gosiadc 08.02.07, 16:24 Witam, mam pytanko jak najszybciej i najskuteczniej pozbyć się tłuszczyku z bioderek ?? W zaciszu domowym?? Proszę podajcie przykłady jakiś ćwiczeń :) Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiadc Re: bioderka 08.02.07, 16:29 jestem na diecie ale sama dieta jeszcze nigdy nie wystarczyła, dlatego potrzebuje jakiś ćwiczeń które pomogą usunąć nagromadzony już tłuszczyk niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
aska275 Re: bioderka 08.02.07, 17:47 Tłuszczyku z bioderek? Miareczką zmierzyć móżdżek...ptasi. Odpowiedz Link Zgłoś
ate120 Re: bioderka 08.02.07, 19:53 "Z ostatnich badań lekarzy wynika, że niewielka ilość tłuszczyku na biodrach i udach sprzyja utrzymaniu właściwego poziomu dobrego cholesterolu HDL i trójglicerydów we krwi. Naukowcy udowodnili właśnie, że tłuszcz na udach magazynuje trójglicerydy i tym samym zapobiega ich odkładaniu się w układzie krwionośnym, które powoduje ryzyko chorób serca. Uwaga! To odnosi się wyłącznie do tłuszczu na biodrach i udach. Jego skład biochemiczny różni się od składu biochemicznego tłuszczu na innych partiach ciała, na przykład tłuszczu brzusznego, który jest niebezpieczny dla serca i często zwiększa ryzyko cukrzycy typu II". (www.aktywneodchudzanie.com.pl) www.kulturystyka.pl/artykul77/ znajdziesz tu ciekawy artykuł i ćwieczenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agni31 Re: bioderka 08.02.07, 20:13 A masz w tym domowym zaciszu rowerek stacjonarny, wiosełka albo orbitreka? Czyli coś do ćwiczeń aerobowych, bo tylko takie wchodzą w grę jeśli chcesz spalić tłuszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: bioderka 09.02.07, 16:44 Mniej jedzonka, rowereczek w domeczku, wiosełka, orbitreczek, ćwiczonka, a najlepiej do tego forumisio Odchudzanko. I bioderka szczuplejsze (co innego również.). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aska275 Re: bioderka 09.02.07, 16:53 O Boże! jedzonko, rowereczek, domeczek, wiosełka, orbitreczek, ćwiczonka, forumisio, odchudzanko????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: bioderka 09.02.07, 17:03 Ty serio Aska nie wyczułaś ironii? Myślałam, że dobitnie to zaakcentowałam ("co innego również" [mniejsze], i emotikon ;-) ). aska275 napisała: > O Boże! > jedzonko, rowereczek, domeczek, wiosełka, orbitreczek, ćwiczonka, forumisio, > odchudzanko????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: bioderka 10.02.07, 17:39 najszybciej? i to bez opuszczania zanisza domowego?hmmm -rygorystyczna dieta jak 1200kcal-duzo bialka, molo tluszczu -kup sobie skakanke albo rowerek albo stepper i zasuwaj po pare godzin dziennie ile masz sily -do tego rozne przysiady, wymachy wszystko az do upadlego ale pewnie i tak nie masz wystarczajaca silnej woli ani zacietosci Odpowiedz Link Zgłoś