Dodaj do ulubionych

Forum Anexxy

IP: *.crowley.pl 11.04.03, 11:34
Chcialabym pisac na forum Anexxy, wypelnilam co trzeba i dowiedzialam sie, ze
musze poczekac na wpis na liste forumowiczek, potwierdzenie przyjdzie mailem.
No i czekam juz czwarty dzien, nic nie przychodzi. Nie wiecie, w czym problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Forum Anexxy IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 11:50
      ciotka-klotka lubi sztuczny tlok i biurokracje...
      tak naprawde to juz dawno nie jest jej forum, a zlikwodowac go ciotka nie moze -
      boi sie że za duzo kobit poslaloby ja do diabla
      • Gość: alienor Re: Forum Anexxy IP: *.crowley.pl 11.04.03, 12:12
        Niewazne, czyje to forum, jest faniejsze niz Uroda i jest tam pare watkow, w
        ktore chcialabym sie wlaczyc.
        • Gość: ja Re: Forum Anexxy IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 12:17
          zatem po prostu czekaj ma maila....
          powodzenia :-)
          • penelope_75 Re: Forum Anexxy 11.04.03, 14:19
            Napisz jeszcze raz, na pewno dostaniesz odpowiedź od Anexxy.
            Pozdrawiam
            pene
    • lulka7 Re: Forum Anexxy 11.04.03, 14:28
      to czasem długo trwa-ja tez się cos tam burzyłam
    • Gość: Apila Re: Forum Anexxy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:24
      Trzeba było JASNO powiedzieć że uzywasz Szisejdo a zakupy koniecznie na e-bay
      to dostałabyś szybciej odpowiedź. A forum polecam można boki zrywać
      • tofu9 Re: Forum Anexxy 11.04.03, 23:35
        Oj tak tak ...boki zrywac , a potem sie zalamac po przeczytaniu watku na temat
        marki .Zwlaszcza wypocin Anexxy o jakims tam zegarku Gucci , ktory okazal sie
        podroba no i ze jej kolezanka ,wlacicielka owego zegarka nie ma klasy bo sie
        glupia , przyznala ze on byl ze stadionu ...No bo nie dosc ze ze stadionu , to
        w dodatku sie pochwalila .Ohh ohh no normalnie , dziewczyny tragedia.
        • Gość: palu_ Re: Forum Anexxy IP: *.pl / 192.168.1.* 11.04.03, 23:39
          a najlepsze jak te szpanery teraz chcą iśc do TEATRU i jak sie zachwycają
          obsada, której brzmienie sciafneła nasza kulturoznawczyni Ruda z internetu.
          Wzzystkie udają ze wiedza kto zacz gra w tej sztuce ....
          Głupie studiów nie pokończyły, ale na wszystkim sie znają.

A najnowsza nowina jest taka, ze po LAPARO agul1 przeszło i juz nie lubi
          dzieci (miesiąc temu płakała na forum NiepłodnoSc ze nie ma 2 kresek na
          teście ....)
          • Gość: ja Re: Forum Anexxy IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 08:45
            he he wiesz po co te pseudo-kulturalne gadki? one musza komus, głownie samym
            sobie udowodnic ze nie sa takie puste i nie wierza ze swiat powstał z WIEKIEGO
            BUM-KOSMETYKU (czyt. SHISEIDO).
            biedne ciotki, ale my w firmie mamy dzieki nim niezły ubaw - nie ma jak przerwa
            na kawe z wynurzeniami jakiejs aneksoidy
          • julita3o Re: Forum Anexxy 12.04.03, 15:23
            Gość portalu: palu_ napisał(a):

> >
            > A najnowsza nowina jest taka, ze po LAPARO agul1 przeszło i juz nie lubi
            > dzieci (miesiąc temu płakała na forum NiepłodnoSc ze nie ma 2 kresek na
            > teście ....)

TO nie po laparo, wyszło, że agul1 ma neurotoksoplazmę(larwy z kotka) w mózgu
            albo AIDS:-) poczytajcie na forum zdrowie:-)
    • Gość: samanta Re: Forum Anexxy IP: *.kabel.telenet.be 12.04.03, 03:31
      Chcialam cos raz tam dopisac potem musialam specjalnie zalozyc konto a dalej
      czekac na potwierdzenie czy cos tam .
      Po jakims czasie( przypadkiem zajrzalam logujac sie ) znalazlam w skrzynce
      taki mail :

"nie kojarze nicka.skad zainteresowanie forum?
      xx "

Nie wiem , czy mialam tam napisac swoj zyciorys czy prawic komplementy w
      kazdym razie temat byl juz nieaktualny i nawet nie wiem o co wczesniej mi
      chodzilo.
      Moze mam akces na to forum a moze nie - nie wiem bo jeszcze nie sprawdzalam ,w
      kazdym razie lubie sytuacje spontaniczne a nie biurokracje.
      Jak na innym forum prywatnym chcialam cos aktualnie wpisac to wystarczylo
      tylko sie zalogowac -ot co .
      Na szczescie nie mieszkam na forum uroda ani na zadnym innym -po prostu
      czasami zajrze tu i tam przegladajac gazete i jak znajde ciekawy temat to
      czasem cos dopisze.

• tofu9 Re: Forum Anexxy 12.04.03, 04:29
      Nie przejmowalabym sie tym, ze Cie nie wpuszczono .Tam brama otwarta jest tylko
      dla NJBARDZIEJ PUSTYCH BABSZTYLI NA SWIECIE.
      • Gość: 5th Avenue Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.d1.club-internet.fr 12.04.03, 22:11

Tez uzywam Shiseido. I Sisley'a tez. A jak mnie cos najdzie, to skocze sobie po
        puder albo lakier do paznokci 'Cle de Peau' (jeszcze drozsze niz dwa wczesniej
        wymienione). A "By Terry" znacie ? Pewnie do Polski jeszcze nie dotarla, ale
        mozecie juz zaczac sie oswajac z podkladami za ...pewnie bedzie 500-600
        zlociszy. Sa boskie../))) Wierzcie mi ! (mialam "probkie", nie ?).
        A teraz prosze bardzo : jak sie ktoremus wypindrzonemu szmelcem zawistnemu
        koczkodanowi zechce mi (pustej babie i jolopce bez studiow...hehehe) nawtykac -
        serdeczne plizzzz.

• lady Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! 13.04.03, 10:14
          Na taki odzew czekałam od dłuższego czasu. Brawo, moje uznanie.
        • Gość: Hehe Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 12:05
          Kochanieńka, my też używamy kosmetyków selektywnych. Tyle, że nie widzimy
          potrzeby pisania o tym co drugie zdanie, tudzież zakładania wątków
          pt. "weekendowe przygody XY, część 1, 2... 27", w których nudno i rozwlekle
          opisywałybyśmy swoje przygody u fryzjerów, kosmetyczek oraz w drogeriach. W
          przeciwieństwie do tzw. pudernic zdajemy sobie sprawe, że nie każdego stać na
          Diora, Sisleya, Kanebo czy Cle de Peau (owszem, tę markę również znamy,
          bynajmniej nie z próbek, bo podróżujemy po świecie) i w związku z tym nie
          każdemu miło jest czytać takie przechwałki - bo IMHO taki wątek nikomu do
          niczego nie jest przydatny, jedynie jego założycielce do poczucia się "lepszą".
          Kumasz róznicę? Nie? No to faktycznie, jesteś tłumokiem, może czas zrobić
          jednak tę maturę i studia, hę?
          W przeciwieństwie do panienek z forum Anexxy SAME dobrze zarabiamy (nie
          jesteśmy na utrzymaniu żonatych "narzeczonych" czy padre-właściciela sklepiku
          w Legionowie), tylko dla nas to normalna sprawa, po cóż więc pisać o tym na
          forum?
          Podbijam Ci do góry wątek Anexxy, cobyś się zorientowała w problemie.
          • Gość: 5th Avenue Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.d1.club-internet.fr 13.04.03, 22:47
            Gość portalu: Hehe napisał(a):

> Kochanieńka, my też używamy kosmetyków selektywnych. Tyle, że nie widzimy
            > potrzeby pisania o tym co drugie zdanie, tudzież zakładania wątków
            > pt. "weekendowe przygody XY, część 1, 2... 27", w których nudno i rozwlekle
            > opisywałybyśmy swoje przygody u fryzjerów, kosmetyczek oraz w drogeriach.

Laluniu, a kto kaze ci czytac to przelewanie z pustego w prozne? Dam ci dobra
            rade : po(zostan) selektywna jesli chodzi o wybor kosmetykow, ale nie
            ograniczaj sie wirtualnie. Internet to nie tylko "wyborcza" i forum uroda.
            Wybor masz ogromny, poszukaj, a z pewnoscia znajdziesz cos zgodnego z twoimi
            wartosciami i na miare twojego poziomu intelektualnego. Podrozujesz, totez
            tusze, ze znasz jezyki obce.... tym lepiej dla ciebie - zycze owocnego
            surfowania.

W
            > przeciwieństwie do tzw. pudernic zdajemy sobie sprawe, że nie każdego stać na
            > Diora, Sisleya, Kanebo czy Cle de Peau (owszem, tę markę również znamy,
            > bynajmniej nie z próbek, bo podróżujemy po świecie)

znowu jestes , ze sie tak wyraze "o wiele"....:))))
            Ja pisze z Pcimia, a u nasz to tylko prupki....

i w związku z tym nie
            > każdemu miło jest czytać takie przechwałki - bo IMHO taki wątek nikomu do
            > niczego nie jest przydatny, jedynie jego założycielce do poczucia
            się "lepszą".
            >
            Przepraszam.... ale o motywacjach tej dziewczyny nie mam zielonego pojecia,
            podobnie jak ty. To co piszesz jest twoja osobista projekcja. Popracuj nad soba
            (bez zlosliwosci, daje slowo).

> Kumasz róznicę? Nie? No to faktycznie, jesteś tłumokiem, może czas zrobić
            > jednak tę maturę i studia, hę?

Oooo, czyzby kolejna projekcja ?

> W przeciwieństwie do panienek z forum Anexxy SAME dobrze zarabiamy (nie
            > jesteśmy na utrzymaniu żonatych "narzeczonych" czy padre-właściciela
            sklepiku
            > w Legionowie), tylko dla nas to normalna sprawa, po cóż więc pisać o tym na
            > forum?
            > Podbijam Ci do góry wątek Anexxy, cobyś się zorientowała w problemie.

Nie znam sytuacji kolezanek annexy, nie znam twojej (waszej.:) sytuacji, nie
            interesuje mnie z kim sypiasz(-cie) czy sypiasz(-acie) ani za ile...
            Dziekuje za podbicie watku Annexy, ...niestety, tym razeem nie skorzystam.
            Kiedys przelotnie zerknelam, nie pamietam dokladnie o co chodzilo...jakies
            centrum handlowe w trojmiescie, mydelka pomidorowe (fajne, potwierdzam, kiedys
            je kupowalam), pociag, ktory uciekl, deal z konduktorem nastepnego
            pociagu..,tak ?
            Nic nadzwyczajnego......pozwol, ze tym razem sobie odpuszcze, aczkolwiek
            dziekuje za gest..:)
            Powiedz, zlociutka : czego ty tej Annexie zazdroscisz ?

• Gość: limahl Re: do fałszywej 5 alei IP: *.pl / 192.168.1.* 14.04.03, 08:45
              mam wrażenie ze koleżanka rooda sie zalogowała jako piata aleja (piata
              kolumna), te gadki o projekcji i o kompleksach, ten styl i ukłąd tekstu....
              5 alejo, przyznaj sie ze nie wytrzymałas i logujesz sie poprzez obce serwery,
              by bronic aneksi i siebie samej, czyli ROOOODEJ.

Wstyd i hańba z takim żenującym podszywaniem się. Ty "kle de po".
              • Gość: thAvenue Re: do fałszywej 5 alei IP: *.d1.club-internet.fr 14.04.03, 13:54

No tak... odwala niektorym rowno. Limal (pozwol, ze 'h' zostawie na pozniej),
                rooda to rooda, a ja to ja. Cos ci ten swiatowy postep na zdrowie nie wychodzi,
                wpadasz w paranoje.
              • elve Re: do fałszywej 5 alei 14.04.03, 14:29
                tak limalku, z pewnoscia ruda pojechala do Francji, zeby sie zalogowac i bronic
                siebie i agul.
                • Gość: Hehe Re: do fałszywej 5 alei IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 16:22
                  elve napisała:

> tak limalku, z pewnoscia ruda pojechala do Francji, zeby sie zalogowac i
                  bronic
                  >
                  > siebie i agul.
                  >

Naprawdę jeszcze są na tym świecie ludzie, którzy myślą, że francuski IP można
                  mieć tylko pisząc z Francji??? Bożesz ty mój:)))))
                  • elve Re: do fałszywej 5 alei 14.04.03, 19:56
                    to napisz coś z francuskiego ip, ale tak rach-ciach, silwuple.
            • Gość: Hehe Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 16:27
              Gość portalu: 5th Avenue napisał(a):

> Laluniu, a kto kaze ci czytac to przelewanie z pustego w prozne? Dam ci dobra
              > rade : po(zostan) selektywna jesli chodzi o wybor kosmetykow, ale nie
              > ograniczaj sie wirtualnie. Internet to nie tylko "wyborcza" i forum uroda.
              > Wybor masz ogromny, poszukaj, a z pewnoscia znajdziesz cos zgodnego z twoimi
              > wartosciami i na miare twojego poziomu intelektualnego. Podrozujesz, totez
              > tusze, ze znasz jezyki obce.... tym lepiej dla ciebie - zycze owocnego
              > surfowania.
              >
              Niuniuś, to zdaje się ciebie gorszyła pustota tego forum? Ja nic takiego nie
              napisałam - oj, nie tylko maturka by się przydała, ale i podstawówka, czytanie
              ze zrozumieniem tekstu to jakaś II klasa...

> Ja pisze z Pcimia, a u nasz to tylko prupki....

A, to wspólczuję, u nas nie tylko próbki

> Przepraszam.... ale o motywacjach tej dziewczyny nie mam zielonego pojecia,
              > podobnie jak ty. To co piszesz jest twoja osobista projekcja. Popracuj nad
              soba
              >
              > (bez zlosliwosci, daje slowo).

Kochanieńka, błagam, naucz się jakiegoś innego "mądrego" słowa, bo
              ta "projekcja" używana i tu, i na forum kaczych nóżek już się znudziła. A jeśli
              upierasz się przy "projekcji", to doczytaj, co to słowo znaczy, oki?
              >
              > Oooo, czyzby kolejna projekcja ?

j.w.

> Powiedz, zlociutka : czego ty tej Annexie zazdroscisz ?
              >

To może ty mi powiedz, czego jej można zazdościć, to zacznę, bo jako żywo nic
              mi do głowy nie przychodzi:)))

Projektantka
              • Gość: sd Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 16:47

> Gość portalu: 5th Avenue napisał(a):
                >
                > > Laluniu, a kto kaze ci czytac to przelewanie z pustego w prozne? Dam ci do
                > bra
                > > rade : po(zostan) selektywna jesli chodzi o wybor kosmetykow, ale nie
                > > ograniczaj sie wirtualnie. Internet to nie tylko "wyborcza" i forum uroda.
                >
                > > Wybor masz ogromny, poszukaj, a z pewnoscia znajdziesz cos zgodnego z twoi
                > mi
                > > wartosciami i na miare twojego poziomu intelektualnego. Podrozujesz, totez
                >
                > > tusze, ze znasz jezyki obce.... tym lepiej dla ciebie - zycze owocnego
                > > surfowania.
                > >
                > Niuniuś, to zdaje się ciebie gorszyła pustota tego forum? Ja nic takiego nie
                > napisałam - oj, nie tylko maturka by się przydała, ale i podstawówka,
                czytanie
                > ze zrozumieniem tekstu to jakaś II klasa...
                >
                >
                >
                > > Ja pisze z Pcimia, a u nasz to tylko prupki....
                >
                > A, to wspólczuję, u nas nie tylko próbki
                >
                >
                >
                > > Przepraszam.... ale o motywacjach tej dziewczyny nie mam zielonego pojecia
                > ,
                > > podobnie jak ty. To co piszesz jest twoja osobista projekcja. Popracuj nad
                >
                > soba
                > >
                > > (bez zlosliwosci, daje slowo).
                >
                > Kochanieńka, błagam, naucz się jakiegoś innego "mądrego" słowa, bo
                > ta "projekcja" używana i tu, i na forum kaczych nóżek już się znudziła. A
                jeśli
                >
                > upierasz się przy "projekcji", to doczytaj, co to słowo znaczy, oki?
                > >
                > > Oooo, czyzby kolejna projekcja ?
                >
                > j.w.
                >
                > > Powiedz, zlociutka : czego ty tej Annexie zazdroscisz ?
                > >
                >
                > To może ty mi powiedz, czego jej można zazdościć, to zacznę, bo jako żywo nic
                > mi do głowy nie przychodzi:)))
                >
                >
                > Projektantka

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
                czyzby to nasz agul?
              • Gość: 5thAvenue Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.d1.club-internet.fr 14.04.03, 16:55

> Gość portalu: 5th Avenue napisał(a):
                >
                > >
                > Niuniuś, to zdaje się ciebie gorszyła pustota tego forum? Ja nic takiego nie
                > napisałam - oj, nie tylko maturka by się przydała, ale i podstawówka,
                czytanie
                > ze zrozumieniem tekstu to jakaś II klasa...
                >

Znow cos w zyciu nie wyszlo i frustracje wylewasz ? Dlaczego ? W koncu
                wyksztalcona (tak twierdzisz) z ciebie babka... pewnie pierwsza w calej
                rodzinie...
                Tylko blagam : bez linkow i wykladow..:))))

> > Ja pisze z Pcimia, a u nasz to tylko prupki....
                >
                > A, to wspólczuję, u nas nie tylko próbki
                >

O ! Gratuluje znajomosci ortografii...:))))))))))))))) Wzroslo poczucie wlasnej
                wartosci? Widzisz, warto bylo sie uczyc !

> > Przepraszam.... ale o motywacjach tej dziewczyny nie mam zielonego pojecia
                ,
                > > podobnie jak ty. To co piszesz jest twoja osobista projekcja. Popracuj nad
                >
                > soba
                > >
                > > (bez zlosliwosci, daje slowo).
                >
                > Kochanieńka, błagam, naucz się jakiegoś innego "mądrego" słowa, bo
                > ta "projekcja" używana i tu, i na forum kaczych nóżek już się znudziła. A
                jeśli

> upierasz się przy "projekcji", to doczytaj, co to słowo znaczy, oki?
                > >

A ty doczytalas ? To najpierw zastanow sie nad sensem, a dopiero potem
                zabieraj glos.
                Najlepiej z sensem.
                I jeszcze jedno. Po co tak bardzo wyedukowany mozdzek pojwia sie na forum
                kaczych nozek ? Pomylilas adresy. A jesli chcesz sie pieklic, to rob to we
                wlasnym, prywatnym szambie. Tutaj jest selektywnie.

> > Oooo, czyzby kolejna projekcja ?
                >
                > j.w.

Bez niespodzianek

> > Powiedz, zlociutka : czego ty tej Annexie zazdroscisz ?

>
                > To może ty mi powiedz, czego jej można zazdościć, to zacznę, bo jako żywo nic
                > mi do głowy nie przychodzi:)))
                >
                Taaa, wlasnie widze. To chyba twoj staly intelektualny profil.

>
                > Projektantka
                ---------------------------------------

I niech ci bedzie....w zyciu lepiej ...:)

Pozdrawiam .....i koncze rozmowe z toba.
                • Gość: Hehe Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 17:13
                  Gość portalu: 5thAvenue napisał(a):

> Znow cos w zyciu nie wyszlo i frustracje wylewasz ? Dlaczego ? W koncu
                  > wyksztalcona (tak twierdzisz) z ciebie babka... pewnie pierwsza w calej
                  > rodzinie...
                  > Tylko blagam : bez linkow i wykladow..:))))

Widzę, że trudno ci zaakceptować fakt, że ktoś ma studia. Nie martw się, może
                  i u ciebie w rodzinie ktoś kiedyś zdobędzie wykształcenie:) Linków i wykładów
                  nie ma, bo najwyraźniej korzystanie z nich wykracza poza twój "profil
                  intelektualny", cokolwiek by to miało znaczyć.

> > > Ja pisze z Pcimia, a u nasz to tylko prupki....
                  > >
                  > > A, to wspólczuję, u nas nie tylko próbki
                  > >
                  >
                  > O ! Gratuluje znajomosci ortografii...:))))))))))))))) Wzroslo poczucie
                  wlasnej
                  >
                  > wartosci? Widzisz, warto bylo sie uczyc !

Pewnie, że warto. Przydaje się do gaszenia forumowych niedouków:))) Jak już
                  zrobisz maturę, też spróbuj:)

> A ty doczytalas ? To najpierw zastanow sie nad sensem, a dopiero potem
                  > zabieraj glos.
                  > Najlepiej z sensem.
                  > I jeszcze jedno. Po co tak bardzo wyedukowany mozdzek pojwia sie na forum
                  > kaczych nozek ? Pomylilas adresy. A jesli chcesz sie pieklic, to rob to we
                  > wlasnym, prywatnym szambie. Tutaj jest selektywnie.

Nie kochana, tu nie jest selektywnie, więc spadaj z powrotem do aneksowego
                  aneksiku i tam pouczaj o "projekcji", "zazdrości" i "kompleksach".

> Taaa, wlasnie widze. To chyba twoj staly intelektualny profil.
                  >

No cóz, jak widzę nie udało się wymyślić nic, czego mogłabym zazdrościć kaczym
                  nogom...

> I niech ci bedzie....w zyciu lepiej ...:)

Oj, lepiej już chyba być nie może, ale dziękuję za miłe życzenia:))) Tobie
                  życzę zdanej matury, lepszej pracy i troszkę luzu, bo jak się tak dalej
                  bedziesz napinała, to ci wrzody popękają:)

> Pozdrawiam .....i koncze rozmowe z toba.

Nie, nie kończysz - ja lubię mieć ostatnie zdanie:)))

Projektantka

• Gość: 5thAvenue Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.d1.club-internet.fr 14.04.03, 17:34

> Gość portalu: 5thAvenue napisał(a):
                    >
                    > > Znow cos w zyciu nie wyszlo i frustracje wylewasz ? Dlaczego ? W koncu
                    > > wyksztalcona (tak twierdzisz) z ciebie babka... pewnie pierwsza w calej
                    > > rodzinie...
                    > > Tylko blagam : bez linkow i wykladow..:))))
                    >
                    >
                    > Widzę, że trudno ci zaakceptować fakt, że ktoś ma studia. Nie martw się,
                    może
                    > i u ciebie w rodzinie ktoś kiedyś zdobędzie wykształcenie:) Linków i wykładów
                    > nie ma, bo najwyraźniej korzystanie z nich wykracza poza twój "profil
                    > intelektualny", cokolwiek by to miało znaczyć.
                    >
                    No, pewnych pojec nie chce mi sie tlukom tlumaczyc. Ale nie zmuszaj sie do
                    zglebiania nieznanych ci dziedzin...tylko pomysl samodzielnie (jesli
                    potrafisz).
                    A co do pierwszego spostrzezenia...to nie chodzi mi o akceptacje faktu
                    (przeczytaj jeszcze raz to co wypisujesz, a nastepnie splun przez lewe ramie
                    albo przejrzyj sie w lustrze...wczesniej zadzwon po pogotowe ratunkowe), lecz
                    raczej o jego nie tak bardzo odlegla w czasie - powszechnosc czy
                    pospolitosc...ktorej jestes dowodem.

>
                    > > > > Ja pisze z Pcimia, a u nasz to tylko prupki....
                    > > >
                    > > > A, to wspólczuję, u nas nie tylko próbki
                    > > >
                    > >
                    > > O ! Gratuluje znajomosci ortografii...:))))))))))))))) Wzroslo poczucie
                    > wlasnej
                    > >
                    > > wartosci? Widzisz, warto bylo sie uczyc !
                    >
                    > Pewnie, że warto. Przydaje się do gaszenia forumowych niedouków:))) Jak już
                    > zrobisz maturę, też spróbuj:)
                    >
                    MATKO JEDYNA !!! ALE CZY PODOLAM ???

>
                    > > A ty doczytalas ? To najpierw zastanow sie nad sensem, a dopiero potem
                    > > zabieraj glos.
                    > > Najlepiej z sensem.
                    > > I jeszcze jedno. Po co tak bardzo wyedukowany mozdzek pojwia sie na forum
                    > > kaczych nozek ? Pomylilas adresy. A jesli chcesz sie pieklic, to rob to we
                    >
                    > > wlasnym, prywatnym szambie. Tutaj jest selektywnie.
                    >
                    > Nie kochana, tu nie jest selektywnie, więc spadaj z powrotem do aneksowego
                    > aneksiku i tam pouczaj o "projekcji", "zazdrości" i "kompleksach".
                    >
                    > > Taaa, wlasnie widze. To chyba twoj staly intelektualny profil.
                    > >
                    >
                    > No cóz, jak widzę nie udało się wymyślić nic, czego mogłabym zazdrościć
                    kaczym
                    > nogom...
                    >
                    Hmmmm.... skoro tak, to zastanow sie nad jakims innym, nowym sensem zycia ,
                    tpfu!! BYCIA.

> > I niech ci bedzie....w zyciu lepiej ...:)
                    >
                    > Oj, lepiej już chyba być nie może, ale dziękuję za miłe życzenia:))) Tobie
                    > życzę zdanej matury, lepszej pracy i troszkę luzu, bo jak się tak dalej
                    > bedziesz napinała, to ci wrzody popękają:)
                    >
                    > > Pozdrawiam .....i koncze rozmowe z toba.
                    >
                    > Nie, nie kończysz - ja lubię mieć ostatnie zdanie:)))
                    >
                    > Projektantka
                    >
                    No to sobie miej : pierwsze, ostatnie, wydumane czy pokrywajace sie z
                    rzeczywistoscia... Dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia.
                    A oto dowod :

>
                    > Nie, nie kończysz - ja lubię mieć ostatnie zdanie:)))
                    >
                    > Projektantka

• Gość: Hehe Re: OH ! WY WREDNE BABUSY!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 18:18
                      Gość portalu: 5thAvenue napisał(a):

> Gość portalu: Hehe napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: 5thAvenue napisał(a):
                      > >
                      > > > Znow cos w zyciu nie wyszlo i frustracje wylewasz ? Dlaczego ? W konc
                      > u
                      > > > wyksztalcona (tak twierdzisz) z ciebie babka... pewnie pierwsza w cal
                      > ej
                      > > > rodzinie...
                      > > > Tylko blagam : bez linkow i wykladow..:))))
                      > >
                      > >
                      > > Widzę, że trudno ci zaakceptować fakt, że ktoś ma studia. Nie martw się,
                      > może
                      > > i u ciebie w rodzinie ktoś kiedyś zdobędzie wykształcenie:) Linków i wykła
                      > dów
                      > > nie ma, bo najwyraźniej korzystanie z nich wykracza poza twój "profil
                      > > intelektualny", cokolwiek by to miało znaczyć.
                      > >
                      > No, pewnych pojec nie chce mi sie tlukom tlumaczyc. Ale nie zmuszaj sie do
                      > zglebiania nieznanych ci dziedzin...tylko pomysl samodzielnie (jesli
                      > potrafisz).
                      > A co do pierwszego spostrzezenia...to nie chodzi mi o akceptacje faktu
                      > (przeczytaj jeszcze raz to co wypisujesz, a nastepnie splun przez lewe ramie
                      > albo przejrzyj sie w lustrze...wczesniej zadzwon po pogotowe ratunkowe), lecz
                      > raczej o jego nie tak bardzo odlegla w czasie - powszechnosc czy
                      > pospolitosc...ktorej jestes dowodem.
                      >
                      >
                      > >
                      > > > > > Ja pisze z Pcimia, a u nasz to tylko prupki....
                      > > > >
                      > > > > A, to wspólczuję, u nas nie tylko próbki
                      > > > >
                      > > >
                      > > > O ! Gratuluje znajomosci ortografii...:))))))))))))))) Wzroslo poczuc
                      > ie
                      > > wlasnej
                      > > >
                      > > > wartosci? Widzisz, warto bylo sie uczyc !
                      > >
                      > > Pewnie, że warto. Przydaje się do gaszenia forumowych niedouków:))) Jak ju
                      > ż
                      > > zrobisz maturę, też spróbuj:)
                      > >
                      > MATKO JEDYNA !!! ALE CZY PODOLAM ???
                      >
                      > >
                      > > > A ty doczytalas ? To najpierw zastanow sie nad sensem, a dopiero pot
                      > em
                      > > > zabieraj glos.
                      > > > Najlepiej z sensem.
                      > > > I jeszcze jedno. Po co tak bardzo wyedukowany mozdzek pojwia sie na f
                      > orum
                      > > > kaczych nozek ? Pomylilas adresy. A jesli chcesz sie pieklic, to rob
                      > to we
                      > >
                      > > > wlasnym, prywatnym szambie. Tutaj jest selektywnie.
                      > >
                      > > Nie kochana, tu nie jest selektywnie, więc spadaj z powrotem do aneksowego
                      >
                      > > aneksiku i tam pouczaj o "projekcji", "zazdrości" i "kompleksach".
                      > >
                      > > > Taaa, wlasnie widze. To chyba twoj staly intelektualny profil.
                      > > >
                      > >
                      > > No cóz, jak widzę nie udało się wymyślić nic, czego mogłabym zazdrościć
                      > kaczym
                      > > nogom...
                      > >
                      > Hmmmm.... skoro tak, to zastanow sie nad jakims innym, nowym sensem zycia ,
                      > tpfu!! BYCIA.
                      >
                      >
                      > > > I niech ci bedzie....w zyciu lepiej ...:)
                      > >
                      > > Oj, lepiej już chyba być nie może, ale dziękuję za miłe życzenia:))) Tobie
                      >
                      > > życzę zdanej matury, lepszej pracy i troszkę luzu, bo jak się tak dalej
                      > > bedziesz napinała, to ci wrzody popękają:)
                      > >
                      > > > Pozdrawiam .....i koncze rozmowe z toba.
                      > >
                      > > Nie, nie kończysz - ja lubię mieć ostatnie zdanie:)))
                      > >
                      > > Projektantka
                      > >
                      > No to sobie miej : pierwsze, ostatnie, wydumane czy pokrywajace sie z
                      > rzeczywistoscia... Dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia.
                      > A oto dowod :
                      >
                      > >
                      > > Nie, nie kończysz - ja lubię mieć ostatnie zdanie:)))
                      > >
                      > > Projektantka
                      >

Naucz się cytować - nie chce mi się czytać tego bełkotu. Zapewne znów się
                      pieklisz:) Niuniu, miałaś już nie odpisywać, nie pamiętasz?
                      A teraz sio z tego forum, wracaj do pudernic lizac im grube tyłki:)

Krzyżyk na drogę!

Projektantka
    • Gość: Anna. Pytanie do alienor IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.03, 14:53
      A gdzie mozna sie zarejestrowac? Bylabym wdzieczna, jesli podalabys link. Pozd.
      A
      • Gość: i Re: Pytanie do alienor IP: 213.17.175.* 14.04.03, 16:05
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10092
        • Gość: limahl piata aleja mnie żenuje IP: *.pl / 192.168.1.* 14.04.03, 20:00
          fałszywa piąta alejo, jesteś ŻENUA !!!!!!!!
          kup se kle de po i pomaziaj buziuńke sislejem, ubierz japonki a dorównasz
          agul1.

My tutaj, w naszym bajorku, cie laluniu czniamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka