Dodaj do ulubionych

obwisle piersi

IP: *.kam.afb.lu.se 18.04.03, 17:04
Dziewczyny pomozcie!!!!!!!!!!!!!
Po porodzie mam obwisle piersi,czy ktos zna jakies cwiczenia,aby znow byly
jedrne?Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marycha [...] IP: *.acn.pl 18.04.03, 17:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: snow.white Re: obwisle piersi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 18:15
      Nie ma co,pelna kultura Marycha... zastanow sie najpierw co piszesz,ok???

gimnastyka zawsze da rezultaty,a jakie,to zalezy od stanu piersi,ale warto
      sprobowac... najlepsze podobno sa pompki,moga byc "damskie".POZDRAWIAM
      • emka_vvavv Re: obwisle piersi 18.04.03, 18:32
        Musisz pójść do Pani Hani! Jak ona Ci staniczek wyszykuje, to od razu będziesz
        miała wielkie sterczące balony o miseczce minimum F!

Tak jak ja! BIG MELONZ RULEZ!
        • Gość: kulka Re: obwisle piersi IP: *.gabo.pl 18.04.03, 19:47
          uniec obie rece na wysokosci piersi i je mocno do siebie dociskaj
        • Gość: snow.white Re: obwisle piersi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 22:22
          emka_vvavv napisała:

> Musisz pójść do Pani Hani! Jak ona Ci staniczek wyszykuje, to od razu
          będziesz
          > miała wielkie sterczące balony o miseczce minimum F!
          >
          > Tak jak ja! BIG MELONZ RULEZ!

zgadzam sie,zgadzam!!! :)) BIG MELONZ RULEZ! ;) tak jak ja :)
          • emka_waw Re: obwisle piersi 26.05.03, 15:29
            Na marginesie, rozmawiasz z moją "podróbą", która uparcie czepia się mojego
            biustu (zresztą jest to okazałe 75F :)))). Chyba ma jakieś komleksy ta bidna
            kobita...
    • Gość: Ania Re: obwisle piersi -pulanna (krem i zel) IP: *.zetosa.com.pl 19.04.03, 00:49
      Krem i zel do biustu PULANNA z chinskimi ziolami (kazde ok. 28zl) Ja uzywam od
      tygodnia, ale wiele moich znajomych po miesiacu bardzo sobie chwalily rezultaty!
      Dlatego polecam.

Ania
      • madzia76 Re: obwisle piersi -pulanna (krem i zel)/Ania 24.05.03, 19:55
        Witaj Aniu! Używasz jednoczesnie kremu i zelu? Rano krem wieczorem zel czy
        jakos inaczej? Czy wystarczy zdecydowac sie na jeden zakup? Pozdrawiam i czekam
        na odpowiedz. Pa
    • Gość: Kinga Re: obwisle piersi IP: *.kam.afb.lu.se 19.04.03, 23:28
      Dzieki za rady,czy naprawde nikt nie zna zadnych cwiczen na jedrny biust?
      • Gość: Martyna Re: obwisle piersi IP: *.proxy.aol.com 19.04.03, 23:38
        Gość portalu: Kinga napisał(a):

> Dzieki za rady,czy naprawde nikt nie zna zadnych cwiczen na jedrny biust?

Spytaj na forum fitness(gazeta wyborcz) lub tez poszukaj na www.sfd.pl
        rowniez na forum finess .
      • aremo Re: obwisle piersi 19.04.03, 23:39
        Niestety chyba łatwego powrotu do jędrnego biustu nie możesz oczekiwać.Piersi
        nie mają mięśni więc trudno je "wyćwiczyć". Dlatego nie wolno zapominać o
        zapobieganiu opadania. Po to w końcu nosimy biustonosze .Niektóre dziewczyny
        mam wrażenie traktują je jako ozdobę a nie jako element podtrzymujący (w końcu
        to ciężar podlegający przyciąganiu ziemskiemu:-). Kremy mogą jedynie nieco
        napiąć skórę .Kiedy biust opadnie pozostaje chyba tylko chirurg.
        • Gość: kaja Re: obwisłe piersi IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 25.05.03, 21:16
          nieprawda, że zostaje tylko chirurg
          piersi nie mają mięśni, ale klatka piersiowa tak, więc trzeba ćwiczyć te mięśnie
          zajrzyj na forum fitness, tam było kilka wątków na ten temat
          powodzenia
          • aremo Re: obwisłe piersi 25.05.03, 21:41
            Gość portalu: kaja napisał(a):

> nieprawda, że zostaje tylko chirurg
            > piersi nie mają mięśni, ale klatka piersiowa tak, więc trzeba ćwiczyć te
            mięśni
            > e
            > zajrzyj na forum fitness, tam było kilka wątków na ten temat
            > powodzenia

Ja nie mam problemu z opadającymi piersiami,ale nie wierzę ,że ćwiczenia mogą
            pomóc, bo moje koleżanki ćwiczące na siłowni zmniejszyły sobie w ten sposób
            biust i tyle:-(owszem można wyrobić sobie klatkę piersiową ,ale czy o to chodzi?
            Przy oazji takich ćwiczeń spala sie tkanka tłuszczowa, z której składa sie
            biust) A ja trzymam sie prosto i noszę znakomicie dobrane biustonosze.
            • maga19 Re: obwisłe piersi 25.05.03, 22:18
              A ja cwicze od 4 lat i wcale nie mam mniejszego biustu! A moje piersi nie
              potrzebuja nawet dobrze dobranego biustonosza!(A jak Twoje wygladaja w
              bluzeczce pod ktora nie mozna zalozyc stanika?)Dzieki cwiczeniom staly sie
              jedrne i maja idealny ksztalt-dlatego sport polecam kazdemu:)
              • aremo Re: obwisłe piersi 25.05.03, 22:53
                maga19 napisała:

> A ja cwicze od 4 lat i wcale nie mam mniejszego biustu! A moje piersi nie
                > potrzebuja nawet dobrze dobranego biustonosza!(A jak Twoje wygladaja w
                > bluzeczce pod ktora nie mozna zalozyc stanika?)

Wyglądają świetnie.Chyba mnie nie zrozumiałaś.Biustonosz służy mi po to by
                biust utrzymać w dobrej formie i dlatego nie mam problemu w chodzeniu bez
                biustonosza pod sukienkę czy bluzeczkę jeśli jest taka potrzeba.Przeczytaj mój
                pierwszy post tutaj.Są osoby wierzące,że w dobrej formie biust utrzymają
                ćwiczenia lub kremy.Ja wierzę w dobrze dobrane biustonosze, które nie maja za
                zadanie nic poprawiać ,a utrzymać biust tak by skóra sie nie
                naciągała.Dlatego w domu zawsze noszę biustonosz. DOBRY!
                • maga19 Re: obwisłe piersi 26.05.03, 08:48
                  Ale Kinga pytala, co zrobic, jezeli biust juz nie jest taki, jaki powinien byc-
                  wiec dordzilam cwiczenia, a w polaczeniu z kremami powinno odniesc skutek.:)
                • Gość: sp Re: obwisłe piersi IP: *.mediatak.pl 27.05.03, 10:21
                  a napisz prosze w jaki sposob dobierasz staniki.., jakie sa najlepsze, bo ja
                  zawsze mialam z tym problem.
                  dzieki

> Wyglądają świetnie.Chyba mnie nie zrozumiałaś.Biustonosz służy mi po to by
                  > biust utrzymać w dobrej formie i dlatego nie mam problemu w chodzeniu bez
                  > biustonosza pod sukienkę czy bluzeczkę jeśli jest taka potrzeba.Przeczytaj
                  mój
                  > pierwszy post tutaj.Są osoby wierzące,że w dobrej formie biust utrzymają
                  > ćwiczenia lub kremy.Ja wierzę w dobrze dobrane biustonosze, które nie maja za
                  > zadanie nic poprawiać ,a utrzymać biust tak by skóra sie nie
                  > naciągała.Dlatego w domu zawsze noszę biustonosz. DOBRY!
    • maga19 Re: obwisle piersi 25.05.03, 19:48
      Cwiczenia pomoga! Tylko regularnie-pompki, rozpietki, wyciskanie. Ja po diecie
      doprowadzilam sie do porzadku w ten sposob. Powodzenia!
      • naturella Re: obwisle piersi 26.05.03, 09:39
        A ja polecam basen i pływanie żabką. A dla tych, które nie boją się sportów
        ekstremalnych - AIKIDO. To genialny sposób na ładne piersi. Trenowałam trzy
        lata w liceum i do dzisiaj nie muszę nosić stanika, jeśli nie mam na to ochoty.
        W Aikido dużo pracuje się ramionami i przedramionami, co za tym idzie obciąża
        się mięśnie klatki piersiowej, które utrzymują piersi. Naprawdę polecam, tamte
        trzy lata to była bardzo długoterminowa inwestycja w biust (mimo, że założenia
        były inne. A dla dziewczyn, które uważają, że tylko bielizna jest sposobem na
        pielęgnację piersi - wiele osób niesety nie może się rozebrać z tych
        wspaniałych staników, żeby piersi im nie zwisły do pasa jak skarpetki.... to
        smutne.

Dziewczyny, pływajcie trzy razy w tygodniu żabką - juz po miesiącu widać
        efekty.
    • Gość: beta Re: obwisle piersi IP: *.fasing.com.pl 27.05.03, 14:14
      A ja np. biorę ciężarki (ciężar zależy od kondycji mięśni), kłade się na
      plecach, ciężarki przed siebie i powoli opuszczam wyprostowane ręce na boki, a
      potem wracam nimi do stanu wjściowego - i tak kilka serii po 20razy
      pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka