aska_ou 17.04.07, 12:12 Czy używałyście kremów do twarzy tej firmy ? Mam Hauschkę i chciałabym żebyście porównały te kremy ( mój to ten z płatków róży ). Pozdrawiam wszystkie naturalne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melba_piszczykowa Re: Weleda 17.04.07, 13:59 Asiu zerknij w wyszukiwarke temat byl walkowany :) ja mam Weledy irysowy na noc i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
marisaa Re: Weleda 17.04.07, 17:31 Mam teraz migdalowy,mam cere sucha i niemloda.Super.Nie swieci sie i nie klei.Tanszy chyba od hauschki. Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny_chomik Re: Weleda 18.04.07, 00:26 umm - potwierdzam to co napisały dziewczyny - Weleda w mojej opinii też jest lepsza. Hauschka krem różany wcale nie jest taki super hiper świetny - jest ok, ale dla mnie zbyt mało nawilżający, Weleda irysowa za to bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: Weleda 18.04.07, 15:58 Dzięki wielkie :) Hauschka ma za dużo alkoholu i moim zdaniem wysusza . MOją skóre podrażnia zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Weleda z irysem czy olejkiem migdałowym ? 19.04.07, 10:16 Który będzie lepszy dla cery problematycznej, skłonnej do alergii i przebarwień do tego półtłustej ? Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny_chomik Re: Weleda z irysem czy olejkiem migdałowym ? 19.04.07, 10:50 Pokuszę się o stwierdzenie, że jeśli jesteś alergikiem to przed zakupem wersji irsowej bym się poważnie zastanowiła (migdałowej nie znam). Wersja irysowa po zapachu wnioskując ma sporo olejków eterycznych i dość mocny zapach - ja alergikiem nie jestem, ale mniemam że ten zestaw może uczulić. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: Weleda z irysem czy olejkiem migdałowym ? 19.04.07, 11:38 Zastanawialam sie nad migdalowym poniewaz ten olejek jest stosowany w kremach dla dzieci ( miedzy innymi ). Moze ten bedzie lepszy ? Olejki eteryczne wywoluja u mnie bol glowy. Im mniej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marisaa Re: Weleda z irysem czy olejkiem migdałowym ? 19.04.07, 20:01 moze mozesz kupic probke?A swoja droga chyba bedziesz ten krem dobrze znosila.Od kiedy uzywam zestawu mleczko migdalowe/krem migdalowy skora naprawde sie poprawila,mialam pare jakichs zaczerwienien od Avene,teraz mam spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: Weleda z irysem czy olejkiem migdałowym ? 20.04.07, 09:01 Dziękuję marisaa Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: Weleda z irysem czy olejkiem migdałowym ? 20.04.07, 10:58 Ja uzywam kremu migdalowego przy cerze wrazliwej z przesuszeniami i mi bardzo odpowiada jego konsystencja i dzialanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguita5 Re: Weleda 21.04.07, 00:20 Z moich doswiadczen to weleda irysowa sie walkuje na twarzy, a to nie tylko moja opinia. Zdecydowana wiekszosc osob wypowiada sie, ze swietnie nawilza, ale ja mam jakiegos pecha i dostaje po niej wysypu zaskornikow ;((( Odpowiedz Link Zgłoś