Gość: atikola IP: *.silent.pl 28.04.03, 23:11 chcę schudnąć 4 kg w 10 dni pomocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: chcę schudnąć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 23:23 żaden problem- po prostu przestań jeść ale miej świadomość, że najzdrowiej jest chudnąć ok.1,5kg na tydzień; wtedy jest też największa szansa na uniknięcie efektu yoyo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molkiuyt Re: chcę schudnąć IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 01:20 Faktycznie, żaden problem. Ja od pierwszego kwietnia schudłem ze 107 na 70 kilo (wzrost 190) i jeszcze chudnę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiam Re: chcę schudnąć IP: 212.160.146.* 29.04.03, 08:56 A jak to zrobiłeś? Jesli to nie tajemnica:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molkiuyt Re: chcę schudnąć IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 00:54 Odpowiedź jest bardzo prosta. z początku trzeba jeść bardzo mało, a później w ogóle (nie dosłownie od czasu do czasu jakiś lekki posiłek- co jakis czas to znaczy co kilka dni). Brzmi nierealnie, ja też w to nie wierzyłem. Ale się udało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: chcę schudnąć IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 29.04.03, 11:11 zastosuj dietę kopenhaską, wątki na jej temat i plan diety znajdziesz na forum fitness, pozwala ona na schudniecię 4-6 kg przez 13 dni (jeśli przestrzegasz ej skrupulatnie)i utrzymanie wagi oczywiscie pod warunkiem że nie wraca sie do starych nawyków żywieniowych:)czyli zmniejsza liczbę zjadanych węglowodanów (pieczywo, ciasto, słodycze, napoje słodzone gazowane, słodkie owoce, ryz, makarony, ziemniaki odpadają) wprowadzając w to miejsce mięsa, sery, jajka, ryby,warzywa lisciaste , niewielką ilość owoców, powodzenia życzę-skutkuje jak nic innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: chcę schudnąć IP: *.proxy.aol.com 30.04.03, 04:37 Gość portalu: atikola napisał(a): > chcę schudnąć 4 kg w 10 dni pomocy!!!! A po tych dziesieciu dniach - przytyjesz 8 . Efekt jojo . Zwolnisz sobie tylko przemiane materii i jedrnosc skory. Idz na strone www.sfd.pl na dzial fitness.Jest tam duzo informacji o cwiczeniach, odchudzaniu itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: chcę schudnąć IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 30.04.03, 14:35 Pamiętajcie, że dieta kopenhaska jest skuteczna jako wstęp do zmiany sposobu jedzenia, tylko wtedy ma sens!!!!!!!!!ja schudłam z 60 kg(mierzę 165cm) do 53 na kopenhaskiej, potem dalsze 3 kg, to było we wrzesniu, do tej pory trzymam wagę:).. ale odstawiłam colę, drożdżówki i tym podobne świństwa na zawsze, jeśli przebrniesz przez kopenhaską a potem wrócisz do starych nawyków( czytaj złych) żywineniowych, to nie ma cudów! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś