jajanku 15.04.07, 23:21 dziewczyny, pomocy. Jestem facetem, mam prawie 38 lat i zas chyba zadbać o swoja twarz. Jaki krem polececie dla mężczyzn? Pod oczy, na noc? Prosze o radę Mario Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: krem na zmarchy:) 16.04.07, 09:57 jesli nie musi być koniecznie seria męska, to kup la roche posay active c xl i używaj na dzień. jeśli musi być "specjalnie dla panów", to dermika i floslek mają niezłe produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: krem na zmarchy:) 16.04.07, 10:03 Prawdziwy facet w pewnym wieku musi miec zmarchy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jajanku Re: krem na zmarchy:) 16.04.07, 10:12 musi, musi Ja jednak chcę, żeby ten pewien wiek pojawił sie za czas jakiś:) Odpowiedz Link Zgłoś
jajanku Re: krem na zmarchy:) 18.04.07, 08:34 zmarch wielkich nie mam, zależi mi jednak żeby zadbać o swoją twarz, szczególnie w okoicach oczu Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: krem na zmarchy:) 18.04.07, 09:26 Polecam serię Biotherm dla mężczyzn, jest droga, ale warta swojej ceny.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Tu mam serie godna polecenia 18.04.07, 13:06 jajanku napisał: > dziewczyny, pomocy. Jestem facetem, mam prawie 38 lat i zas chyba zadbać o > swoja twarz. Jaki krem polececie dla mężczyzn? Pod oczy, na noc? Prosze o radę > Mario +++Nie wiem czemu pytasz dziewczyny? One raczej nie uzywaja serii dla facetów. Przejrzyj te oferte: www.oriflame.pl/prod/catalog/BrandCategory.jhtml?CATID=mnAllSkinCareProducts_pl_PL Gdy zainteresujesz sie juz blizej, to skontaktuj sie ze mna, umozliwie Ci zakupy znacznie taniej i bez 30%owej marzy Konsultantki. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: krem na zmarchy:) 18.04.07, 22:43 szukaj kremow z witamina C - dziala cuda w zakresie zmarch; pod oczy tak samo inne skladniki cudotworcze to koenzym Q10, lykopen i molekula abyssine nazw kremow nie podaje, bo mozesz sam je znalezc - wklep w przegladarke nazwe dowolnego skladnika i powinno wyskoczyc pare tysiecy ofert handlowych Odpowiedz Link Zgłoś