bagana1 15.02.07, 22:52 Jak moge sie pozbyć ciemnych włosków nad gurną wargą????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: POMOCY!!! 15.02.07, 22:55 plastry do depilacji, ja tak zawsze wąsa sie pozbywam Odpowiedz Link Zgłoś
bagana1 Re: POMOCY!!! 15.02.07, 23:10 A co to są za plastry jakieś specialne do tego?? A często musisz to robić??? Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: POMOCY!!! 15.02.07, 23:37 jak koleżanka niżej napisała sa do tego plastry przeznaczone. kupuje pierwsze lepsze za nicałe 8 zeta i to mi wystarcza, tak mniej więcej co tydzień - dwa poprawiam, po wąsy odrastają ;) po prostu jak widze nowe kłaczki to wyrywam. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: POMOCY!!! 15.02.07, 23:22 bagana1 napisała: > Jak moge sie pozbyć ciemnych włosków nad gurną wargą????? Są do tego celu przeznaczone plastry do depilacji twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bagana1 Re: POMOCY!!! 16.02.07, 19:55 A niemacie żadnych podrażnień skury po tej depilacji??? A możesz pi podać nazwe tych plastrów czy to sie nazywa plastry do depilacji tważy??? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: POMOCY!!! 16.02.07, 19:59 a czemu robisz takie błędy? co wyraz to ortograf (tak, wiem, pewnie masz dys cośtam...) a plastry produkuje parę firm tak, nazywają się plastry do depilacji twarzy i dostaniesz je w każdym sklepie z kosmetykami kwestia podrażnień jest indywidualna na pewno zaraz bezpośrednio po depilacji i przez jakiś czas po, utrzymuje się zaczerwienienie, więc zrób sobie wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
bagana1 Re: POMOCY!!! 16.02.07, 23:34 Dzięki za odpowiedż!!! A z tą dyslekcją to możliwe ale nigdy nie byłam z tym u specjalisty:) Odpowiedz Link Zgłoś