Dodaj do ulubionych

SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne

IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 11:43
Czy chodzicie do tego salonu? Widziałm kilka wypowiedzi na forum o tym
salonie, pochlebnych a zwłaszcza o p. Ewie. Dodam, ze do tej pory chodziłam
do Mk de Varsovie, ale ostatnio nie byłam zadowolona szczególnie z koloru.
Wybrałabym sie chętnie do innego fryzjera ale boje sie, ze znowu źle wybiore
a moje wlosy już chyba więcej nie wytrzymają. Moze pójdę do Matrixa, ale
najpierw chciałabym znać jakieś opinie na temat tego salonu. Prosze napiszcie
coś o nim.
Obserwuj wątek
    • Gość: Poly Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: 195.136.95.* 23.04.03, 12:09
      Dołączam się do wątku. Też nie jestem zachwycona pierwszą i chyba ostatnią
      wizytą w MK (sugerując się wypowiedziami na forum-byłam również w Hormonie-bez
      zachwytów, poza tym nie lubię panującej tam atmosfery), poszukuję więc nowego
      salonu. Czytałam poprzednie wypowiedzi odnośnie Matrixa i nie jestem do końca
      przekonana. Czy polecacie kogoś szczególnego do koloryzacji, czy jest to tylko
      p. Ewa? A może zupełnie inny salon? Dziękuję za pomoc.
      • Gość: Ania Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: 212.244.37.* 23.04.03, 12:46
        Bylam u pani Ewy dosyc niedawno, tzn 2 malowania temu:-) Wrazenie owszem dobre,
        kolor tez OK, z tym ze cena wyzsza w porownaniu z efektami niezwykle
        porownywalnymi do nieco tanszych. W sumie warto, bo p. Ewa jest naprawde bardzo
        mila, a to nie zawsze idzie w parze z umiejetnosciami.
        • Gość: DOROTKA Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: 195.136.95.* 23.04.03, 12:49
          A był ktoś u pani Żanety?
    • Gość: Wiki Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 14:28
      Czasami jestem bezradna, tyle jest w Warszawie tych salonów, opinii jeszcze
      wiecej a nie wiem komu wierzyć, tak zachwalano salon Mk de Varsovie i co?
      Pewnie tak samo jest z tymi innymi, wiadomo że włosy w końcu odrosną ale
      czlowiek kazdego dnia idzie do ludzii chciałby jakoś wyglądać.
      Jeszcze czytalam na forum wzmianki o salonie Kleopatra na ul, dzielnej,
      polecano p. Iwonę, coś na ten temat wiecie?
      • Gość: aneta Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.acn.pl 23.04.03, 16:16
        widzisz, bo to jest chyba tak, ze rozne osoby czego
        innego oczekuja od fryzjera. jedna osoba jak bedzie miala
        kazdy kosmyk wycieniowany i sterczacy inaczej bedzie
        szczesliwa i zadowlona i wtedy krzys z hormona pewnie
        bedzie jej odpowiadal. inni wola klasyczne, byle staranne
        ciecie bez awangardy i szalenstwa i wtedy powinni byc
        zadowoleni z ewy.nie mam pojecia zielonego komu moglby
        oopowiadac krzys z mk de varsovie. ja po nim mialam
        ochote uciac sobie glowe.

zaliczylam wszyskich trzech z tych fryzjerow i jak dla
        mnie tylko ewa.
        • Gość: Poly Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: 195.136.95.* 23.04.03, 16:26
          A jak wygląda p.Ewa? Byłam raz w MAtrixie i niestety nie pamiętam imienia
          dziewczyny, która mnie obcinała. Byłam średnio zadowolona.
          • Gość: Ola Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: 212.244.37.* 23.04.03, 16:28
            P. Ewa to szczupla blondynka,niezbyt wysoka.Tzn ma zafarbowane na sredni blond
            wlosy, o ile dobrze pamietam mniej wiecej do pol plecow
            • Gość: pol Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: 195.136.95.* 23.04.03, 16:30
              • Gość: Poly Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: 195.136.95.* 23.04.03, 16:32
                sorrki. Nacisnęłam enter. Dzięki za odpowiedź, spróbuję się zapisać.
                • Gość: Anka Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 01:26
                  Odświeżam wątek, bo naprawdę warto! Ewa to najlepsza fryzjerka jaką
                  kiedykolwiek spotkałam, a mam już za sobą niemało doswiadczeń w poszukiwaniu
                  straconego czasu u fryjerów wielu... Ewa to szczuplutka, urocza dziewczyna. I
                  kolorowa. Z włosami szaleje co chwilę i jest najlepszą wizytówką fachowej
                  fryzjerskiej ręki. Mam telefon. 1 czerwca otwiera własny salon, teraz umawia
                  się osobiscie z kientkami i przymuje je w salonie u znajomej koleżanki na
                  Domaniewskiej. Polecam z całego serca. Pozdawiam! Anka
                  • paulette Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne 25.04.03, 10:23
                    Cześć. Czy mogę poprosić o numer tel. do pani Ewy? Mój adres
                    paulette@NOSPAM.gazeta.pl.
                    Z góry dziękuję i pozdrawiam.
                    • Gość: strongerka Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.setup.com.pl 25.04.03, 10:41
                      I ja i ja,plizzzz na adres gazety, może w końcu znajdę tę jedyną fryzjerkę.

• Gość: Anka Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 13:16
                        Dziewczyny! Podaję więc wszystkim telefon do tej Ewy, która ma u mnie prywatną
                        nagrodę Nobla za to, co robi na ludzkich głowach! 503-948-964 (mam jej
                        pozwolenie na rozprzestrzenienie go w sieci. Pozdrawiam i życzę niezapomnianych
                        wrażeń! :)
                        • Gość: beata Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: 80.51.246.* 06.05.03, 18:45
                          cześć, a co do Pani Ewy (zrobiła tu zawrotną karierę ;) to ile może kosztować
                          wizyta u niej?

• Gość: FIU_FIU Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.acn.waw.pl 06.05.03, 21:05
                    Gość portalu: Anka napisał(a):

> Odświeżam wątek, bo naprawdę warto! Ewa to najlepsza fryzjerka jaką
                    > kiedykolwiek spotkałam, a mam już za sobą niemało doswiadczeń w poszukiwaniu
                    > straconego czasu u fryjerów wielu... Ewa to szczuplutka, urocza dziewczyna.
                    I
                    > kolorowa. Z włosami szaleje co chwilę i jest najlepszą wizytówką fachowej
                    > fryzjerskiej ręki. Mam telefon. 1 czerwca otwiera własny salon, teraz umawia
                    > się osobiscie z kientkami i przymuje je w salonie u znajomej koleżanki na
                    > Domaniewskiej. Polecam z całego serca. Pozdawiam! Anka

Czy ten salon to Happy Studio?
                    • Gość: Anka Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 22:18
                      Nie, to nie Happy Studio. Jeszcze nie ma nazwy, bo pani Ewa dopiero
                      przygotowuje miejsce na ten salon. Wiadomo tylko, że mieścił się będzie przy
                      Wołoskiej. W piątek idę do niej na balejaż. Powiem Wam wtedy, ile teraz sobie
                      życzy za tę przyjemność. W Matrixie nie był on tani (ok. 250 zł), zobaczymy ile
                      weźmie po odejściu z tego salonu... Ale i tak warto. Włosy wyglądają
                      rewelacyjnie!!!
                      • neneh Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne 07.05.03, 13:07
                        Wczoraj byłam u Ewy na balejażu i strzyzeniu i
                        zapłaciłam 160 złotych. A włosy mam śliczne !!!
                        • Gość: Anka Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 23:36
                          neneh napisała:

> Wczoraj byłam u Ewy na balejażu i strzyzeniu i
                          > zapłaciłam 160 złotych. A włosy mam śliczne !!!

No widzisz! Mówiłam Wam, że takich fryzjerek (-ów) nie ma!
                      • Gość: FIU_FIU Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.acn.waw.pl 07.05.03, 17:31

> Nie, to nie Happy Studio. Jeszcze nie ma nazwy, bo pani Ewa dopiero
                        > przygotowuje miejsce na ten salon. Wiadomo tylko, że mieścił się będzie przy
                        > Wołoskiej. W piątek idę do niej na balejaż. Powiem Wam wtedy, ile teraz
                        sobie
                        > życzy za tę przyjemność. W Matrixie nie był on tani (ok. 250 zł), zobaczymy
                        ile
                        >
                        > weźmie po odejściu z tego salonu... Ale i tak warto. Włosy wyglądają
                        > rewelacyjnie!!!

Miałam na myśli salon, w którym tymczasowo przyjmuje pani Ewa. Na
                        Domaniewskiej jest właśnie Happy Studio :)
                        • Gość: Anka Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 23:37
                          Gość portalu: FIU_FIU napisał(a):

> Gość portalu: Anka napisał(a):
                          >
                          > > Nie, to nie Happy Studio. Jeszcze nie ma nazwy, bo pani Ewa dopiero
                          > > przygotowuje miejsce na ten salon. Wiadomo tylko, że mieścił się będzie pr
                          > zy
                          > > Wołoskiej. W piątek idę do niej na balejaż. Powiem Wam wtedy, ile teraz
                          > sobie
                          > > życzy za tę przyjemność. W Matrixie nie był on tani (ok. 250 zł), zobaczym
                          > y
                          > ile
                          > >
                          > > weźmie po odejściu z tego salonu... Ale i tak warto. Włosy wyglądają
                          > > rewelacyjnie!!!
                          >
                          > Miałam na myśli salon, w którym tymczasowo przyjmuje pani Ewa. Na
                          > Domaniewskiej jest właśnie Happy Studio :)

Na Domaniewskiej są dwa studia. To, w którym ona teraz "kątem" urzęduje nazywa
                          się Fashion Studio.
                          • Gość: FIU_FIU Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 09:09

> Gość portalu: FIU_FIU napisał(a):
                            >
                            > > Gość portalu: Anka napisał(a):
                            > >
                            > > > Nie, to nie Happy Studio. Jeszcze nie ma nazwy, bo pani Ewa dopiero
                            > > > przygotowuje miejsce na ten salon. Wiadomo tylko, że mieścił się będz
                            > ie pr
                            > > zy
                            > > > Wołoskiej. W piątek idę do niej na balejaż. Powiem Wam wtedy, ile ter
                            > az
                            > > sobie
                            > > > życzy za tę przyjemność. W Matrixie nie był on tani (ok. 250 zł), zob
                            > aczym
                            > > y
                            > > ile
                            > > >
                            > > > weźmie po odejściu z tego salonu... Ale i tak warto. Włosy wyglądają
                            > > > rewelacyjnie!!!
                            > >
                            > > Miałam na myśli salon, w którym tymczasowo przyjmuje pani Ewa. Na
                            > > Domaniewskiej jest właśnie Happy Studio :)
                            >
                            >
                            > Na Domaniewskiej są dwa studia. To, w którym ona teraz "kątem" urzęduje
                            nazywa
                            > się Fashion Studio.

Aha, dziękuję
                            • Gość: Anka Re: SALON FRYZJERSKI - MATRIX? pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:38
                              :)) Nie ma sprawy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka