gazela100 15.01.07, 23:45 szukam dobrego kremu pod oczy ze średniej półki. Mam widoczne zmarszczki mimiczne i cienie. Mam 30 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinascotties Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 09:38 może w KWC znajdziesz coś dla siebie: www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=44 Odpowiedz Link Zgłoś
agata1611 Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 12:25 Przeczytałam listę kremów pod wskazanym adresem. Wynika z niej,że jednym z lepszych kremów po oczy jest dermika 2010 retinol - serum przeciwzmarszczkowe , kosztuje ok 45 zł oraz krem eris - seria phammaceris dla cery wrażliwej "A" - krem pod oczy przeciwzmarszczkowy duoaktywny (ale głupia nazwa)kosztujący ok. 30 zł. I chyba je wypróbuję, bo również walczę (choć oczywiście zgodnie z naturą polegnę) ze zmarszczkami i workami pod oczami. Próbowałam kremów ivostin, miraculum,soraya, AA, ale bez rezultatów. Ciągle szukam czegoś bardziej skutecznego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 14:12 Dziewczyny polecam wam Dr Scheller krem pod oczy z olejkiem z rokitnika - dla mnie rewelacja - po nalozeniu zmarszczki sa jakby "wyprasowane". Ja go kupuje w Warszawie w Galerii Centrum i tam kosztuje ok 50 zlotych, ale mysle ze w internecie albo w innychh sklepach mozna go kupic troche taniej. Przez dlugi czas uzywalam All About Eyes Clinique, ale odkad odkrylam Dr Schellera jestem mu wierna:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jolla7 Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 11:28 www.floslek.com.pl/polska/kosmetyki.php?kat=SERIA%20%20DO%20%20PIELĘGNACJI%20%20OCZU Odpowiedz Link Zgłoś
jak99 Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 13:55 ja również szukam kremu dla 30-ki z małymi zmarszczkami i sińcami. Kosmetyczka polecała f. DERMEDIC Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 14:19 ja ostatnio kupilam krem pod oczy ziaji koszt. z 8zl Odpowiedz Link Zgłoś
malmurka Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 15:53 a ja polecam LRP Activ C, świetnie rozjaśnia cienie pod oczami i ładnie odżywia. Odpowiedz Link Zgłoś
hanunia2 Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 19:08 Witam każdy poleca różne kremy pod oczy drogie i tańsze ja polecam wypróbować dany krem w małej ilości czyli mieć do tego próbki bo co z tego że kupisz krem za 50 zł i on cię uczuli i co można go oddać do sklepu? zapraszam na gg 815095 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 16:39 Maseczka pod oczy i w okolice ust Matis - działa cuda. Kosztuje coś ok. 120 zł. Pojemność 20 ml i do stosowania tylko na noc. Jest zatem bardzo wydajny i naprawdę warto. Na dzień wystarczy już tylko stosować zwykły krem ochronny, chociażby wspomniany Ziaji. Skuteczny jest też Ystheal Avene, ale to już jedynie z obserwacji na koleżance (spłycenie zmarszczek i rozjaśnienie cieni po 6 mc stosowania). Mnie Ystheal uczula, chociaż tylko ten pod oczy. Podobnie uczulała mnie seria z retinolem Dermiki i Active C LRP. Ale już Reti C Vichy (szkoda, że go wycofali) był niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 21:31 na woki i since nabylam w aptece:Gelenic,cena ok. 80 zl/15 ml.Jest to kremo-zel wiec bardzo wydajny.Worki zniknely,cienie mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 Re: krem pod oczy dla 30 17.01.07, 23:43 80 zł to trochę za drogo , dodam jeszcze że oprócz zmarszczek mimicznych i cieni mam jeszcze opuchlizny takie jakby rowki- obwódki ponizej dolnej powieki Odpowiedz Link Zgłoś
agata1611 Re: krem pod oczy dla 30 18.01.07, 10:32 Dla mnie 80 to też za drogo. Pisałyście, aby najpierw brać próbki kremów, ale skąd? Chciałabym wypróbować dermikę z retinolem, a mam wrażliwą skórę i trochę boję się,że niepotrzebnie wydam pieniądze na cały krem. Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 Re: krem pod oczy dla 30 20.01.07, 10:51 Podnoszę temat. Może jakieś testowałyście w cenie 30 - 60 zlotych. To i tak będzie dla mnie spora kwota:) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: krem pod oczy dla 30 20.01.07, 12:50 Hej, w przedziale 30 - 60 pln polecam: - FLOS LEK, a zwłaszcza tzw. serię różową regeneracyjno - odżywczą: www.floslek.com.pl/polska/kosmetyki.php?co=podstrona&id5=172&id_link=18&kat=SERIA%20%20REGENERACYJNO-OD%AFYWCZA najszybciej dostępna w dobrych aptekach, w sprzedaży na www; cena do 20 zł - jest taki nowy krem Rilastil Intensive Eye Contour Cream - to jest chyba włoska firma, ale ma bardzo dobre kosmetyki przeciwstarzeniowe: ten krem to drugi najlepiej sprzedający się kosmetyk we Włoszech - u nas dostępny w aptekach, w Warszawie w aptece Cosmedica widziałam go za 42,50 pln / 15 ml Gdybym już nie ustaliła sobie zestawu na najbliższe 2-3 lata, używałabym go - miałam próbkę i byłam bardzo zadowolona z efektu wygładzania; skóra była odżywiona, napięta, "zdrowa" www.beautyhabit.com/product2356.html - no i na końcu, ale nie ostatnie: kremy firmy Agropharm w tym złwaszcza nieoceniony (choć śmiesznie tani - mniej niż 10 pln) Oeparol ERC, Krem regenerujący pod oczy, dzięki któremu moja cioteczna babka z Łodzi od jakiś trzydziestu lat wygląda na czterdzieści - w dobrych aptekach, polecam całą serię! www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=12417 Co do cieni pod oczami, to moje doświadczenia wskazują, że w niektórych przypadkach nic nie pomoże, tylko jak najwięcej snu, zdrowy tryb życia i dobry korektor. Ostatnio kupiłam sobie na allegro za ok. 14 zł korektor z serii Visible Lift Loreala, nakładam prawie że "szpachelką" i nikt nie zgadnie co mam pod oczami. Dzięki efektowi "visible lift" nie ma śladu po "workach". Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 Re: krem pod oczy dla 30 22.01.07, 23:31 kupiłan na razie krem loreala w niebieskim słoiczku na zmarszczki mimiczne Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 Re: krem pod oczy dla 30 22.01.07, 23:42 na kosmetykach vichy już się przejechałam - zwłaszcza na vichy normaderm - kompletne dno. a tak z ciekawości ile kosztuje to vichy myokine i ile ma ml? Odpowiedz Link Zgłoś
paxton1 Re: krem pod oczy dla 30 23.01.07, 09:48 15ml ok. 70 zł w aptekach internetowych używam normadermu na dzień i jak dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 Re: krem pod oczy dla 30 23.01.07, 16:53 70 zł za 15 ml to jest rozbój Odpowiedz Link Zgłoś