Dodaj do ulubionych

Dzika róża

18.01.07, 14:23
POdobno tonik z płatków dzikiej róży ( 2 garści płatków + woda źródlana )jest
rewelacyjny, zastanawiam się tylko skąd ja mam wziąć te płatki ????????
Macie może jakieś pomysły ? Nie bardzo mam ochotę na wycieczkę krajoznawczą w
poszukiwaniu krzewu dzikiej różny :)))

Pozdrawiam,

Joanna
Obserwuj wątek
    • naturalny_chomik Re: Dzika róża 18.01.07, 14:58
      o tej porze roku to raczej kiszka...chyba trzeba poczekać i upolować coś latem.
      ja to mam taki krzak na mazurach upatrzony - z daleka od syfu, ulic, samochodów
      itd. najlepiej chyba właśnie sobie znaleźc taki krzak i cierpliwie czekać :o)
      firma "dary natury" posiada płatki róży w sprzedarzy z uprawy ekologicznej -
      ale suszone...macerat da się z tego zrobić, ale czy tonik...? nie wiem. swoją
      drogą też jestem ciekawa, bo ostatnio wyczytałam jak można sobie zrobić wodę
      różaną domowym sposobem i z domową pseudo - destylarką i się właśnie
      zastanawiałm czy te płatki się nadadzą...ale śmiem wątpić...no a póki co jest
      alverde :o)
      • aska_ou Re: Dzika róża 19.01.07, 10:11
        Próbuję znaleźć tę firmę w internecie ( "dar natury" ) ale nie wychodzi mi to.
        Może masz namiary ?

Pozdrawiam!
        • naturalny_chomik Re: Dzika róża 19.01.07, 14:17
          darY - zapomniałas o Y :o)
          oto link:

www.darynatury.pl/
          • asiabed Dary natury 19.01.07, 21:01
            te ziolk sa rewelacyjne (jak dla mnie), maja ciekawe miszanki, smaczne i nawet
            nie sa drowgie. polecam do picia, i nie tylko.
            • asiabed Re: Dary natury 19.01.07, 21:28
              Jejku, widze, ze maja takze te super mieszanki w torebkach ekspresowych:) i jak
              tanio, kurde - dotad przeplacalam w sklepie zielarskim i ze zdrowa zywnoscia, a
              jaki wybor:)
              p.s.
              nie jestem przedstawicielem handlowym tej firmy;) pracuje w branzy elektrycznej :)
              • mycha664 Re: Dary natury 25.01.07, 22:38
                Poświadczam, Asiabet nie jest przedstawicielem tej firmy :)). Ale, że jest z
                branży elektrycznej, nie wiedziałam. Ja grzebałam za młodu w kontaktach, do
                chwili, aż mi śrubokręt nadtopiło.
                Kupujemy te ziółka od pewnego czasu i wykorzystujemy.....jakość jest
                wyśmienita. Szczerze polecam!!
                :o))pozdrawiam elektryzująco
                mycha
                • mycha664 Re: Dary natury 25.01.07, 22:40
                  Asiabed naturalnie :o))
                • asiabed Re: Dary natury 26.01.07, 14:44
                  wprawdzie kabli nie ukladam, ale pracuje w biurze firmy, ktorej inni pracownicy
                  to robią :) powoli sie przekwalifikowuję, z politologa na ....

pozdrawiam serdecznie!
            • asiabed Przepraszam za bledy!!!!!(literowki) 19.01.07, 21:29
              • naturalny_chomik Re: Przepraszam za bledy!!!!!(literowki) 19.01.07, 23:23
                heh nawet jakbyś była to nic nie szkodzi :D my przecież lubimy tu
                sprzedawców/właścicieli takich fajnych firm !!! ;o)
                • aska_ou Re: Przepraszam za bledy!!!!!(literowki) 20.01.07, 13:44
                  Dzięki dziewczyny :))
    • laurka2005 A co z herbatą z dzikiej róży? 26.01.07, 19:03
      Czy można ją stosować zamiast "oryginalnej" dzikiej, np. do przemywania buzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka