Gość: Kinga IP: *.kam.afb.lu.se 18.04.03, 17:04 Dziewczyny pomozcie!!!!!!!!!!!!! Po porodzie mam obwisle piersi,czy ktos zna jakies cwiczenia,aby znow byly jedrne?Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marycha [...] IP: *.acn.pl 18.04.03, 17:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow.white Re: obwisle piersi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 18:15 Nie ma co,pelna kultura Marycha... zastanow sie najpierw co piszesz,ok??? gimnastyka zawsze da rezultaty,a jakie,to zalezy od stanu piersi,ale warto sprobowac... najlepsze podobno sa pompki,moga byc "damskie".POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
emka_vvavv Re: obwisle piersi 18.04.03, 18:32 Musisz pójść do Pani Hani! Jak ona Ci staniczek wyszykuje, to od razu będziesz miała wielkie sterczące balony o miseczce minimum F! Tak jak ja! BIG MELONZ RULEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: obwisle piersi IP: *.gabo.pl 18.04.03, 19:47 uniec obie rece na wysokosci piersi i je mocno do siebie dociskaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow.white Re: obwisle piersi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 22:22 emka_vvavv napisała: > Musisz pójść do Pani Hani! Jak ona Ci staniczek wyszykuje, to od razu będziesz > miała wielkie sterczące balony o miseczce minimum F! > > Tak jak ja! BIG MELONZ RULEZ! zgadzam sie,zgadzam!!! :)) BIG MELONZ RULEZ! ;) tak jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: obwisle piersi 26.05.03, 15:29 Na marginesie, rozmawiasz z moją "podróbą", która uparcie czepia się mojego biustu (zresztą jest to okazałe 75F :)))). Chyba ma jakieś komleksy ta bidna kobita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: obwisle piersi -pulanna (krem i zel) IP: *.zetosa.com.pl 19.04.03, 00:49 Krem i zel do biustu PULANNA z chinskimi ziolami (kazde ok. 28zl) Ja uzywam od tygodnia, ale wiele moich znajomych po miesiacu bardzo sobie chwalily rezultaty! Dlatego polecam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
madzia76 Re: obwisle piersi -pulanna (krem i zel)/Ania 24.05.03, 19:55 Witaj Aniu! Używasz jednoczesnie kremu i zelu? Rano krem wieczorem zel czy jakos inaczej? Czy wystarczy zdecydowac sie na jeden zakup? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: obwisle piersi IP: *.kam.afb.lu.se 19.04.03, 23:28 Dzieki za rady,czy naprawde nikt nie zna zadnych cwiczen na jedrny biust? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: obwisle piersi IP: *.proxy.aol.com 19.04.03, 23:38 Gość portalu: Kinga napisał(a): > Dzieki za rady,czy naprawde nikt nie zna zadnych cwiczen na jedrny biust? Spytaj na forum fitness(gazeta wyborcz) lub tez poszukaj na www.sfd.pl rowniez na forum finess . Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: obwisle piersi 19.04.03, 23:39 Niestety chyba łatwego powrotu do jędrnego biustu nie możesz oczekiwać.Piersi nie mają mięśni więc trudno je "wyćwiczyć". Dlatego nie wolno zapominać o zapobieganiu opadania. Po to w końcu nosimy biustonosze .Niektóre dziewczyny mam wrażenie traktują je jako ozdobę a nie jako element podtrzymujący (w końcu to ciężar podlegający przyciąganiu ziemskiemu:-). Kremy mogą jedynie nieco napiąć skórę .Kiedy biust opadnie pozostaje chyba tylko chirurg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: obwisłe piersi IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 25.05.03, 21:16 nieprawda, że zostaje tylko chirurg piersi nie mają mięśni, ale klatka piersiowa tak, więc trzeba ćwiczyć te mięśnie zajrzyj na forum fitness, tam było kilka wątków na ten temat powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: obwisłe piersi 25.05.03, 21:41 Gość portalu: kaja napisał(a): > nieprawda, że zostaje tylko chirurg > piersi nie mają mięśni, ale klatka piersiowa tak, więc trzeba ćwiczyć te mięśni > e > zajrzyj na forum fitness, tam było kilka wątków na ten temat > powodzenia Ja nie mam problemu z opadającymi piersiami,ale nie wierzę ,że ćwiczenia mogą pomóc, bo moje koleżanki ćwiczące na siłowni zmniejszyły sobie w ten sposób biust i tyle:-(owszem można wyrobić sobie klatkę piersiową ,ale czy o to chodzi? Przy oazji takich ćwiczeń spala sie tkanka tłuszczowa, z której składa sie biust) A ja trzymam sie prosto i noszę znakomicie dobrane biustonosze. Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: obwisłe piersi 25.05.03, 22:18 A ja cwicze od 4 lat i wcale nie mam mniejszego biustu! A moje piersi nie potrzebuja nawet dobrze dobranego biustonosza!(A jak Twoje wygladaja w bluzeczce pod ktora nie mozna zalozyc stanika?)Dzieki cwiczeniom staly sie jedrne i maja idealny ksztalt-dlatego sport polecam kazdemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: obwisłe piersi 25.05.03, 22:53 maga19 napisała: > A ja cwicze od 4 lat i wcale nie mam mniejszego biustu! A moje piersi nie > potrzebuja nawet dobrze dobranego biustonosza!(A jak Twoje wygladaja w > bluzeczce pod ktora nie mozna zalozyc stanika?) Wyglądają świetnie.Chyba mnie nie zrozumiałaś.Biustonosz służy mi po to by biust utrzymać w dobrej formie i dlatego nie mam problemu w chodzeniu bez biustonosza pod sukienkę czy bluzeczkę jeśli jest taka potrzeba.Przeczytaj mój pierwszy post tutaj.Są osoby wierzące,że w dobrej formie biust utrzymają ćwiczenia lub kremy.Ja wierzę w dobrze dobrane biustonosze, które nie maja za zadanie nic poprawiać ,a utrzymać biust tak by skóra sie nie naciągała.Dlatego w domu zawsze noszę biustonosz. DOBRY! Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: obwisłe piersi 26.05.03, 08:48 Ale Kinga pytala, co zrobic, jezeli biust juz nie jest taki, jaki powinien byc- wiec dordzilam cwiczenia, a w polaczeniu z kremami powinno odniesc skutek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: obwisłe piersi IP: *.mediatak.pl 27.05.03, 10:21 a napisz prosze w jaki sposob dobierasz staniki.., jakie sa najlepsze, bo ja zawsze mialam z tym problem. dzieki > Wyglądają świetnie.Chyba mnie nie zrozumiałaś.Biustonosz służy mi po to by > biust utrzymać w dobrej formie i dlatego nie mam problemu w chodzeniu bez > biustonosza pod sukienkę czy bluzeczkę jeśli jest taka potrzeba.Przeczytaj mój > pierwszy post tutaj.Są osoby wierzące,że w dobrej formie biust utrzymają > ćwiczenia lub kremy.Ja wierzę w dobrze dobrane biustonosze, które nie maja za > zadanie nic poprawiać ,a utrzymać biust tak by skóra sie nie > naciągała.Dlatego w domu zawsze noszę biustonosz. DOBRY! Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: obwisle piersi 25.05.03, 19:48 Cwiczenia pomoga! Tylko regularnie-pompki, rozpietki, wyciskanie. Ja po diecie doprowadzilam sie do porzadku w ten sposob. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: obwisle piersi 26.05.03, 09:39 A ja polecam basen i pływanie żabką. A dla tych, które nie boją się sportów ekstremalnych - AIKIDO. To genialny sposób na ładne piersi. Trenowałam trzy lata w liceum i do dzisiaj nie muszę nosić stanika, jeśli nie mam na to ochoty. W Aikido dużo pracuje się ramionami i przedramionami, co za tym idzie obciąża się mięśnie klatki piersiowej, które utrzymują piersi. Naprawdę polecam, tamte trzy lata to była bardzo długoterminowa inwestycja w biust (mimo, że założenia były inne. A dla dziewczyn, które uważają, że tylko bielizna jest sposobem na pielęgnację piersi - wiele osób niesety nie może się rozebrać z tych wspaniałych staników, żeby piersi im nie zwisły do pasa jak skarpetki.... to smutne. Dziewczyny, pływajcie trzy razy w tygodniu żabką - juz po miesiącu widać efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: obwisle piersi IP: *.fasing.com.pl 27.05.03, 14:14 A ja np. biorę ciężarki (ciężar zależy od kondycji mięśni), kłade się na plecach, ciężarki przed siebie i powoli opuszczam wyprostowane ręce na boki, a potem wracam nimi do stanu wjściowego - i tak kilka serii po 20razy pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś