Dodaj do ulubionych

nowa perfumeria kokai.pl

28.03.07, 23:01
:)
Obserwuj wątek
    • dominika.truszczynska Re: nowa perfumeria kokai.pl - bardzo fajna :) 31.03.07, 16:10
      musze przyznac, ze jest to obecnie najfajniejsza perfumeria internetowa w
      polsce. na pewno ma najlepszy design. ceny wielu perfum i kosmetykow sa rowniez
      bardzo niskie. zamowilam tam nawet pierwszy produkt:))) przesylka doszla po 3
      dniach,tak wiec rowniez bardzo szybko. mam nadzieje ze na kokai.pl bedzie sie
      pojawiac coraz wiecej produktow i ze na wszystkie beda bardzo niskie ceny. tak
      czy owak, podoba mi sie bardzo. pozdrowienia/dominika
    • winoczerwone Re: nowa perfumeria kokai.pl 31.03.07, 17:44
      a czemuż niby ona najfajniejsza?
      sprawdzilam przed chwilą ich ceny: na kupowane przeze mnie perfumy (Lempicka,
      Mont Blanc, Guerlain) nie tylko są dużo, dużo wyższe, niz w innych perfumeriach
      netowych, ale dodatkowo np. Lempicka jest u nich droższa, niż w Douglasie na
      przykład
      nie kumam, dlaczego Ci sie tak spodobala? jestes włascicielką? córką
      właścicieli? żoną? eee??
      • mishak przeciez przesylka jest za darmo w kokai.pl 06.04.07, 09:36
        oj chyba klamiesz... wlasnie zernalem na kokai.pl i tam jest przesyłka DARMOWA.
        a za pobraniem kosztuje 10 pln... hmm to nie wiem czemu wypisujesz takie
        farmazony

P.S. czy ty jestes zoną/kochanką/babcią/corką/tesciową:))) wlasciciela jakiejs
        perfumerii innej? i dlatego piszesz takie bzdury?
        • winoczerwone Re: przeciez przesylka jest za darmo w kokai.pl 06.04.07, 22:25
          oj niedokladnie czytasz
          przesylka darmowa jest jedynie w przypadku płatności PRZELEWEM, pozostałe opcje
          są płatne
          podtrzymuje to, co pisałam o cenach perfum: kosmos i absurd, wyższe niz w
          sieciowych perfumeriach "stacjonarnych"
          nie jestem matką ani kochanką:-) natomiast z racji milości do perfum jestem
          klientką sklepów netowych i uwierz, że jest wiele godnych [polecenia
          ta akurat odstrasza
    • winoczerwone Re: nowa perfumeria kokai.pl 31.03.07, 17:46
      aha, i jeszcze kwiatki zniechecajace: nie ma przesyłek za pobraniem, a oplata
      za przesyłkę jest (pardon) złodziejska

jest wiele sprawdzonych perfumerii netowych
      takie kwiaty, jak ten, nie powinny miec racji bytu
      • traktorowa Re: nowa perfumeria kokai.pl 06.04.07, 10:29
        to ma być fajna perfumeria? ceny z kosmosu- w większości internetowych
        perfumerii ( choćby mojej ulubionej i.perfumy) ceny są duuuużo niższe i
        przesyłki nawet darmowe, o dstępnej opcji "za pobraniem" nie wspomnę.
        coś mi się zdaje, że autorka wątku chce zareklamwać tą słabiznę- bo ceny
        wyższeniż w Douglasie i klientów chyba jak na lekarstwo.
        • mila1213 iperfumy.pl???????to porazka 08.04.07, 19:58
          dostalam od nich perfumy ktory raczej oryginalne to nie byly. a teraz wlasnie
          porownywalam ceny tego kokaja z perfumeria.pl i sa nizsze albo takie same. ja i
          tak po mojej przygodze z tymi iperfumy wole isc do sklepu i kupic normalnie
          • n_itka Re: nowa perfumeria kokai.pl 10.04.07, 00:21
            To chyba normalne, że nie ma perfumerii, która by miała w 100% najniższe ceny na rynku.
            Ostatnio mój ulubiony "Hot Benetton" kupowałam w sorea.pl za 169pln, a widzę dopiero teraz, że kokai.pl ma go tańszego aż o 40 zł. W ogóle z tym perfumem miałam ogromne problemy, żeby go zdobyć i żeby był oryginalny! Wspomnę tu jeszcze tandetną podróbkę, na którą się prawie naciełam na Allegro.
            Jeżeli ceny się nie zmienią, kolejny flakonik kupię pewnie w kokaiu i wtedy podzielę się z Wami spostrzeżeniami odnośnie tej perfumerii.
            • genovefa Re: nowa perfumeria kokai.pl 10.04.07, 00:51
              "z tym perfumem"????????

ło rety!

najpierw kup sobie w kokai SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY!

nie ma slowa "perfum" - sa tylko "perfumy"!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka