teanna_x 21.01.07, 21:03 Czy któraś używała tego nowego błyszczyku powiększającego usta??/ Jakie skutki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bgirl20 Re: eveline 21.01.07, 23:20 osobiscie nie uzywalam. ale slyszalam od znajomej,ze efekt jest widoczny,ale uczucie jest takie jakby usta puchly. Odpowiedz Link Zgłoś
moroszka_75 Re: eveline 22.01.07, 12:30 Właśnie chciałabym zakupić ten błyszczyk ale nigdzie w Warszawie nie mogę go znaleźć... Gdyby ktoś wiedział gdzie kupię blisko Centrum albo na Ursynowie to będę wdzięczna za namiary. A co do błyszczyków powiększających usta to właśnie wyskrobuję z opakowania resztki Lip Explosion z Sephory - kosztował ponad 100zł i efekt był tylko na samym początku i to krótko a nie żadne tam 48 godzin, jedyne co w nim jest naprawdę fajnego to to że bardzo długo usta są nawilżone i takie aksamitne no i lubię ten smaczek lekko miętowy :) ale za nic nie wydam tyle kasy drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: eveline 23.01.07, 00:20 szczypie w usta skubany!!!!i to dosc dlugo,a w sumie niemal caly czas choc po jakiejs pol godzinie s;labnie.jedynym plusem jest to ze jest bardzo trwaly!!!!a jak sie ma jakis bezbarwny badz taki bilawy to mozna na to polozyc szminke i tez sie ona bedzie dlugo trzymac!!! cena jakies 9-10zl. Odpowiedz Link Zgłoś
guernsey1 Re: eveline 23.01.07, 20:07 moroszka_75 napisała: > Właśnie chciałabym zakupić ten błyszczyk ale nigdzie w Warszawie nie mogę go > znaleźć... Gdyby ktoś wiedział gdzie kupię blisko Centrum albo na Ursynowie to > będę wdzięczna za namiary widziałam ostatnio w halach banacha. w tym drugim budynku gdzie jest pasmanteria i sklep kosmetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: eveline 24.01.07, 12:54 moroszka_75 napisała: > Właśnie chciałabym zakupić ten błyszczyk ale nigdzie w Warszawie nie mogę go > znaleźć... Kolorowka Eveline jest w Galerii Centrum na Marszalkowskiej. Poza tym w wielu malych sklepikach i drogeriach-wlasciwie gdzie nie wejde to maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: eveline 23.01.07, 18:12 A ja zakupilam przypadkiem, bo kolor mi sie podobal :D Dopiero jak zaczelo szczypac w usta, to sie zorientowalam, ze cos jest nie tak :D A efekt..przy moich i tak pelnych ustach, jakos specjalnie nie widac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: eveline 23.01.07, 18:15 teanna_x napisała: > Czy któraś używała tego nowego błyszczyku powiększającego usta??/ Jakie > skutki?? Kompletnie zadne-szkoda nawet tych 10 zl. Odpowiedz Link Zgłoś