Gość: Maria IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:20 czy w Gliwicach jakiś sklep prowadzi kosmetyki tej firmy i b. prosze o pomoc jak zamówic ick katalog?. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola s. Re: YR w Gliwicach IP: *.za.net / *.gazeta.pl 24.04.03, 21:57 w Gliwicach nie ma ich sklepu, ale zapraszam do Rybnika. to tylko 20 km, a panie przesympatyczne :). pozdrawiam, ola s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: YR w Gliwicach IP: *.BMJ.net.pl 24.04.03, 23:31 a gdzie dokładnie w Rybniku jest ten sklep? czasami tam jestem więc mam okazję wstąpić :) co prawda nie znam tego miasta dość dobrze ale może jakoś znajdę :) pewnie jest gdzies w centrum ale w okolicach rynku jakoś mi nie wpadł w oko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola s. Re: YR w Gliwicach IP: *.za.net / *.gazeta.pl 25.04.03, 09:09 Gość portalu: inka napisał(a): > a gdzie dokładnie w Rybniku jest ten sklep? czasami tam jestem Jest bardzo blisko rynku, na ul. Reja. Musialabys pojsc ulica Sobieskiego w gore ( ulica miedzy Rossmanem i domem towarowym ;) ) i skrecic w pierwsza uliczke w prawo ( skreca sie za fryzjerem ) i tam za pare krokow po prawej stronie jest Yves Rocher. Pozdrawiam :) ola s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: YR w Gliwicach IP: *.BMJ.net.pl 25.04.03, 11:55 o to już wiem gdzie, spokojnie tam trafię :) dziękuję bardzo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: YR w Gliwicach IP: *.BMJ.net.pl 24.04.03, 23:28 nie nie ma u nas sklepu YR aby dostac katalog trzeba wysłać kartkę pocztową ze swoimi danymi na adres: Yves Rocher Polska ul.Lipowa 4 30-702 Kraków tel. (0-12) 423-62-35 od 8:00 - 18:00 chciałam zamówic katalog telefonicznie ale powiedziano mi, żebym wysłała kartę spróbuj zadzwonić moze Tobie się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: YR w Gliwicach 25.04.03, 08:16 > spróbuj zadzwonić moze Tobie się uda :) Nie uda się ze względu na Ustawę o ochronie danych osobowych. Trzeba napisać. "A idiotom zimno..." [Lech Janerka] Odpowiedz Link Zgłoś