foty.foty 05.03.07, 18:38 DZIEWCZYNY!! zapislam sie na aqua areobik, ktoras chodzi?:)pomaga:)? chce tak schudnac z 3kg i ogolnie wymodelowac sylwetke..w sierpniu biore slub i chce sie powoli przygotowywac na ta chwile;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omniabulgari Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 05.03.07, 18:43 chodzilam pol roku, troche pomoglo ale ogolnie to facet beznadziejnie prowadzil, przez pol roku dzien w dzien to samo, ta sama muza, natomiast na innym basenie kobieta prowadzila z deskami, pilkami, bardzo profesonalnie, super sprawa, nie odczuwa sie tak mocno wysilku, ale preferuje silownie bo nie lubie zabardzo basenu chloru itp, ale polecam pod warunkiem ze jest dobry instruktor ktory wie jak prowadzic. Na poczatku nie mialam rozeznania dlatego chodzilam tak dlugo na ten pierwszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 05.03.07, 18:51 no ja chodzilam na areobik ale chce sprobowac czegos innego:)..teraz od kwietnia zaczne na aqua i zobacze czy mi sie spodoba:) mysle ze areobik z woda to lepsze polaczenie;)bo lepiej modeluje cialo:) silowni nie lubie;))) mam nadzieje ze uda mi sie ladnie wysmuklic sylwetke;) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 05.03.07, 18:54 no aqua jest sto razy fajnieszy od klasycznego, jak nie przepadasz za silownia to aqua jest bardzo dobrym rozwiazaniem, a jakie fajne uczucie... ja chodzilam wieczorami to jak skonczylam to bylam taka leciutka, i za kazdym wyjsciem z wody wydawalo sie ze juz o kilka kilo mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 05.03.07, 18:58 no aj bede chodzic o 20 bo innych godzin nie ma:/ choc wolalabym wczensiej:/ ale ciesze sie na samym mysl o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia212 Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 05.03.07, 20:24 Ja tez chodzilam i pomoglo, nawet mialam wrazenie ze sie pocilam w wodzie. Ale zafundowalam sobie jeszcze krem na cellulit i czulam sie juz duzo smuklejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 05.03.07, 21:17 a jak to wyglada?? jak wygladaja cwiczenia? bo sobie tego nie moge wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia212 Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 09.03.07, 15:30 cwiczenia sa bardzo rozne glownie w miejscu,jest naprawde bardzo fajnie,i to sie tak tylko wydaje ze w wodzie to niemeczace,ale tak naprawde po jednych zajeciach bylam padnieta z wyczerpania,a po miesiacu od razu lepiej sie wyglada,spala sie bardzo duzo kalorii,polecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: AErobik - nie: AReobik 05.03.07, 22:17 witam takze uczeszczam na wodny aerobik , fajnie bo mam nawet 3 rozne do wyboru, aqua basic, aqua sculp, aqua action-zdecydowanie ten 3 jest najlepszy bo sa w uzyciu deski, pilki ,hantelki wodne. fajne na odstresowanie sie ,niestety jeszcze nic nie schudlam :( Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: AErobik - nie: AReobik 06.03.07, 01:16 no ja mam tylko jedne do wyboru cwiczenia blisko domku an powislu wiec nie chce mi sie dalej jezdzic;) mysle ze jest on skuteczny bardziej niz taki normalny areobik:) moze nie chodzi o schudniecie ale o wymodelowanie ciala.. moze po wadze tego nie widac ale na pewno cialo ci sie poprawilo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: AErobik - nie: AReobik 06.03.07, 08:12 aerobik, kobieto!!! ja mialam chodzic, ale nic z tego nie wyszlo, a zaluje, bo tradycyjny niestety mi odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
a.stepniewska1 Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 06.03.07, 10:40 Witam!! ja chodze juz 2 miesiąc na aqua w Wawie na inflancką-2 razy w tygodniu. Mnie sie podoba, mamy ćwiczenia z makaronami (takie gąbki długie), hantlami ze styropianu..nie zauwazyłam straty wagi niestety ale wyrzeżbienie mięśni owszem, juz po 2 zajeciach na ramionach.Więc polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 06.03.07, 12:05 ja chodzilam i teraz mam zamiar znowu zaczac. Potwierdzam to co juz ktos napisal - duzo zalezy od prowadzacego, ja bylam u roznych instruktorow i u niektorych jest nudno a u innych jest swietna zabawa. Generalnie wysilku w wodzie sie nie czuje tzn. nie czujesz ze jestes spocona, zasapana itd, ale po wyjsciu z wody czuje sie ze sie cwiczylo. Najskuteczniejsze sa cwiczenia w hantlami i innymi "sprzetami" do cwiczen w wodzie. Polecam tego rodzaju zajecia - sa bardzo przyjemne (ja lubie w grupie, jest weselej, przy muzyce), bardzo odprezaja, jest sie jak nowo narodzonym ;-) Niby taka zabawa/taplanie sie w wodzie ale przy odpowiednio ulozonych cwiczeniach bardzo efektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 06.03.07, 12:44 Kiedyś chodziłam, zajęcia nie były nudne, ale nie zauwazyłam po nich specjalnych efektów. Raz mało się nie potopiliśmy ze śmiechu jak jedna starsza pani o bardzo obfitych kształtach, wysoko podskoczyła, zrobiła falę i krzyknęła "uwaga tsunami" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 06.03.07, 19:00 no zobaczymy jak to u mnie na zajeciach bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
biuty23 Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 08.03.07, 11:50 moze ja tez sie zapisze;))) kolezanka mowi ze to fajne spedzanie czasu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sue007 Gdzie na Powislu? 08.03.07, 13:22 Gdzie mozna sie zapisac na takie zajecia na Powislu w Warszawie? Nabralam ochoty...;) Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: Gdzie na Powislu? 08.03.07, 14:04 Hej ja na powislu mam bliziutko osrodek sportu na rozbrat:) zapisalam sie tam:) wiem ze sa wolne mijsca teraz w marcu ale we wt i piatki a mi bardziej pasuje pon-czwartek wiec zaczynam od kwietnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
sue007 Re: Gdzie na Powislu? 09.03.07, 11:56 Dzieki. Musze tam zadzwonic i dowiedziec sie o godziny zajec. Byc moze tez sie zapisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
biuty23 Re: Aqua AReobik:))Ktoras chodzi???? 09.03.07, 10:44 wiem ze jest jeszcze na grzybowskiej kolo ronda ONZ Odpowiedz Link Zgłoś
agnieshka83 Re: Aqua AReobik:))Ktoras chodzi???? 31.03.07, 21:55 a chodził ktos na aqua-aerobic w Ursusie, na Orląt Lwowskich, jak wrazenia?? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 02.04.07, 12:31 dziewczyny a gdzie w krakowie można sie zapisać na takie coś? nie umiem pływać a słyszałam że wysiłek w wodzie dobrze działa na kręgosłup i na wysmuklenie sylwetki, może te ćwiczenia coś by pomogły?? Będe wdzięczna za podpowiedz... tylko nie w parku wodnym bo mam daleko;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: Aqua AReobik:))11Ktoras chodzi???? 02.04.07, 18:57 Na basenie Wisły (obok stadionu na Reymonta) w czwartki bodajże o 20. Jutro idę na basen to sprawdzę jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty ja zaraz mam pierwsze zajecia;))) 02.04.07, 19:22 ja za godzine ide;) jak wroce napisze jak bylo:) mam ciote i mnie to wkurza ze pierwszy raz i taka niedyspozycja Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: ja zaraz mam pierwsze zajecia;))) 02.04.07, 19:26 www.fit.pl/akademiafitness/aqua_aerobik,34,2,2,82,84,85,158,0.html tu cos o aEROBIKU:))JAKIE MA DZIALANIE;) Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: ja zaraz mam pierwsze zajecia;))) 03.04.07, 12:25 bylam wczoraj:)bylo super;))))) cwiczenia w wodzie;)myslam ze sie nie nie zmeczylam;/ ale jak wyszlam to niezle bylam zmachana;))) bardzo mi sie podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolu83 Re: ja zaraz mam pierwsze zajecia;))) 24.04.07, 11:51 ja tez chodze!!!!!!!!super to jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolu83 Re: ja zaraz mam pierwsze zajecia;))) 24.04.07, 18:54 wlasnie sie wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: ja zaraz mam pierwsze zajecia;))) 25.04.07, 14:35 Hej, a gdzie chodzisz??? jakie robicie cwiczenia i kto prowadzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ultima-thule Re: ja zaraz mam pierwsze zajecia;))) 26.04.07, 10:51 Ja chodzę od czasu do czasu, nieregularnie (chodzę też na zwykły i po prostu na basen, żeby mieć odmianę, bo szybko mi się nudzi), ale uważam, że to znakomita sprawa, bo po pierwsze nie męczysz się tak bardzo, a po drugie spala się dużo wiecej niż na normalnym aerobiku. Opór wody pomaga szybciej rzeźbić mięśnie bez przeciążania ich, całe ciało pracuje. Moim zdaniem to jest super. Oczywiście trzeba pamiętać o porządnym rozciągnięciu się po zajęciach! Dzisiaj się właśnie wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś