99991 Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 11.01.07, 15:48 Najlepiej kupić sobie z sholla wkładki do butów panty fit , ale te z gąbeczki a nie żelowe , i zawsze ich uzywać , roić częste peelingi stóp , wymaczac je , nawilżać i choronic przed butami na obcasie i twardą powierzchnia , aż do ustapienia modzela Odpowiedz Link Zgłoś
joanna99991 Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 11.01.07, 15:50 www.scholl.com.pl/fc_artykuly.php?node_id=46 Odpowiedz Link Zgłoś
misiober Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 11.01.07, 16:50 bardzo dziękuje za pomoc i link :) pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 11.01.07, 16:19 kilka lat temu mialam wycieta modzele, bardzo szybko sie zagoilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
orange10 Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 11.01.07, 22:58 a kto Ci to wycial ? lekarz czy kosmetyczka ? Ile zaplacilas ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiober Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 12.01.07, 11:45 no własnie do lekarza z tym lepiej isc czy kosmetyczki i czy to powraca po takim wyciąciu??? Odpowiedz Link Zgłoś
eliza12.34 Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 18.10.16, 13:16 Najlepiej w takiej sytuacji zgłosić się do dobrego specjalisty podologa. Ja osobiście polecam przychodnie w Warszawie Centrum Stopy ul. Kazimierzowska 69. Pozbyłam się problemu z męczącymi modzelami i odciskami na długi czas. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 18.10.16, 13:40 Najlepiej regularnie, powiedzmy kilka razy w roku, odwiedzać podologa, a co tydzień robić sobie domowy pedicure. Odpowiedz Link Zgłoś
synnok Re: modzel czyli taki odcisk :( proszę o pomoc 23.11.16, 15:39 do specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś