21.01.07, 21:03
Czy któraś używała tego nowego błyszczyku powiększającego usta??/ Jakie
skutki??
Obserwuj wątek
    • bgirl20 Re: eveline 21.01.07, 23:20
      osobiscie nie uzywalam.
      ale slyszalam od znajomej,ze efekt jest widoczny,ale uczucie jest takie jakby
      usta puchly.
    • juta87 Re: eveline 22.01.07, 11:56
      jak sie nazywa ten blyszczyk i ile kosztuje?
    • moroszka_75 Re: eveline 22.01.07, 12:30
      Właśnie chciałabym zakupić ten błyszczyk ale nigdzie w Warszawie nie mogę go
      znaleźć... Gdyby ktoś wiedział gdzie kupię blisko Centrum albo na Ursynowie to
      będę wdzięczna za namiary. A co do błyszczyków powiększających usta to właśnie
      wyskrobuję z opakowania resztki Lip Explosion z Sephory - kosztował ponad 100zł
      i efekt był tylko na samym początku i to krótko a nie żadne tam 48 godzin,
      jedyne co w nim jest naprawdę fajnego to to że bardzo długo usta są nawilżone i
      takie aksamitne no i lubię ten smaczek lekko miętowy :) ale za nic nie wydam
      tyle kasy drugi raz.
      • gocha500 Re: eveline 23.01.07, 00:20
        szczypie w usta skubany!!!!i to dosc dlugo,a w sumie niemal caly czas choc po
        jakiejs pol godzinie s;labnie.jedynym plusem jest to ze jest bardzo trwaly!!!!a
        jak sie ma jakis bezbarwny badz taki bilawy to mozna na to polozyc szminke i
        tez sie ona bedzie dlugo trzymac!!!
        cena jakies 9-10zl.
      • guernsey1 Re: eveline 23.01.07, 20:07
        moroszka_75 napisała:

> Właśnie chciałabym zakupić ten błyszczyk ale nigdzie w Warszawie nie mogę go
        > znaleźć... Gdyby ktoś wiedział gdzie kupię blisko Centrum albo na Ursynowie
        to
        > będę wdzięczna za namiary

widziałam ostatnio w halach banacha. w tym drugim budynku gdzie jest
        pasmanteria i sklep kosmetyczny
        • moroszka_75 Re: eveline 24.01.07, 11:51
          Dzięki, sprawdzę :)
      • arieska Re: eveline 24.01.07, 12:54
        moroszka_75 napisała:

> Właśnie chciałabym zakupić ten błyszczyk ale nigdzie w Warszawie nie mogę go
        > znaleźć...

Kolorowka Eveline jest w Galerii Centrum na Marszalkowskiej. Poza tym w wielu
        malych sklepikach i drogeriach-wlasciwie gdzie nie wejde to maja :)
    • trocineczka Re: eveline 23.01.07, 18:12
      A ja zakupilam przypadkiem, bo kolor mi sie podobal :D Dopiero jak zaczelo
      szczypac w usta, to sie zorientowalam, ze cos jest nie tak :D A efekt..przy
      moich i tak pelnych ustach, jakos specjalnie nie widac ;)
    • arieska Re: eveline 23.01.07, 18:15
      teanna_x napisała:

> Czy któraś używała tego nowego błyszczyku powiększającego usta??/ Jakie
      > skutki??

Kompletnie zadne-szkoda nawet tych 10 zl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka