dominika.truszczynska Re: nowa perfumeria kokai.pl - bardzo fajna :) 31.03.07, 16:10 musze przyznac, ze jest to obecnie najfajniejsza perfumeria internetowa w polsce. na pewno ma najlepszy design. ceny wielu perfum i kosmetykow sa rowniez bardzo niskie. zamowilam tam nawet pierwszy produkt:))) przesylka doszla po 3 dniach,tak wiec rowniez bardzo szybko. mam nadzieje ze na kokai.pl bedzie sie pojawiac coraz wiecej produktow i ze na wszystkie beda bardzo niskie ceny. tak czy owak, podoba mi sie bardzo. pozdrowienia/dominika Odpowiedz Link Zgłoś
winoczerwone Re: nowa perfumeria kokai.pl 31.03.07, 17:44 a czemuż niby ona najfajniejsza? sprawdzilam przed chwilą ich ceny: na kupowane przeze mnie perfumy (Lempicka, Mont Blanc, Guerlain) nie tylko są dużo, dużo wyższe, niz w innych perfumeriach netowych, ale dodatkowo np. Lempicka jest u nich droższa, niż w Douglasie na przykład nie kumam, dlaczego Ci sie tak spodobala? jestes włascicielką? córką właścicieli? żoną? eee?? Odpowiedz Link Zgłoś
mishak przeciez przesylka jest za darmo w kokai.pl 06.04.07, 09:36 oj chyba klamiesz... wlasnie zernalem na kokai.pl i tam jest przesyłka DARMOWA. a za pobraniem kosztuje 10 pln... hmm to nie wiem czemu wypisujesz takie farmazony P.S. czy ty jestes zoną/kochanką/babcią/corką/tesciową:))) wlasciciela jakiejs perfumerii innej? i dlatego piszesz takie bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
winoczerwone Re: przeciez przesylka jest za darmo w kokai.pl 06.04.07, 22:25 oj niedokladnie czytasz przesylka darmowa jest jedynie w przypadku płatności PRZELEWEM, pozostałe opcje są płatne podtrzymuje to, co pisałam o cenach perfum: kosmos i absurd, wyższe niz w sieciowych perfumeriach "stacjonarnych" nie jestem matką ani kochanką:-) natomiast z racji milości do perfum jestem klientką sklepów netowych i uwierz, że jest wiele godnych [polecenia ta akurat odstrasza Odpowiedz Link Zgłoś
winoczerwone Re: nowa perfumeria kokai.pl 31.03.07, 17:46 aha, i jeszcze kwiatki zniechecajace: nie ma przesyłek za pobraniem, a oplata za przesyłkę jest (pardon) złodziejska jest wiele sprawdzonych perfumerii netowych takie kwiaty, jak ten, nie powinny miec racji bytu Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: nowa perfumeria kokai.pl 06.04.07, 10:29 to ma być fajna perfumeria? ceny z kosmosu- w większości internetowych perfumerii ( choćby mojej ulubionej i.perfumy) ceny są duuuużo niższe i przesyłki nawet darmowe, o dstępnej opcji "za pobraniem" nie wspomnę. coś mi się zdaje, że autorka wątku chce zareklamwać tą słabiznę- bo ceny wyższeniż w Douglasie i klientów chyba jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mila1213 iperfumy.pl???????to porazka 08.04.07, 19:58 dostalam od nich perfumy ktory raczej oryginalne to nie byly. a teraz wlasnie porownywalam ceny tego kokaja z perfumeria.pl i sa nizsze albo takie same. ja i tak po mojej przygodze z tymi iperfumy wole isc do sklepu i kupic normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: nowa perfumeria kokai.pl 10.04.07, 00:21 To chyba normalne, że nie ma perfumerii, która by miała w 100% najniższe ceny na rynku. Ostatnio mój ulubiony "Hot Benetton" kupowałam w sorea.pl za 169pln, a widzę dopiero teraz, że kokai.pl ma go tańszego aż o 40 zł. W ogóle z tym perfumem miałam ogromne problemy, żeby go zdobyć i żeby był oryginalny! Wspomnę tu jeszcze tandetną podróbkę, na którą się prawie naciełam na Allegro. Jeżeli ceny się nie zmienią, kolejny flakonik kupię pewnie w kokaiu i wtedy podzielę się z Wami spostrzeżeniami odnośnie tej perfumerii. Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: nowa perfumeria kokai.pl 10.04.07, 00:51 "z tym perfumem"???????? ło rety! najpierw kup sobie w kokai SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY! nie ma slowa "perfum" - sa tylko "perfumy"! Odpowiedz Link Zgłoś